Murat Tezcan Dolandırıcıdır.

• Kullanıcı ytseo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu sahimi ve şikayetci olduğpu kişiden hangisi haksızsa bu ağır suçalama veya doandırıcılığın karşılığını forumdan banlanarak cezalandırılcaktır.süresi belli değil

kardeş şikayet bölümünü insanlar birbirine yardımcı olsun eğer bir, dolandırıcı varsa ismi cismi bilinsin başkalarıda yanmasın diye açtılar...bu durumda murat arkadaşımız kanıtlarıyla beraber haklı olduğunu ortaya koymuş bizede destek vermek düşer.. ama yarın sen böyle bi konu açarsan ki İnşallh dolandırıcı dıye adını yazmazlar ama olurda açılırsa buna benzer bi konu senin hakkında.. bizde sessiz kalır destek vermeyiz çocuklar olarak sana.. iyi günler

sen bu dolandırıcının arkadaşısın anlaşılan. kanıt nerde? eyer dolandırıcı değilse adsense hesabı varsa adını çekip herkese gösterir. nyse bu konudaki son msjım. avukatıma skypedeki profil resmine kadar detaylı tüm bilgileri verdim. bayramdan sonra savcılığa verilecek. içeriye attırdığımız ilk insan değil rahat ol ;)

sen bu dolandırıcının arkadaşısın anlaşılan. kanıt nerde? eyer dolandırıcı değilse adsense hesabı varsa adını çekip herkese gösterir. nyse bu konudaki son msjım. avukatıma detaylı tüm bilgileri verdim. bayramdan sonra savcılığa verilecek. içeriye attırdığımız ilk insan değil rahat ol ;) milleti dolandırmak neymiş 4 duvar arasında anlar ;)

neyse ben susuyorum gerçekten yoruldum hani kaç yaşındansın falan bilmiyorum ona göre hitap edicem diyecem ama gerek yok sanırım sana :)

sen bu dolandırıcının arkadaşısın anlaşılan. Kanıt nerde? Eyer dolandırıcı değilse adsense hesabı varsa adını çekip herkese gösterir. Nyse bu konudaki son msjım. Avukatıma detaylı tüm bilgileri verdim. Bayramdan sonra savcılığa verilecek. Içeriye attırdığımız ilk insan değil rahat ol ;) milleti dolandırmak neymiş 4 duvar arasında anlar ;)

:d :d :d :d :d :d
:d :d

sen bu dolandırıcının arkadaşısın anlaşılan. kanıt nerde? eyer dolandırıcı değilse adsense hesabı varsa adını çekip herkese gösterir. nyse bu konudaki son msjım. avukatıma detaylı tüm bilgileri verdim. bayramdan sonra savcılığa verilecek. içeriye attırdığımız ilk insan değil rahat ol ;) milleti dolandırmak neymiş 4 duvar arasında anlar ;)

Bi daha avukat dersen eger agzina biber surucem bak. Sivri zekali kardesim, daha once actigin konulari bi gozden gecir derim. Yasinin 13 civari oldugu belliyken, burada millete caka satmaya calisman hic olmamis. Kazandigin 2 bin 3 bin liranin %5 ini harcayip kendine r10 hesabi alabilirsin, forumda davet diye yalvarmanin geregi yok. Ayrica gunde 2 bin 3 bin lira kazanan adamin bottan gelecek 20 liraya kalmasida ayri bi mesele. Seo danismani insanin "eger" kelimesini "eyer" olarak yazmasi... Soyleyecek bisey bulamiyorum artik. Senin o "babama sikayet edicem :(" numaralarin burada sokmez kusura bakma.

Bi daha avukat dersen eger agzina biber surucem bak. Sivri zekali kardesim, daha once actigin konulari bi gozden gecir derim. Yasinin 13 civari oldugu belliyken, burada millete caka satmaya calisman hic olmamis. Kazandigin 2 bin 3 bin liranin %5 ini harcayip kendine r10 hesabi alabilirsin, forumda davet diye yalvarmanin geregi yok. Ayrica gunde 2 bin 3 bin lira kazanan adamin bottan gelecek 20 liraya kalmasida ayri bi mesele. Seo danismani insanin "eger" kelimesini "eyer" olarak yazmasi... Soyleyecek bisey bulamiyorum artik. Senin o "babama sikayet edicem :(" numaralarin burada sokmez kusura bakma.

sen gayet beni iyi anladın dostum saol :)

sen bu dolandırıcının arkadaşısın anlaşılan. kanıt nerde? eyer dolandırıcı değilse adsense hesabı varsa adını çekip herkese gösterir. nyse bu konudaki son msjım. avukatıma detaylı tüm bilgileri verdim. bayramdan sonra savcılığa verilecek. içeriye attırdığımız ilk insan değil rahat ol ;)

Mavi ekran hatası :D

cahil insan :D benim r10 da üyeliğim zaten var. piyasanın %70 ine seo danışmanlığı ve link satışları yapıyoruz. ayrıca 13 değil 27 yaşındayım. senin yılda kazandığını ben günde kazanıyorum diye zorunamı gitti :D başkalarının avukatlığı yapmayı bırakın biraz karekter sahibi olun :D

cahil insan :D benim r10 da üyeliğim zaten var. piyasanın %70 ine seo danışmanlığı ve link satışları yapıyoruz. ayrıca 13 değil 27 yaşındayım. senin yılda kazandığını ben günde kazanıyorum diye zorunamı gitti :D

Bu ne o zaman? Yeni bi fantazi cesidi falan mi?

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...avetiye-gonderene-ucretsiz-bot-verilecek.html

Seocu adamin bunlari bilmemesi ne kadar kotu..

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/8650-lutfen-yardim.html

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/8132-kisa-videomu-uzun-videomu.html

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/9251-spam-su-mudur.html

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/9861-icerik-dili-farkediyormu.html

Sen piyasanin %70 inin ancak maskaraligini yaparsin. Tekrar soyluyorum, nickinin yanina seo yazman seni seo danismani yapmaz. Baskalarina cahil demen seni zeki yapmaz, actigin konulardan ne mal oldugun belli zaten. Bak mal dedim bende sana. Ayrica yilda kazandigimi gunde kazanip youtubedan para kazanmaya calisman, google hesabin banlandiginda forumda aglamanda cok komik olmus cidden. Ciddi miktarlarda para kazanan insan onu sen gibi ulu orta soylemez zaten.

açtığım konulardan sanane gülüm :D ister seo yazarım istersem başka nick kullanırım neden zoruna gidiyo :D bu konuyla ne alakası var? kendine güldürtme zır cahil :D

açtığım konulardan sanane gülüm :D ister seo yazarım istersem başka nick kullanırım neden zoruna gidiyo :D bu konuyla ne alakası var? kendine güldürtme cahil :D

bayram-sekeri.jpg

Al hepsi senin olsun, yeterki sus. Bide bu konuyla ne alakasi var, kendine guldurme cahil diyor. Harbiden moron musun, yoksa moron numarasi mi yapiyorsun cozebilmis degilim. Forumda ucretsiz botu 20 liraya satmaya kalkip sonra ben zenginim diyenide ilk defa goruyorum :D

Ayrıca biz burda herkesin iyiliği için, bu dolandırıcıya kanıpta alişveriş yapmayın mağdur olmayın diye konu açtık. Biraz adam olunda dolandırıcının avukatlığını yapmayın. birtaneniz çıkıpta madem dolandırıcı değilse kanıt göstersin demiyosunuz. zaten gösteremiyo. Merak etmeyin bayramdan sonra savcılığa veriyoruz. detaylar konusunda burdan herkesi haberdar edicez ;)

Ayrica biz burda herkesin iyiliği için, bu dolandiriciya kanipta alişveriş yapmayin mağdur olmayin diye konu açtik. Biraz adam olunda dolandiricin avukatliğini yapmayin. birtaneniz çikipta madem dolandirici değilse kanit göstersin demiyosunuz. zaten gösteremiyo. Merak etmeyin bayramdan sonra savciliğa vericez. Detaylari burdan haberdar edicem herkesi ;)

daha ne kadar kanıt koymamı istiyorsun acaba çok merak ediyorum :)

bayram-sekeri.jpg

Al hepsi senin olsun, yeterki sus. Bide bu konuyla ne alakasi var, kendine guldurme cahil diyor. Harbiden moron musun, yoksa moron numarasi mi yapiyorsun cozebilmis degilim. Forumda ucretsiz botu 20 liraya satmaya kalkip sonra ben zenginim diyenide ilk defa goruyorum :D

bizim 20 tl ye sattığımız link te var ama okadar cahilsinki bu 20 tl lik şeyi yüzlerce kişinin aldığını hesap edemiyosun :D

Ayrıca biz burda herkesin iyiliği için, bu dolandırıcıya kanıpta alişveriş yapmayın mağdur olmayın diye konu açtık. Biraz adam olunda dolandırıcının avukatlığını yapmayın. birtaneniz çıkıpta madem dolandırıcı değilse kanıt göstersin demiyosunuz. zaten gösteremiyo. Merak etmeyin bayramdan sonra savcılığa veriyoruz. detaylar konusunda burdan herkesi haberdar edicez ;)

Tekrar soruyorum, ciddi ciddi moronluk mu var sende? Sen actigin konuda yalan beyanda bulunmussun. Adam skype konusmalarini koymus ve senin soyledigin gibi bi olay yok? Hani adam nerede diyor bu yontemle 2-3 hesap sattigini yada dolandirici oldugunu? Tamam beyin loblarin bizimkiler kadar gelismemis olabilir ama nerede durman gerektigini bilmen lazim. Bisey yaptin madem, sivamaya calismana gerek yok yani anladin mi? Kimse senin avukatinla yada ne kadar kazandiginla ilgilenmiyor ergen kardesim.

kanıt nerde mal ? :D kanıtı varsa bekliyorum hadi adsense hesabında murat tezcana ait olduğunu kanıtlayacak ismini çeksin ve bilgileri sunsun bekliyoruz :D ayrıca gel sana yanımda iş vericem ofiste tuvalet silecek adama ihtiyaç var :D ayrıca hertürlü savcılığa verilecek yalvarmanızın bi anlamı yok ;) siz klavye delikanlılığı yamaya devam edin (=

bizim 20 tl ye sattığımız link te var ama okadar cahilsinki bu 20 tl lik şeyi yüzlerce kişinin aldığını hesap edemiyosun :D gel sana yanımda iş vericem :D ofiste tuvalet silecek adama ihtiyaç var

Kendini olmadigin yada olmaya imrendigin biri olarak gibi gostermek egonu mu oksuyor napiyor nedir bu havalar anlamadim? Ben sana diyorum ki UCRETSIZ yayinlanan botu 20 liraya satiyosun. Bunun satilan linkle ne alakasi var? Iyice emin oldum suan, psikolojik sorunlarin var senin. Benden bu kadar, kendin oynamaya devam edebilirsin artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri