Music Nations Şubat Kesinleşmeleri Nisan Ödemeleri

• Kullanıcı hommate01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
100 dolar civarı 3 kanalım spamdan kapandı 3 aydır sıkıntı yoktu :(

Webmoneyi ekleyecekmisiniz diye sordum. Ekleyeceklermiş. Çalışma yapıyolarmış.
Ekleseler ne olur?
Daha ödeme tarihi bile belli değil kanalların kapanmasını bekliyorlar resmen 31'indemi kesinleşecek böyle birşey yok çok iyi kanalların videolarını sildim az önce ne olur ne olmaz diye bunlar ne yapıcağı belli olmaz diye.

hacam yeri değil ama konu açmak istemedim sadece bir kanalım MN de anladığım kadarıyla sıkıntılı network çıkmak istiyorum. kanalı bağladım ne sözleşme imzaladım ne dashboartuna baktım kanal 5 gündür 5 dolardan 12 dolarlara fırladı bende bu partnerde kalsın istemiyorum acaba çıkabilirmiyim çıksam quiz almada sıkıntı yaratır mı?

hacam yeri değil ama konu açmak istemedim sadece bir kanalım MN de anladığım kadarıyla sıkıntılı network çıkmak istiyorum. kanalı bağladım ne sözleşme imzaladım ne dashboartuna baktım kanal 5 gündür 5 dolardan 12 dolarlara fırladı bende bu partnerde kalsın istemiyorum acaba çıkabilirmiyim çıksam quiz almada sıkıntı yaratır mı?

Malesef çıkamazsınız sözleşme var

Herkese gecmiş olsun bana kalırsa mn ve kardesleri patladı ve kesinlesmede olmaz bu saatten sonra diye düşünüyorum.

Arkadaşlar boş boş yazmayın lütfen

zaten bu ay gecikeceği söylenmemiş miydi ?

Kafası esen yazıyor işte dostum..
Az önce aldığım cevap.

Earnings will be finalized 3-5 days before the payout date which is April 7.

3 - 5 gün içinde kesinleşecek diyor. 7 nisan ödemeye kadar kesinleşecek sorun yok diyorlar

Niye her seferinde mn hakkinda boyle dedikodular cikiyor anlamiyorum adamlar kanal kapanmadimi takir takir ödüyor(kendi adima) bir sıkınti olacaginida düşünmüyorum bir kaç güne kesinlesir

Son düzenleme:
Niye her seferinde mn hakkinda boyle dedikodular cikiyor anlamiyorum adamlar kanal kapanmadimi takir takir ödüyor(kendi adima) bir sıkınti olacaginida düşünmüyorum bir kaç güne kesinlesir

sorunda ordaya dostum kanal kapansa bıle odemesı lazım,adsenseden catır catır parayı alıyor nede olsa

Kendi agzinla diyosun iste kanal kapandimi odemiyorlar diye.o kadar calis kanalin 4 hane olsun sonra kapansin sana odeme yamasinlar parayi cebe atsinlar bundan saha kotu ne olabilirki ? O yuzden quiz gruptan baska partere kesinlikle kanal zokmam.

En güzeli konuyu geçici olarak kilitletelim kesinleşme oldumu açılsın derim ben beyler
böylece gereksiz uplamalar yada atışmalar olmaz

7 günde kapanan tüm kanallara blocke koymuşlar nerede adalet?
Oy oy neyse akıllandım artık daha da mn ye kanal yok.

Her ay 200 + kanal sokardim bu partnere ama bu ay yaptiklarindan sonra sahsen tek kanal bile sokmam bu partnere

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri