MultiDigitalNetwork Nisan & Mayıs Ödemeleri

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
token linkini tıklayın payoonerle ilişkilendirin , payooner bank funds da yazanı telefon yerine yazın StemDigital55555 mesela.

Valla 5-6 kanalı ilişkilendirmiş bulundum şimdi hangi kanal hangi Stemxxxx e bağlı bilmiyorum...
Sırayla mı veriyor kodları onuda bilmiyorum ama nasip artık ne diyelim karıştı çünkü çarşı pazar

Valla 5-6 kanalı ilişkilendirmiş bulundum şimdi hangi kanal hangi Stemxxxx e bağlı bilmiyorum...
Sırayla mı veriyor kodları onuda bilmiyorum ama nasip artık ne diyelim karıştı çünkü çarşı pazar

bizde olan kanallarında eskiden tek paypal kayıtlıysa o paypalı ilet ben bulurum...tek paypal-tek isim falan hepsine aynı girdiğin bir şey

bizde olan kanallarında eskiden tek paypal kayıtlıysa o paypalı ilet ben bulurum...tek paypal-tek isim falan hepsine aynı girdiğin bir şey
Kapanan kanallar nolacak malum 3 aydır kendileri geçiktiriyor bizim bir suçumuz yok.

hocam sizin için sordum telefon kodu girmenize gerek yok diyor bir sıkıntı yok

kanallarına yabancı paypal tanımlayanlar maillerini kontrol edip payoneer e almalarını tavsiye ediyorum...

kanallara gelen mail;

Hi Stem Digital partners,

A lot of you have been asking about payments for Paypal. Payments for Paypal will be sent out no later than the 25th of August 2016 due to technical issues with our bank and with Paypal. We are working hard to ensure this issue gets sorted and we that we hope to never have this problem again. We really apologize for all the inconvenience and we a working to sort all the issues out.

Best,

Stem Digital

kanallarına yabancı paypal tanımlayanlar maillerini kontrol edip payoneer e almalarını tavsiye ediyorum...

kanallara gelen mail;

Hi Stem Digital partners,

A lot of you have been asking about payments for Paypal. Payments for Paypal will be sent out no later than the 25th of August 2016 due to technical issues with our bank and with Paypal. We are working hard to ensure this issue gets sorted and we that we hope to never have this problem again. We really apologize for all the inconvenience and we a working to sort all the issues out.

Best,

Stem Digital

Haydaa ödeme gelsin diye o kadar paypal aradık şimdide paypal mı sorunmuş.?

eyv özelden mesaj attık cevap vermedın. cevabımı buldum...

Son düzenleme:
Payoneer İD mailleri gelmeyenler,gelip de tanımlamayanlar...

Birden çok kanalı olup da hepsine aynı iletişim mailini yazanlara tek payoneer id gitmesinden dolayı yada temmuz sonunda payoneer tokenli mailleri alıp da işlem yapmayanlar ödeme alamazsa gecikmelerden dolayı sorumluluk kabul edilmeyecektir.

o yüzden mail gelmeyenler;
stem panelinden iletişim maillerini kanal maili olarak değiştirip [email protected] adresine payoneer id alamadıklarını kanal mailinden ingilizce olarak yazsınlar.

Payoneer İD mailleri gelmeyenler,gelip de tanımlamayanlar...

Birden çok kanalı olup da hepsine aynı iletişim mailini yazanlara tek payoneer id gitmesinden dolayı yada temmuz sonunda payoneer tokenli mailleri alıp da işlem yapmayanlar ödeme alamazsa gecikmelerden dolayı sorumluluk kabul edilmeyecektir.

o yüzden mail gelmeyenler;
stem panelinden iletişim maillerini kanal maili olarak değiştirip [email protected] adresine payoneer id alamadıklarını kanal mailinden ingilizce olarak yazsınlar.

hocam ödemelerden bi haber varmı ne zaman yapılacakmış

hocam ödemelerden bi haber varmı ne zaman yapılacakmış

sorunlu olan bank of america yerine başka bir bankayla çalışıp sorunların giderileceğini ve 5 ine kadar ödemelere başlanacağı söylendi...

bu ay paypalları da yapmadığından hadi bir kez daha inanalım dedik.

elbet de ödemelerde karışıklıklar ,eksiklikler olacaktır...
Payoneer tanımlamasını yapıp da ödeme alamamış olanlar [email protected] adresine kanal url lerini bildirirlerse toplu olarak değerlendirilir.skype dan bildirdikleriniz gözden kaçabilir yada geri dönüşü yapması unutulabilir.lütfen bu konuda mailden iletişim kurunuz.

günlerdir dilimizde tüy bitti.payoneer i kanalınızla ilişkilendirmesini tokenli linkle yapın.siz yada biz panelden ülkeyi türkiye ye ayarlayalım,yoksa ödeme yapıldığında ödeme alamazsınız diye...o zaman ses etmeyenler şimdi ödemem gelmedi diyor.

ödemeler bitti mi devam mı ediyor bana sadece nisan gelmis acıklamada yazmıslar diger ödemeler de gelcek mi acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri