Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu uzayıp gidiyor
birisi gelsede şu gereksiz açılan 2 konuyuda silip çocuğun 2 hesabınıda banlarlarsa daha iyi olucak işte...
kardeş şikayet bölümünü insanlar birbirine yardımcı olsun eğer bir, dolandırıcı varsa ismi cismi bilinsin başkalarıda yanmasın diye açtılar...bu durumda murat arkadaşımız kanıtlarıyla beraber haklı olduğunu ortaya koymuş bizede destek vermek düşer.. ama yarın sen böyle bi konu açarsan ki İnşallh dolandırıcı dıye adını yazmazlar ama olurda açılırsa buna benzer bi konu senin hakkında.. bizde sessiz kalır destek vermeyiz çocuklar olarak sana.. iyi günler
sen bu dolandırıcının arkadaşısın anlaşılan. kanıt nerde? eyer dolandırıcı değilse adsense hesabı varsa adını çekip herkese gösterir. nyse bu konudaki son msjım. avukatıma detaylı tüm bilgileri verdim. bayramdan sonra savcılığa verilecek. içeriye attırdığımız ilk insan değil rahat olmilleti dolandırmak neymiş 4 duvar arasında anlar
![]()
sen bu dolandırıcının arkadaşısın anlaşılan. Kanıt nerde? Eyer dolandırıcı değilse adsense hesabı varsa adını çekip herkese gösterir. Nyse bu konudaki son msjım. Avukatıma detaylı tüm bilgileri verdim. Bayramdan sonra savcılığa verilecek. Içeriye attırdığımız ilk insan değil rahat olmilleti dolandırmak neymiş 4 duvar arasında anlar
![]()
sen bu dolandırıcının arkadaşısın anlaşılan. kanıt nerde? eyer dolandırıcı değilse adsense hesabı varsa adını çekip herkese gösterir. nyse bu konudaki son msjım. avukatıma detaylı tüm bilgileri verdim. bayramdan sonra savcılığa verilecek. içeriye attırdığımız ilk insan değil rahat olmilleti dolandırmak neymiş 4 duvar arasında anlar
![]()
Bi daha avukat dersen eger agzina biber surucem bak. Sivri zekali kardesim, daha once actigin konulari bi gozden gecir derim. Yasinin 13 civari oldugu belliyken, burada millete caka satmaya calisman hic olmamis. Kazandigin 2 bin 3 bin liranin %5 ini harcayip kendine r10 hesabi alabilirsin, forumda davet diye yalvarmanin geregi yok. Ayrica gunde 2 bin 3 bin lira kazanan adamin bottan gelecek 20 liraya kalmasida ayri bi mesele. Seo danismani insanin "eger" kelimesini "eyer" olarak yazmasi... Soyleyecek bisey bulamiyorum artik. Senin o "babama sikayet edicem" numaralarin burada sokmez kusura bakma.
sen bu dolandırıcının arkadaşısın anlaşılan. kanıt nerde? eyer dolandırıcı değilse adsense hesabı varsa adını çekip herkese gösterir. nyse bu konudaki son msjım. avukatıma detaylı tüm bilgileri verdim. bayramdan sonra savcılığa verilecek. içeriye attırdığımız ilk insan değil rahat ol![]()
Bi daha avukat dersen eger agzina biber surucem bak. Sivri zekali kardesim, daha once actigin konulari bi gozden gecir derim. Yasinin 13 civari oldugu belliyken, burada millete caka satmaya calisman hic olmamis. Kazandigin 2 bin 3 bin liranin %5 ini harcayip kendine r10 hesabi alabilirsin, forumda davet diye yalvarmanin geregi yok. Ayrica gunde 2 bin 3 bin lira kazanan adamin bottan gelecek 20 liraya kalmasida ayri bi mesele. Seo danismani insanin "eger" kelimesini "eyer" olarak yazmasi... Soyleyecek bisey bulamiyorum artik. Senin o "babama sikayet edicem" numaralarin burada sokmez kusura bakma.
cahil insanbenim r10 da üyeliğim zaten var. piyasanın %70 ine seo danışmanlığı ve link satışları yapıyoruz. ayrıca 13 değil 27 yaşındayım. senin yılda kazandığını ben günde kazanıyorum diye zorunamı gitti
![]()
açtığım konulardan sanane gülümister seo yazarım istersem başka nick kullanırım neden zoruna gidiyo
bu konuyla ne alakası var? kendine güldürtme cahil
![]()
Ayrica biz burda herkesin iyiliği için, bu dolandiriciya kanipta alişveriş yapmayin mağdur olmayin diye konu açtik. Biraz adam olunda dolandiricin avukatliğini yapmayin. birtaneniz çikipta madem dolandirici değilse kanit göstersin demiyosunuz. zaten gösteremiyo. Merak etmeyin bayramdan sonra savciliğa vericez. Detaylari burdan haberdar edicem herkesi![]()
![]()
Al hepsi senin olsun, yeterki sus. Bide bu konuyla ne alakasi var, kendine guldurme cahil diyor. Harbiden moron musun, yoksa moron numarasi mi yapiyorsun cozebilmis degilim. Forumda ucretsiz botu 20 liraya satmaya kalkip sonra ben zenginim diyenide ilk defa goruyorum![]()
Ayrıca biz burda herkesin iyiliği için, bu dolandırıcıya kanıpta alişveriş yapmayın mağdur olmayın diye konu açtık. Biraz adam olunda dolandırıcının avukatlığını yapmayın. birtaneniz çıkıpta madem dolandırıcı değilse kanıt göstersin demiyosunuz. zaten gösteremiyo. Merak etmeyin bayramdan sonra savcılığa veriyoruz. detaylar konusunda burdan herkesi haberdar edicez![]()
bizim 20 tl ye sattığımız link te var ama okadar cahilsinki bu 20 tl lik şeyi yüzlerce kişinin aldığını hesap edemiyosungel sana yanımda iş vericem
ofiste tuvalet silecek adama ihtiyaç var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.