Muslera06 Ban mı yemiş ?

• Kullanıcı uur26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
@diren muslera06 forumda imza topluyoz :D

Açıkçası bu forumda üst düzey yöneticilerin bile ban yiyebiliyor olması , adam kayırmanın olmaması çok hoş birşey ve dürüstçe bir tutum. İstisnasız herkes için geçerli olan ve herkesin uymak zorunda olduğu kuralların işliyor olması memnun edici bir tablo :)

Şu An Forumumuzda: 298 (159 Kayıtlı Ve 139 Misafir Üye Bulunmaktadır.)
...tiger, Titan, tolgafurkan, Triqalx, trueruby, ttugrul, Tural Abiyev, ugs9305...

banlanan banlanana ne yazcamı bilemedim :D:D:D

Forum terkedilmiş :( [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] yı kaçırdınız :D :D

Empati yapmak için banlanma duygusunu tatmak istemiş Muslera :)

youtube toplu olarak kanallrın para kazanmasını devre dışı bırakıyor, forumda arkadaşlar banlanıyor tırstım bu işlerden :/

Hepimiz Muslera 06' yız :D
Şaka bir yana bırakın da adamcağız biraz kafa dinlesin.

e banlamış da o yazı hala orda duruyor.Eğer o yazı toplumsal ahlaka uymuyorsa editle gitsin oda yapılmamış.Burda amaç ne onu çözemedim

1 nisanda değil, tahminim banlamayıpta yeni bir rütbe oluşturup yasaklanmış tagı + üstü çizilmiş bir nick verilmiş olabilir :/ vbulletinde yapıyoduk biz eskiden. büyük ihtimal gerçekten banlamışlardır ne bileyim işte :p

Her neyse seni çok özleyeceğiz muslera reyiz :( :)

Bu arada madem banlanmış arkasından konuşabiliriz beyler

ben başlayım son zamanlarda foruma çok az giriyordu..

bub sayede forumda gecirecekleri süreyide youtube ayırarak 3 günlük süre zarfında kazanclarını %50 arttırırlar artık. ara sıra banlamak lazım bütün üyeleri periyodik olarak.

Evet , Platin Üyeliklerde banlanamaz diye bir kural yok. Hatanın boyutu her ne şekilde olursa olsun gereği yapılır.. O yüzden forumda bir yazı yazarken tekrar düşünmeye davet ediyorum .. Sizi biraz dinlendiriyorum...

seni seviyorum berkan ama görüşecez senle koçummm :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri