Muslera06 Ban mı yemiş ?

• Kullanıcı uur26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Artık bu foruma Muslera06, Serkan üstadın heykelini dikme vakti gelmiştir. :D

Umarım banlanmam sadece pekçok kişiye para kazandıran insan için bi sitemkar söz ettim. Serkan üstada tölerans olmalıydı yani :)

Iyi olmuş Muslera06'ya geçende beni 3 gün banlamıştı.

Adalet yerini bulmuş,yeniden tebrikler FGA.

Gerçek Hayatta Da Böyle Mert Ol Sevdim Seni :)
.
.
.
(ancak böyle kıvırabildim tekrar tekrar k.bakma )

Sorun yok arkadaşım,içimdeki ne ise onu yazdım kimseyi kırmadan.Her zamanda bu huyum yüzünden dışlanmışımdır ama genede huyumdan vazgeçmem.Kusurluk'da birşey yok.

bende banlandım. banlanında yenı yerler keşif etmeye vesile oldu... DERLERYA HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR DİYE....

banlanma saçma ve gereksizdi, aynı adsense gibi ne oldugu belırsız işlemler zinciri işte... her gençin başına gelebilir :D ..muslera kendısını burdan tanıdım az birraz yazılarını felan okudum malum. iyi bir insan, karşılıksız olarak çok faydası dokunmuş biri... yazmasam gormezden gelsem kişiliğime ters düşer..

bencede banlanmaması gereken biri. (biliyorum belki banlanıcam yenıden :D .. ama gormezden gelmem kişiliğime yakışmaz. ee forumdada adelet anlayışı 2013 yıllarındayız gereklı açıklama yapılacaktır, kanısındayım...)

bence görüşleri kişileri engellerken, adil ve adaletli olmalı... bizde forumda yazdık yonettık. HİÇ BİR ZAMAN KİŞİSEL HIRS VE ÇIKAR VE ARKADAŞ HATRIA, FORUM YETKİLERİNİ KULLANMADIM... BU FORUMDA ÖYLE FORUM... İNANIYORUM HALA...

VE BANLANINCADA FİŞLENMİŞİM SAĞ KISIMDA "Adana Şubesi
Mesajlar: 371" :D YA FORUM YONETICI YAŞLARINI MERAK ETMEYE BAŞLADIM.

Sorun yok arkadaşım,içimdeki ne ise onu yazdım kimseyi kırmadan.Her zamanda bu huyum yüzünden dışlanmışımdır ama genede huyumdan vazgeçmem.Kusurluk'da birşey yok.

helal olsun kardeşim serkanı severim tanımam amam beni bu işe sokan para kazanmamı saglayan bir insan ama senin açık ve dürüsce terbiye kurallarına uygun bu mert hareketin güzel gerçekten.. bunda ne var niye korksun arkadaş haklıysan kurallara uyarak herşeyi her sıkıntını zı dile getirin .ki allaha şükür serkan olsun fga olsun stder olsun kendini aslında anlaşamayız ama:D gs li oldugu için:D ama kimseyi görüşü yüzünden yada karşıt görüş yüzünden banlamaz

bende banlandım. banlanında yenı yerler keşif etmeye vesile oldu... DERLERYA HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR DİYE....

banlanma saçma ve gereksizdi, aynı adsense gibi ne oldugu belırsız işlemler zinciri işte... her gençin başına gelebilir :D ..muslera kendısını burdan tanıdım az birraz yazılarını felan okudum malum. iyi bir insan, karşılıksız olarak çok faydası dokunmuş biri... yazmasam gormezden gelsem kişiliğime ters düşer..

bencede banlanmaması gereken biri. (biliyorum belki banlanıcam yenıden :D .. ama gormezden gelmem kişiliğime yakışmaz. ee forumdada adelet anlayışı 2013 yıllarındayız gereklı açıklama yapılacaktır, kanısındayım...)

bence görüşleri kişileri engellerken, adil ve adaletli olmalı... bizde forumda yazdık yonettık. HİÇ BİR ZAMAN KİŞİSEL HIRS VE ÇIKAR VE ARKADAŞ HATRIA, FORUM YETKİLERİNİ KULLANMADIM... BU FORUMDA ÖYLE FORUM... İNANIYORUM HALA...

Mesajlar: 371" :D YA FORUM YONETICI YAŞLARINI MERAK ETMEYE BAŞLADIM
.

Son cümlenizden sonra bende sizin yaşınızı çok merak etmeye başladım.

Karayipler'de 3 gunluk tatile kacma plani yapmis bence.

Bir 24 saat de beni banlayın bari, özendim yemin ediyorum. Kanal ismi paylaşanlara 1 gün uzaklaştırma cezası veriliyor sanıyorum. Kanalım: Cem Yılmaz - YouTube lütfen emeğe saygısızlık yapmayın, kanalımı klonlamaya kalkmayın :D

Bir 24 saat de beni banlayın bari, özendim yemin ediyorum. Kanal ismi paylaşanlara 1 gün uzaklaştırma cezası veriliyor sanıyorum. Kanalım: Cem Yılmaz - YouTube lütfen emeğe saygısızlık yapmayın, kanalımı klonlamaya kalkmayın :D

Çok banlanmak istiyorsan ben seni hem burdan hem r10 dan banlatabilirim seve seve:D

Mesajlar: 371" :D YA FORUM YONETICI YAŞLARINI MERAK ETMEYE BAŞLADIM.

Bu mesajın amacı ne?

Muslera06 banlandı diye üzüntünü dile getirmek mi?
Yoksa frm ve forum yöneticilerine keydirmek mi?

Cevap rica edebilir miyim!

Triqalx

kanalini,

Hollandanin en buyuk ve guvenilir firmasi Zoomin.TV velihati ETC Network e baglayim :)

hava atarim, cem yilmaz bile agimizda diye :)

kanalini,

Hollandanin en buyuk ve guvenilir firmasi Zoomin.TV velihati ETC Network e baglayim :)

hava atarim, cem yilmaz bile agimizda diye :)

abi arkadaş şaka yapıyor kanal benim, zaten maker studiosa bağlı 2 ayı var sözleşmenin bitmesine

---------- Mesaj saat 12:39:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:38:30 civarında gönderildi. ----------

Karayipler'de 3 gunluk tatile kacma plani yapmis bence.

benimde maldivlere gidesim var çok güzel ülke yaaa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri