MultiDigitalNetwork Nisan & Mayıs Ödemeleri

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Bence bu ödemeler yattı,neye göre bu sonuca varıyorum, sürekli bizi oyaladılar,
ilkin ödemeler payonerle olacak dendi, sonra webmoney dendi ve 15 Temmuza kadar kesin ödeme yapılıcak dendi, 15 Temmuz dan sonra gene payoner muhabbetini ortaya attılar, şimdi ne diyorlar 10 gün içinde yatıcakmış, bakın görürsünüz bu ödemelerin üzerinden bir bardak soğuk su içicez, 10 gün sonra başka bir bahane bulamazlarsa bende bişey bilmiyorum

Hocam bence yanlis dusunuyorsun. Odemeseler direkt denir odemiyoruz diye. Ama hublar iki aydir odeme bekleyen toplam kanal miktarini belirtseler. Herkes ona gore baski kurar. Lakin hublarda cok ilgili degiller.

çok firmaya laf atacağınıza ödemenizi ABD ve bir paypal yapın ödemezlerse gelin yaygara yapın sorun adamlarda değil paypal yok adamlar koca sistemi değiştiler WMZ için oda anlaşamadılar sonra WMZ ile daha sonrada payoneer ile görüştüler inş bu defa halederler diye umuoyurz. Ama dediğim gibi firmaya laf atacağınza ABD lokasyon yapın ABD paypal girin ödemezse firmayi suclayın

çok firmaya laf atacağınıza ödemenizi ABD ve bir paypal yapın ödemezlerse gelin yaygara yapın sorun adamlarda değil paypal yok adamlar koca sistemi değiştiler WMZ için oda anlaşamadılar sonra WMZ ile daha sonrada payoneer ile görüştüler inş bu defa halederler diye umuoyurz. Ama dediğim gibi firmaya laf atacağınza ABD lokasyon yapın ABD paypal girin ödemezse firmayi suclayın

Laaa ABD lokasyon paypal actık dıyelım :D TR Bankaya nasıl cekıcez onu???

Beyler ödemelere kadar beklemekten başka yapacak bir şey yok.baskı yapalım falan mantığıyla gidip de direk stemle iletişim kurmaktan da vazgeçin.daha da gidip adamlara küfür etmeye devam ederseniz bu gidişle açıkları da alamayız.

tamam adamlar işi fazla bilmiyor ve işleyen bir sistem çalışmaz olduğundan her şey aksadı.web moneyden ödeme yapın diye iş bağlamaya çalışan web money türkiye desteğini de,zamanında stem belgeleri sağlayamıyor derken görürken,şimdi her belge tam olduğu halde bir banka hesabı açmamalarından çalışamadığımız wmtr ye de teessüflerimi sunarım :D

dediğim gibi para herkese lazım ve ödemeyecek olan gidip de web moneyin,payoneerin peşinden koşturmaz.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

Tekrar yazıyorum kendi başınıza gidip de iletişime geçmeyin.anladığım kadarıyla gidip gidip küfür edip de açıkların ödemesini riske atanlarda var içimizde.

Son düzenleme:
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] bu konuda haklı , bende çok ayar oluyorum ama şu son 3 aya kadar sorunsuz neredeyse 7 - 8 ay her ay düzenli ödememi aldım (Paypal) ve şuanda alacagım olan rakam , gecmıste aldıklarımın yanında daha da ufak bir rakam , o yüzden bi 10 gün daha bekleyın bakalım ... Kasmanın anlamı yok , çünkü çare yok ...

Bu kufur olayi sacma kesinlikle.
Tatli soz yilani deliginden cikartir mukabilinden yaklasmaktan baska caremiz yok. Neticede biziz onlara bagli olan.

Lakin 10 gun muhabbetide muallakta kaliyor. Hangi tarihten itibaren 10 gun beklenilcek bilsek ona gore beklerdik. Ne yalan diyim gunde en az 5-10 kez payoneri kontrol ediyorum :-)

Hatta bir daha edim su saattede olsa. Gelirmi gelir.

Bu kufur olayi sacma kesinlikle.
Tatli soz yilani deliginden cikartir mukabilinden yaklasmaktan baska caremiz yok. Neticede biziz onlara bagli olan.

Lakin 10 gun muhabbetide muallakta kaliyor. Hangi tarihten itibaren 10 gun beklenilcek bilsek ona gore beklerdik. Ne yalan diyim gunde en az 5-10 kez payoneri kontrol ediyorum :-)

Hatta bir daha edim su saattede olsa. Gelirmi gelir.

birisi 10 gün dedi diye 10 gün ilan ettiniz hemen.bize de dün söylenen 2-3 gün içinde ödeme yapmaya çalışacağız.daha öncelerden doğan olumsuzluklar sebebiyle açıklamak istememiştim.

bekleyip göreceğiz artık.

birisi 10 gün dedi diye 10 gün ilan ettiniz hemen.bize de dün söylenen 2-3 gün içinde ödeme yapmaya çalışacağız.daha öncelerden doğan olumsuzluklar sebebiyle açıklamak istememiştim.

Hocam gelen mailde 10 gün diyordu :) o bakımdan. 2 3 gün dedilerse. Tamam Cuma kesin öderler. Ben bu sefer %100 umutluyum bu cuma ya kadar tüm ödemelerin geleceğinden.

Kapalı kanalları da banka ile ödeseler ne güzel olur belki aklılarına gelmiyor böyle yapmak yol göstermek lazım...

Hocam bence yanlis dusunuyorsun. Odemeseler direkt denir odemiyoruz diye. Ama hublar iki aydir odeme bekleyen toplam kanal miktarini belirtseler. Herkes ona gore baski kurar. Lakin hublarda cok ilgili degiller.

Hublar ilgili değiller diyorsunuz da ben bizzat kendim MCN sahibine çok soru sordugum, onun ifadesiyle " Baskı uyguladıgım" için 2 defa hub yetkim elimden alındı,VN grubundan atıldım.
Siz kafanızı yormayın bizim de kanallarımız alacaklarımız var bu MCN'den yeteri kadar baskı uyguluyoruz.Ama elimizden birşey gelmiyor sadece baskı kurmakla olmuyor.Çünkü adamların cok basit bir cevabı var.

" Tell your president to allow Paypal in your country again.It's not up to us.We paid all channels except Turkish ones" .

Bu cevap yenilir yutulur bir cevap değil yani hak vermemk elde değil.

Daralll 3 telif yedim 3 gün sonra kanal kapanıyor bana gelmissin 10 gün dediler 10 gün diye kabul ediyorsunuz? Bunlar geçiktirdikçe her gün kanal kapanıyor ve kendi s*laklıkları yüzünden kapananı ödemeyeceğiz diyorlar. Şimdi gelip baskı kurmayın adamlara vs açığı ödemezler bana bağış yapmıyor bu adam benim sırtımdan kazandığı para vermesi gerekiyor ne fazlasını azını. 3 gün içinde ödemezse kanalım kapanacak zaten 700 800$ ım gitti bari 2 aylık içindeki parayı alayım.

Su konu her guncellendiginde buyuk bir umutla bakiyorum. Odemeler basladi gibi icerik gorebilmek icin.

Ben bu partner sahipleri yani veletlet kadar lamer insan görmedim. Şu saatten sonra gelmez.Payoner açın dediler açtık, daha neyi bekliyorsun öküz oğlu öküz ödesene millete ne demeye umut veriyorsun!!!

Neyi mi bekliyorsunuz :D Ödememesini bekliyoruz arkadaşlar ödemeyecek adamlar.. Ödesede bir şey ifade etmiyor kanal dün kapandı 2 ay geçiktirdi ş+refsizler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri