YildirimHiko97
Yasaklanmış
bizde 15:00-oldu ama hani?? 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bizde 15:00-oldu ama hani??![]()
gereken ayar verildi...valla kardeş yapacak bişey yok...benim akstığım post değil arkadaşlara actığım ,yardımcı oalcak konu onlar....
Not : arkadaşlar bugün saat 23:00 dan yarın saat 23:00 sa kadar ytpara.com forumuna üyelik açılcaka dışarda bekleyen arkadaşlarınız var haber edin sonra duymadım demeyin
Türkiye saatiyle hocamson 1 saat 16 dk
hocam saat 15:00 da olmasi bence sorun oluyor muslera abicim aksam canli yayin yapsa guzel olur diyorum ben cunki aksam daha az isi oluyor arkadaslarin ve herkezin izleme sansi oluyor bence iftardan sonra olmasi daha mantikli arkadaslar mesela benim su anda oruc basima vurdu yatiyorun ve uykum var saati biraz daha ileriye almamiz mumkunmu
video çekimi yapılıyor zaten hocam linkini konuya eklerim oradan istediğiniz zaman izlersiniz
hocam ama soracagimiz sorular falanda onlar nolucak onemli olan o ben sonrada izlerim onda soeun yokta sorular ne olucak
arkadaşlar muslera06 üstad belittiğimiz saatte müsait olacağından bu saat seçildi....artık kısmet katılabilen katılır....
nerden biliyorsun ?
şaka şaka beyto kızma hemen![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.