MultiDigitalNetwork Nisan & Mayıs Ödemeleri

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Her aldığımız cevabı yazıyorum...ille de ingilizcesini mi yazmak lazım.
Bu arada hala payoneer ini girmeyenler var.biz üstümüze düşeni yapıp bilgilerimizi güncelleyelim lütfen.sonra bunları bahane etmelerine fırsat vermeyelim.
Adam doğru diyor hala payoneer ini girmeyenler var.

Payoneer olayını şimdi duydum hocam , Payoneer bilgilerimizi nerden ,nasıl gireceğiz ?

Konu açıp bilgilendirme yaptınız ve ben mi görmedim aceba ,

Kanal mailinizi kontrol ediniz [MENTION=13383]Alper38[/MENTION]

Son düzenleme:
Bu ay ilk ödemesini alacaklar için mail gelmemiş sanırım hocam. Payoneer açtık var ama hesap bilgisi gönderme adına mail yok.

Odemelerde bir gelisme yokmu? Sorun neki bu kadar oyaliyorlar insanlari.

bu kadar zaman geçti üzerinden,tam kontrol etmedim ama heralde bi sonraki ayın ödemesininde vakti gelmiştir.bari 3 ayı birlikte göndersinler :D

Y.disi paypal sanirim en mantiklisi gibi

---------- Spam Engelliyici 3.08.2016 00:02 ---------- Önceki Mesaj 2.08.2016 23:59 ----------

Mesaji yazdigim anda payonerden bir mail aldim. Dedim para geldi. Ne heyecan yaptim oyle ya.

nisan-mayıs gecerde bu haziran temmuz ne zaman gecer..yoksa 4 ayımı yaparlar ki

Darall bey ben 1 ay önce bir kanal almıştım birinden 4.5K ya o ara paypal yeni kapanmıştı, size bu durumu sorduğumda bana hep şunları söylemiştiniz
Eğer ödemeler gelmezse ABD ye gidip bizzat ödemeleri alacağınızı yazmıştınız, espiri anlamında mı söylediniz bilmiyorum, ama olurda hic ödeme gelmezse neler yapacaksınız, ben konunuza güvenerekten 4.5K para verdim kanala, bu durumda zararımı kim karşılayacak,

hocam sen bir daha kanal alma :D
bir kanal aldın,aldın alalı ömrümü yedin :D
sen bu kanaldan 2-3K kar yapınca bana ne vereceksin onu söyle,ben de sana cevap vereyim ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri