amma nazlandılar yaaa,sankı babalarının parasını oducekler,
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
An itibariyle 36 Kanalımızın ödemesini bekliyorum. Konuştum bugün tamamlanacakmış ödemeler.
An itibariyle 36 Kanalımızın ödemesini bekliyorum. Konuştum bugün tamamlanacakmış ödemeler.
Bankayi da odeyecekler mi
Cep telefonu ile gönderildi. Yazım hatası olabilir..
Bankayada 10 unda falan öderler
Ceyocan hocam banka hakkında biraz bilgi verir misiniz mesela ben enparaya ödeme alabilirmiyim ? Kesintisi nasıl min ödeme nasıl vs ?
Ceyocan hocam banka hakkında biraz bilgi verir misiniz mesela ben enparaya ödeme alabilirmiyim ? Kesintisi nasıl min ödeme nasıl vs ?
Hocamız yok ben cevap verim.
Banka ödemeleri %12 ila %15 arasında değişiklik göstermektedir. Ancak dolar kurundan dolayı paypala naxaran daha avantajlı ilk ay hariç. İlk ay kesinti \15 i bulur diğer aylarda değişiklik gösterit. Hesabınıza en geç 14 ünde yansır yani hesabınızda olur.
alt odeme lımıtı nekadardı
Ben 150 diye hatırluyorum.
Mart ayı 14 ünde kesinleşse bari
[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] hocam kapanan kanallatin odemesi ile ilgili bir gelisme var mi bu ay..
4ay once kapanan bir kanal hala blokede(
...
Kapanan kanallar için 1 yılı geçmiş ve ödeme almamış kanallarımız oldu. Halen aynı diyalog youtube öderse öderiz. Ama unutun o parayı. Mucizeyle gelirse artık seviniriz. 50.000 Dolar paramız kaldı MN de kapanan kanallarda.
Yok mu ödeme alan arkadaşlar 4 gözle ödeme bekliyorum
mn den
Yok mu ödeme alan arkadaşlar 4 gözle ödeme bekliyorum
mn den
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.