MusicNation Spam den Kapanan Kanalın Parasını Gönderir mi

Tarik

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar YTR Bağlı MusicNation kanalım bugun ( 4 aydır video yuklemiyorum) Spam den Kapandı.

Özellikle bizi MusicNation a Musallat Eden [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] Abimize Sormak İsterim.

Spamden Kapanan Kanalın Parasını MusicNation Gönderiyor mu. ?

TELİF den kapanan Kanalın Parasını Göndermiyorlar.
Spam i gönderiyorlar mı bilmiyorum..

hayır bloke attılar ödediklerini duymadım daha kapananlara ödeyecez diye oyalıyolar

Bana da ödemediler spamdan kapanan kanalımı

spam in telif hakkı ile alakası yok . yani para kazanma ile alakası yok. ama adamlar paraya el koyuyor.

yaw şaşıyorum aklınıza, hala onca olanlardan sonra, nasıl music nationa kanal bağlıyosunuz cidden anlamıyorum
musicnatioan=şerfsiz sahtekar dolandırıcı tokatçı

music nation diyince siz bunu anlayın artık, başkada bişy demiyorum

yalnız serkan abinin bize 2 tane kazığı oldu şuana kadar biri music nation biride Awe :D

bu arada konusu açılmışken bayadır girmiyor serkan abi bilen var mı? insan bi girer genede ama niye girmiyor anlamıyor insan :D

yaw şaşıyorum aklınıza, hala onca olanlardan sonra, nasıl music nationa kanal bağlıyosunuz cidden anlamıyorum
musicnatioan=şerfsiz sahtekar dolandırıcı tokatçı
YTR BAĞLANMA Tarihi "2014-03"
music nation diyince siz bunu anlayın artık, başkada bişy demiyorum

yazıyı okumadın herhalde 4 aydır video yuklemiyorum diyorum yani eski kanal awe
para ödemiyor attırdık kendimizi partnerden . Mn ye geçtik ( ytr cıkalı 1 yada 2 ay olmustu ) verhasıl kanal blocklama ortaya cıkmadan önce partnere bağlandı.

Forumda yağlayıp ballandi ytr ve mn. İlk ay kapanan kanalların parası ödeniyor dediler ama sonradan paralar blocke gelmeye başlandı. ama forum için çok geç.
forumda insanlar en iyi kanallarını awe den ve farklı partnerlerden cıkarıp Mn bağladılar.

yalnız serkan abinin bize 2 tane kazığı oldu şuana kadar biri music nation biride Awe :D

bu arada konusu açılmışken bayadır girmiyor serkan abi bilen var mı? insan bi girer genede ama niye girmiyor anlamıyor insan :D

awe para öduyor arkdas. kapanan falan fark etmiyor 1 ay en fazla 2 ay geç ödüyor. awe para ödemiyor dediler cıkardık 1 ay sonra para geldi.

awe para öduyor arkdas. kapanan falan fark etmiyor 1 ay en fazla 2 ay geç ödüyor. awe para ödemiyor dediler cıkardık 1 ay sonra para geldi.

bende 6 ay sorunsuz ödeme aldım böyle awe para ödemiyor diyenlere gülüyordum mal gibi kaldım bu ay.

bana gönderdi . ödeme yapmadı ( ödeme 2. ay olur ) awe den cıkdım(atıldım) 2. ay ödemeyi gönderdiler.

Sana gönderdi diye ödeme yapıyor anl***** gelmiyor işte.Bak forumdaki awe konusuna, parasını alamayan onlarca insan var.

1 tane 2 topluluk 1 tanede telifli videomun oldugu kanaldan 2 sefer 4 haneli parayı yatırdılar bugun o kanalda gitmiş artık mn ile bütün ilişkimi kopardım yaşasın Freedom

o değilde yemin ediyorum öylesine salladığım kanallar hep böyle ödemesi şüpheli partnerlerde nasıl oluyorsa kazanç olarak patlıyor ulan quiz de life da dantel gibi işliyorum kanalları olmuyor bunlarda şişiyor bakiye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri