Music Nation Network Partnerliğinden ve Alt Bayiliklerinden Şikayetçiyim

Life ve quiz partner hakkinda 1 tane sikayetci adam bul su forumdan bakalim bulabiliyor musun? Koskoca forumda sadece 1 kisi odemem bloke oldu dedi life partnerden o kadar. Oda adamin videolari sikayet aldigindan dolayi. Ben acik acik soyluyorum git sor ana bayiine nasil oluyorda bu 2 network rahat rahat odeme yaparken diger networklerin odemelerine bloke geliyormus? Bloke gelen odemeler bu partnerlerin adsense hesaplarina ulasmiyor yani oyle mi? Yada bloke edilen odemelerden kendi paylarini almiyorlar yani? :D

Konu ne hal aldı. Hocam umarım ödemlerinize hiç block konmaz hele bu bahsettiğiniz partnerlerde. Bizim amacımız sizlere yardımcı olmak. sıkntı elbette olucak bu sıkıntıyı göze alarak başvurmuyormuyuz zaten partnere.

Neyse Size bol kazançlar firmaları suçlamaya devam

Konu ne hal aldı. Hocam umarım ödemlerinize hiç block konmaz hele bu bahsettiğiniz partnerlerde. Bizim amacımız sizlere yardımcı olmak. sıkntı elbette olucak bu sıkıntıyı göze alarak başvurmuyormuyuz zaten partnere.

Neyse Size bol kazançlar firmaları suçlamaya devam

Suclama? Suclama mi diyorsun buna? Hersey apacik ortada degil mi? Arkadas anlamiyorum nasil inaniyorsunuz su diger odeme blokelendi diyen partnerlere. Bak bisey daha soyliyim. Odeme blokelendi diyen partnerlerden biri olan Creative Nation diyor ki "paranizi adsense hesabimizda 1 yil bekletip 1 yil sonunda kazancinizin %50sini size oderiz". Bi digeri zoomin diyorki "adsense bize parayi hic odemedi"

Mantikli dusun simdi, bi tarafta rahat rahat herturlu parayi odeyen networklar var. Bi diger taraftada bi dedigi digerini tutmayan paralar bloke oldu diyen networklar. Sence hangisi yalan soyluyor?

Son düzenleme:
Mecbur kalmadıkça hiçbir networke bağlanmamak lazım
Şuan life ve quize %100 güven sağlanmış durumda ve çok popüler..
Şunu unutmayınki son 2 aydır kazançlarına bloke koyulan creative ve zomminde bir zamanlar hep övülen %100 güvenilen partnerdi hatta şöyle bir konuda açılmıştı " 6 saatlik kanalımın parasını creative ödedi on numara partner" şuanda creativi 5k 10k kazançlara bloke koymuş durumda...
Boş kanalları kabul eden partnerlerden uzak durmak lazım
Ben aweye bağlı olup 4 aydır takır takır ödeme alan biriyim ama hep diken üstündeyim kendimi her ay para alamıycak gibi hissediyorum 4 aydır sorunsuz ödeme aldım diyede kimseye tavsiye etmiyorum nalet olsun aweyede bizim gibiler üzerinden kazanan partnerlerede.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri