Music Nations Aralık Ayı Kesinleşme Şubat Ödemeleri

• Kullanıcı ceyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
1-
hocam sizde de Paid amount (after fees) kısmı %2 kesinti gösterip paypala %12 kesinti yapılarakmı gönderilmis gecen ay Paid amount (after fees) kısmında ne göründüyse o miktar yatmıstı şimdi kontrol ettim bu ay kesintiyi az göstermisler dashboardda ama paypala yine %12 kesinti uygulayarak göndermişler

2-
Evet ama bu sefer farklı bişey yapmışlar kesinleşeni düşürmüşler.

3-
bende kesinleşen miktar yine %70 oranında

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] sizde durum nasıl

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] candır hocam banka eklemeyi resimli anlatın bizde yapalım :)

Arkadaşlar ödemeler yapıldıktan sonra, completed olduktan sonra kazançlarda değişiklik gördünüzmü sizde kesinleşen miktar düşmüş aşağı. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

yazmıyım diyorum ama kusura bakmasın kimse..

aralık kazancı
969.29 USD

kesinleşen kazanç
664.93 USD

gelen ödeme
597,08 USD

??????

Çünkü bunlar aptal. Açıkçası :) Google'dan dolar gelen ödemeyi sterline çevirip sonra tekrar dolara çevirip tekrar sterline çevirip tekrar dolara çevirip o şekilde ödeme yapıyorlar. Ben anlatamadım bunlara derdimi hiçbir zaman. Haklısınız bence de. Kesen paypal değil yani.

Çünkü bunlar aptal. Açıkçası :) Google'dan dolar gelen ödemeyi sterline çevirip sonra tekrar dolara çevirip tekrar sterline çevirip tekrar dolara çevirip o şekilde ödeme yapıyorlar. Ben anlatamadım bunlara derdimi hiçbir zaman. Haklısınız bence de. Kesen paypal değil yani.

Bende anlatamadım, acaba konuşsamda bana sterlin olarak mı gönderseler , kabul ederler mi.

bunlar awe ile birlikte babadan oğula nesil herhalde. kaç tane açık kanalın ödemesi gelmedi hala.

Arkadaşlar Geçen ay 18 inde kesinleşmişti ödemeler. Umarım yarın kesinleşir, herkeze bol blokesiz kazançlar diliyorum...

06.02.2015
Şimdi Görüştüm ödemeler Bugün Başlayacakmış...

Ceyo tek telifli açık kanalı öderler mi sence kanal hala partnerde videolar var para kazanma vs açık

Bütün ödemeler böyle hocam. Paypal yine feci kesmiş..
Böyle saçma bir şey olabilir mi ya. Kanal kapanıyor zaten paralar onlara kalıyor. Bari adam gibi kesinleşen parayı gönder.

Ha deseki bizim kesinti %60 bizde ona göre kanal sokalım yani.

Elektrik faturası gibi kdvnin kvdsi alınıyor!

millet machinimaya laf söylüyor komisyon yüksek diye bunlarda zaten ordan burdan kese kese yüzde 40 alıyor,machinima bari kapanınca ödeme de yapıyor

kesinleşen miktarla hesaba gelen miktarlara baktım şimdi.tam olarak hesabıma geçen para,kesinleşen miktarın %61 i hocam.
Sanirim dedigim sorun tek bende mevcut dasboardda paypala gonderildigi soylenen miktar %2 gonteriyor ancak hesaba yatan %12 lik kesinti

adsensenın gozunu seveyım,unlemınle sevıyorum senı,partnermiş paypalmıs hep kesıntı

Sanirim dedigim sorun tek bende mevcut dasboardda paypala gonderildigi soylenen miktar %2 gonteriyor ancak hesaba yatan %12 lik kesinti

normalde kazancın %30unu mn kesiyor,%2de paypal kesse %68 almam gerekiyor ama elime geçen %61 yani bendede %7 fazladan kesinti var.mesela kanalın birisinin;

- kesinleşen kazancı 45$
- mn kesintisini çıkınca bana kalan 32$.
- mn paneline göre hesabıma 31$ geçmesi gerekiyor
- hesabıma gelen 28$

45$ kazanıyoruz,28$ alıyoruz hesabımıza :) mn ya ödemiyor yada kanala ortak oluyor diye yeni kanal baglamıyorum zaten,eskiden kalan 3-5 kanalın kazançları geliyor böyle.

aptala yatıryorlar işte biz kurdan kaybediyoruz filan hikaye bence

iki dashboard var birinde bize tam ödeme yapıldığı gözüküyor onu google a gösteriyorlar
diğerinde bize özel kırılmış olan var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri