Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her aldığımız cevabı yazıyorum...ille de ingilizcesini mi yazmak lazım.
Bu arada hala payoneer ini girmeyenler var.biz üstümüze düşeni yapıp bilgilerimizi güncelleyelim lütfen.sonra bunları bahane etmelerine fırsat vermeyelim.
Adam doğru diyor hala payoneer ini girmeyenler var.
Bu ay ilk ödemesini alacaklar için mail gelmemiş sanırım hocam. Payoneer açtık var ama hesap bilgisi gönderme adına mail yok.
bu kadar zaman geçti üzerinden,tam kontrol etmedim ama heralde bi sonraki ayın ödemesininde vakti gelmiştir.bari 3 ayı birlikte göndersinler![]()
az kaldı hocam.bize bir bilgi geldi ama hesaba yatmadan bir şey söylemek istemiyorum artık![]()
az kaldı hocam.bize bir bilgi geldi ama hesaba yatmadan bir şey söylemek istemiyorum artık![]()
Söyle söyle,steme kandık kanıcağımız kadar zaten![]()
Su serp yanan ceplere, paralari duyurda![]()
Totem yapıyorum bu sefer yazmıyorum
Yazsak da yazmasak da laf yiyorum zaten![]()
içimde bir his var bu hafta ödemeler gelecek.
hocam sen bir daha kanal almaDarall bey ben 1 ay önce bir kanal almıştım birinden 4.5K ya o ara paypal yeni kapanmıştı, size bu durumu sorduğumda bana hep şunları söylemiştiniz
Eğer ödemeler gelmezse ABD ye gidip bizzat ödemeleri alacağınızı yazmıştınız, espiri anlamında mı söylediniz bilmiyorum, ama olurda hic ödeme gelmezse neler yapacaksınız, ben konunuza güvenerekten 4.5K para verdim kanala, bu durumda zararımı kim karşılayacak,
![]()
hocam sen bir daha kanal alma
bir kanal aldın,aldın alalı ömrümü yedin
sen bu kanaldan 2-3K kar yapınca bana ne vereceksin onu söyle,ben de sana cevap vereyim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.