- Web sitesi
- www.ugurcicek.com.tr
sana kanıt göstersekte inkar edersin gerek duymuyorum... 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
zuhahahahahaha bana gönderdiği resimde 40 tl vardı. şimdiki resmi nerden buldunayrıca ismini çek koçum
googleden bulduğun resimleri değil
![]()
Konuyu tamamen okumadımda şu satın almalarda team bağlantısı yapın olsun bitsin niye uğraşıyosunuz bu kadar
Arkadas sende koy su adinin oldugu resmi, 2 dakikani almaz. Sussun su yaratik. Insan demeye dilim varmiyor, o kadar moron. Yasi 13 den fazla degil onada eminim zaten. Buyuyunca ben boyle angutluklari nasil yaptim diye basini duvarlara vuracak haberi yok.
Arkadas sende koy su adinin oldugu resmi, 2 dakikani almaz. Sussun su yaratik. Insan demeye dilim varmiyor, o kadar moron. Yasi 13 den fazla degil onada eminim zaten. Buyuyunca ben boyle angutluklari nasil yaptim diye basini duvarlara vuracak haberi yok.
koymasına koyuyumda ne gereği varki hesap bilgilerini burda paylaşmanın mantığı yok yani ?
koymasına koyuyumda ne gereği varki hesap bilgilerini burda paylaşmanın mantığı yok yani ?
Kardeşim bir yöneticiyi ulaş team bağlantısı yapın yada resimmi ney gönder gitsin çocuk oyuncağına dönmüş 6 sayfa
[MENTION=2671]ytseo[/MENTION]
Tamam mi evladim? Tamam mi cocugum? Tatmin oldun mu? Bak ben sana kac kez hakaret ettim, moron falan dedim. Bu adam yerine beni var savciliga lutfen tamam mi?
koydun artık resmine koydum tatmin olsun diyebu arada forumda online yönetici yok...
![]()
Eminmisin ?
adını çekmesini neden istiyosun çözemedim,adam hesap satıyosa heralde hepsi kendi adına değildir öyle alamaz zaten.bence murat haklı konuyu açan banlanmalı çocukca bir hareket sanki parasını göndermişte parası gitmiş gibi dolandırıcıdır diyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.