MultiDigitalNetwork Nisan & Mayıs Ödemeleri

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Yaw yazıp durmayın konuya , heyecan zaten dorukta :D
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam sen konustunmu hiç yetkili keçilerle pardon mercilerle :) başlamışlar mı ödemeye? ;)

Beyler hakkınızı helal edin güncellemiş oluyorum ama... Analist kısmında bu yazıyo Estimated net earnings: $xxxx
Panele girince bu sayfa boş çıkıyor sizler de mi öyle?

OM4Vrz.png

Saat 15:00 oldu. Kimsede yokmu bir kipirdama 5 dk da bir banka hesabina bakiyorum

Yaa Quiz gibi 17:00 - 18:00 lere kadar gelecek yada ciddi ciddi yalan olucaz ... Bugun cuma zaten gelemzse hafta tatili zart zurt yatar bu iş ...
Hocam neden 17:00-18:00
Bir bildiginizmi var. Bent pixel bile ogleden once yatirmis. Arkadaslarda ogleden sonra gidip bankaya cekmislerdi.

Hocam neden 17:00-18:00
Bir bildiginizmi var. Bent pixel bile ogleden once yatirmis. Arkadaslarda ogleden sonra gidip bankaya cekmislerdi.

Genelde ödemeler mesai saati dışına taşıyor. 6 ya kadar gelmezse bu iş haftaya yatar. (tabi partner yatmazsa)

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam sormadınız mı partner sahibine ödeme yapılıp yapılmadıgını bunca insan bak saatlerdir bi haber bekliyor. :)

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam sormadınız mı partner sahibine ödeme yapılıp yapılmadıgını bunca insan bak saatlerdir bi haber bekliyor. :)

Walla forumda 3 - 5 hub var. 1 tanesinden net bilgi yok , [MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam sözüm sana değil ama şu adamlara bi sorun ya !!!
Nisan bitti , Mayıs bitti , Haziran bitti , Temmuzdayız ... Neredeyse 4 aydır ödeme yok , bu ne saçma iş oldu böyle ya !!!

Edit : Ben yazıyorum yazıyorum cevap vermiyorlar...

ödemeler 15 - 20 si arası deilmi arkadaşlar neyin telaşı bu ?

Telaşı değil hocam. Ben en son yetkilisi David ile konustugumda 15.nde demişti. Telaş falan yok yani , SÖZ ün arkasından gidiyoruz... Bugun 15 , c.tesi pazar 16 ve 17 sıkıntı yok. Pazartesi salı da gelir , ne de olsa zaman su gibi akıp gidiyor. O günlerde gelir ;) ama böyle içerde 3 aylık kazanç durupta 2 günü kar bilmek akla mantıga uygun gelmiyo...!!!

Odemeler 15-20 si ise. Kesinlik ifade eden sekilde konusmasinlar. Elin oglu iste. Ellerine bir koz gecti. Paypal ekmeklerine yag surdu.

Aynen bu pp bizi fena duruma soktu.webmoney desen ,tek yapması gereken stemle çalışacagı bir hesap açmak,açmıyor...benim de cepte 1lira kalmadı.küfür etmem gereken yerde eyvallah çekiyoruz...

Bu saatten sonra da gelmez zaten artık. Eğer cidden göndereceklerse p.tesi ye kaldı ha o da muamma. Ben artık bu işlerde hiçbir partnere güvenmiyorum kimse yanlış anlamasın. :) Herkes içinde bulundugumuz bu kaostan faydalanıyor ötesi yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri