bende kesinleşen miktar yine %70 oranında
valla bilmiyom sözleşme bitsede çıkcam bunlardan dicem, ama sözleşme bitince otomatik atıyorlarmı yoksa ne oluyor.
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam sizde de Paid amount (after fees) kısmı %2 kesinti gösterip paypala %12 kesinti yapılarakmı gönderilmis gecen ay Paid amount (after fees) kısmında ne göründüyse o miktar yatmıstı şimdi kontrol ettim bu ay kesintiyi az göstermisler dashboardda ama paypala yine %12 kesinti uygulayarak göndermişler
Evet ama bu sefer farklı bişey yapmışlar kesinleşeni düşürmüşler.
Arkadaşlar ödemeler yapıldıktan sonra, completed olduktan sonra kazançlarda değişiklik gördünüzmü sizde kesinleşen miktar düşmüş aşağı. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
yazmıyım diyorum ama kusura bakmasın kimse..
aralık kazancı
969.29 USD
kesinleşen kazanç
664.93 USD
gelen ödeme
597,08 USD
??????
Çünkü bunlar aptal. AçıkçasıGoogle'dan dolar gelen ödemeyi sterline çevirip sonra tekrar dolara çevirip tekrar sterline çevirip tekrar dolara çevirip o şekilde ödeme yapıyorlar. Ben anlatamadım bunlara derdimi hiçbir zaman. Haklısınız bence de. Kesen paypal değil yani.
Bende anlatamadım, acaba konuşsamda bana sterlin olarak mı gönderseler , kabul ederler mi.
Arkadaşlar Geçen ay 18 inde kesinleşmişti ödemeler. Umarım yarın kesinleşir, herkeze bol blokesiz kazançlar diliyorum...
06.02.2015
Şimdi Görüştüm ödemeler Bugün Başlayacakmış...
Böyle saçma bir şey olabilir mi ya. Kanal kapanıyor zaten paralar onlara kalıyor. Bari adam gibi kesinleşen parayı gönder.Bütün ödemeler böyle hocam. Paypal yine feci kesmiş..
1-
2-
3-
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] sizde durum nasıl
Sanirim dedigim sorun tek bende mevcut dasboardda paypala gonderildigi soylenen miktar %2 gonteriyor ancak hesaba yatan %12 lik kesintikesinleşen miktarla hesaba gelen miktarlara baktım şimdi.tam olarak hesabıma geçen para,kesinleşen miktarın %61 i hocam.
Ceyo tek telifli açık kanalı öderler mi sence kanal hala partnerde videolar var para kazanma vs açık
Sanirim dedigim sorun tek bende mevcut dasboardda paypala gonderildigi soylenen miktar %2 gonteriyor ancak hesaba yatan %12 lik kesinti
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.