muslera abicim bakarmısın

cemocan03

Kayıtlı Üye
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abı hatırlıyosan sana mesaj atmıstım.bu konu ıle ılgılı. ve mesajını bugun gordum bazı sorunlar nedenıyle gıremıyorum ugrasamıyorum ..+ 3erkan a sorabılırsın neler oldugunu parayı pulu goren kım trılyonu gopzum gormuyor .... ve mesajımdada serkan abıyle gorurmem lazım dıye dedım senınle gorusup paylasacaktım.. youtubenın odeyecegı parayı ben vermıyorum herkes kazansın su hayır mubarek gunde. sadece serkan abıyle gorusmem lazım ve prodan anlayan bırı lazım dedım .. ve yıne kanıt ıstıyorsan dunyanın ızledıgı muzıgı ver yukleyıp atayım. kımse hakaret etmedı dıyorsunuz ama yok kafede cocukmusum yok suymusum buymusum...egerkı yardımcı olma namına ınsanlık manına bırsey yapan suclu ıse benı sınırsız uzaklastır abı....sana saygım sonsuz..
hayırlı aksamlar

Cemocan ben bu yaptigin ise birsey demiyorum ancak baslangic ve yaziya dokusun,mesajlarin duzensiz oldugu icin tepkileri ve tepkimi aldin.Yoksa Youtube uzerinden kazanc saglayan dostlara en ufak faydaya fikre oneriye sonuna kadar destekde veririm yardimcida olurum.

Resimdeki paylastigin cozduk dedigin olay zaten kolayca yapilabilen bir olay proya gerek yok ustelik para kaznamasida 10 saniyede acilir.(Normal kanalla ,partner kanallarla degil.)

Bu programin ise yarayip yaramadigini ornek veriyorum,Rihanna,beyonce,Gangam stylemidir nedir bunlarin full klip videolarinda yap,getir ornegi koy buraya gorsun herkes o zaman iste herkes hem takdir etsin hemde tesekkur etsin..Demek istedigim bu.Lutfen bir dahaa forumda bu tur ornekde verdigin resim gibi paylasimlar yapma.

Bu konuya son mesjaimdir islerin basina donmem lazim.Dedigim sekilde yap koy ornegini gerisi gelecekdir..

Saygilarimla

Cemocan ben bu yaptigin ise birsey demiyorum ancak baslangic ve yaziya dokusun,mesajlarin duzensiz oldugu icin tepkileri ve tepkimi aldin.Yoksa Youtube uzerinden kazanc saglayan dostlara en ufak faydaya fikre oneriye sonuna kadar destekde veririm yardimcida olurum.

Resimdeki paylastigin cozduk dedigin olay zaten kolayca yapilabilen bir olay proya gerek yok ustelik para kaznamasida 10 saniyede acilir.(Normal kanalla ,partner kanallarla degil.)

Bu programin ise yarayip yaramadigini ornek veriyorum,Rihanna,beyonce,Gangam stylemidir nedir bunlarin full klip videolarinda yap,getir ornegi koy buraya gorsun herkes o zaman iste herkes hem takdir etsin hemde tesekkur etsin..Demek istedigim bu.Lutfen bir dahaa forumda bu tur ornekde verdigin resim gibi paylasimlar yapma.

Bu konuya son mesjaimdir islerin basina donmem lazim.Dedigim sekilde yap koy ornegini gerisi gelecekdir..

Saygilarimla
[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] kardeşim bi yap koy görelişm bizde kardeş

Hepimizin ortak amacı para kazanmak ve yeni dostluklar edinmek. Lütfen kimse kimseyi kırmasın kimseyi rencide edecek hareketlerde bulunmayalım.
Kimsenin kimseye bir zararı yok. Görüşler ve niyetler çok önemlidir. ßunları anlayabilene ne mutlu.

Sanirim arkadas web tabanli program yazdi.
Program video edit kismina gidip, telifli muzikleri kaldiriyor ve arkadas 3. taraf eslesmesini gectigini dusunuyor.

Bu yontemi cok denedim. Bu yontem henuz beta oldugu icin hatalari var. Evet gecici olarak para kazanma acilir, ama 1-2 gun sonra ilgili video icin para kazanma iptal edildi mesaji, ya da tekrar 3. taraf eslesmesi mesaji alirsin.

Sanirim arkadas web tabanli program yazdi.
Program video edit kismina gidip, telifli muzikleri kaldiriyor ve arkadas 3. taraf eslesmesini gectigini dusunuyor.

Bu yontemi cok denedim. Bu yontem henuz beta oldugu icin hatalari var. Evet gecici olarak para kazanma acilir, ama 1-2 gun sonra ilgili video icin para kazanma iptal edildi mesaji, ya da tekrar 3. taraf eslesmesi mesaji alirsin.

Fazla söze gerek yok bazı videolarda "3. taraf eslesmesi aşılabilir." konuyu açan arkadaşın ne yaptığını bilmiyorum fakat eşleşme konusunun bazı videolarda aşılabildiğini söyleyebilirim. "1-2 günle sınırlı kalmaz"

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri