Muslera06 Ban mı yemiş ?

• Kullanıcı uur26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Bu mesajın amacı ne?

Muslera06 banlandı diye üzüntünü dile getirmek mi?
Yoksa frm ve forum yöneticilerine keydirmek mi?

Cevap rica edebilir miyim!

Triqalx

Cevap hakkı için, fikir alışverişi için öncelikle içtenlikle teşekkurler...

Benım asıl amacım, herkeslerin çeki düzen vererek, aile içerisine oluşan problemlerı konuşarak vede birbirimizle gerektiğinde özür dileyerek çözebileceğimizi anlatmaktır. kimseye lafım değil... bende ban yedim. ama gerekli ama gereksiz tartışılır. her insna kendını haklı gördüğü pencereden bakar... bizlerde insanız öyle yaparız. ama bazen diğer pencerelerdende bakmak lazım. madem aileyiz. iyisi ile kötüsü ile birlikte üstesinden gelebiliriz... bizler KOLAY OLANI DEĞİLDE, ZOR OLANI BAŞARACAK YAŞDA, AKILDA MANTIKDA İNSANLARIZ... BEN ONA VURGU ETMEK İSTEDİM. AMA AMAN YAA BOŞVERRR DER BANLARSIN BEN KARIŞAMAM... KIMSE KARIŞAMAZ... PAR AYAZANIYORUZ BİRLİKTE KAZANALIM, BİRLİKTE HAYIR İŞLERİNE SMS LERE KATILALIM BİRLİKTE GÜLEİM EĞLENELIM... yoksa aramızdan birilerini devamlı elemeye çalışırsak aile mutsuz huzursuz güçsüz olur... O BAKIMDAN BUNLARI VURGULAMAK İSTEDİM. HERKESLERİN KARŞISINDEKİ PENMCEREDEN BAKMASINI İSTEDİM... belkı bunları yazdım forumda gelcek tehlikeye girdi.. ban yada kalıcı atılmam olabilir yada ilerleyen gunlerde sindirme polıtıkalarınada girişen birileri olabilir... ama yazmaz isem ben , bensız kalırım... yazılarım tum geneli aileyi ilgilendırır.. muslereda takdır ettiğim insanlardan biridir. bendeki izlenım odur...saygılarımla teşekkurler cevap hakkı için...

Cevap hakkı için, fikir alışverişi için öncelikle içtenlikle teşekkurler...

Benım asıl amacım, herkeslerin çeki düzen vererek, aile içerisine oluşan problemlerı konuşarak vede birbirimizle gerektiğinde özür dileyerek çözebileceğimizi anlatmaktır. kimseye lafım değil... bende ban yedim. ama gerekli ama gereksiz tartışılır. her insna kendını haklı gördüğü pencereden bakar... bizlerde insanız öyle yaparız. ama bazen diğer pencerelerdende bakmak lazım. madem aileyiz. iyisi ile kötüsü ile birlikte üstesinden gelebiliriz... bizler KOLAY OLANI DEĞİLDE, ZOR OLANI BAŞARACAK YAŞDA, AKILDA MANTIKDA İNSANLARIZ... BEN ONA VURGU ETMEK İSTEDİM. AMA AMAN YAA BOŞVERRR DER BANLARSIN BEN KARIŞAMAM... KIMSE KARIŞAMAZ... PAR AYAZANIYORUZ BİRLİKTE KAZANALIM, BİRLİKTE HAYIR İŞLERİNE SMS LERE KATILALIM BİRLİKTE GÜLEİM EĞLENELIM... yoksa aramızdan birilerini devamlı elemeye çalışırsak aile mutsuz huzursuz güçsüz olur... O BAKIMDAN BUNLARI VURGULAMAK İSTEDİM. HERKESLERİN KARŞISINDEKİ PENMCEREDEN BAKMASINI İSTEDİM... belkı bunları yazdım forumda gelcek tehlikeye girdi.. ban yada kalıcı atılmam olabilir yada ilerleyen gunlerde sindirme polıtıkalarınada girişen birileri olabilir... ama yazmaz isem ben , bensız kalırım... yazılarım tum geneli aileyi ilgilendırır.. muslereda takdır ettiğim insanlardan biridir. bendeki izlenım odur...saygılarımla teşekkurler cevap hakkı için...

Hocam şu an gerçekten çok ama çok üzgünüm...

Sendeki nasıl bir ön yargıdır!
Biz ne yaptıktan seni bu hale getirdik emin ol düşünmeye başladım...

Yapma gözünü seveyim, abartmıyormusun biraz?

Bu frm dan uzaklaştırılan userlerin yarısı saygısızlıktan atılmıştır, yarısı da başkalarının kazançlarına riske edecek davranışlardan... En azından ben en çok bu durumlar nedeni ile kişileri banlıyorum!

Saygısız adama ne yapıyım abi, ailesi eğitmemiş burda ben mi eğiteyim?

Ya da birilerinin kazancında gözü olan, ya da şu frm sayesinde kazandıkları 200,300 TL yi riske atan adamı ne barındayım frm da?

Biraz empati arkadaşlar gerçekten bu frm okadar gaddar bir frm değil, tek temennimiz insanların temiz para kazanması ve birbirine saygılı olmasıdır!

Triqalx

abi arkadaş şaka yapıyor kanal benim, zaten maker studiosa bağlı 2 ayı var sözleşmenin bitmesine

---------- Mesaj saat 12:39:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:38:30 civarında gönderildi. ----------

benimde maldivlere gidesim var çok güzel ülke yaaa

hayirlisi kardesim, ben saka yapmistim, takildim fakat kanalin herhangi bir aga bagli gorunmuyor :) sozlesmen erken bitmis olmasin :)

bence bu konu veiçerisinde yazılanlar çok gereksiz ve saçma boyutlarda.
Forumda aynı anda banlanan Muslera06 ve Triqalx'dı. Bilmem anlatabildim mi.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Abi Evine Hoşgeldin :)

Arada banlanmak iyidir :). İmalı küfür etmekte yasak bunu anlamış olduk. Ama çok ince dokundurmuştu ustad.

Bir de böyle konuların hep bir polemiğe dönüşmesini anlayamıyorum.

Beyler eyvallah mesajlar icin tesekkurler.Sinirli filanda degilim rahat olun. :)

Ogunki ban olayina gelince ,ciddi bir ban olayi idi.Faruk milleti uyariyoruz,banliyoruz ama siz boyle yazarsaniz yarin herkez bu sekilde yazar kusurabakmayin ister kizin ister kusun bir ilk yapacam belkide ama uzaklastiracam dedi bende sakasina sandim ama uzaklastirmis :) Onemi yok cezamizi cektik geldik. :)

Hakliydi da bence bu yuzden kimseye kizginligim yada birseyim yok.Ben sahsim olarak her turlu elestiriye acigim saygi sevgi cercevesinde bunu bilmeniz isterim.

Saygilarimla.

Beyler eyvallah mesajlar icin tesekkurler.Sinirli filanda degilim rahat olun. :)

Ogunki ban olayina gelince ,ciddi bir ban olayi idi.Faruk milleti uyariyoruz,banliyoruz ama siz boyle yazarsaniz yarin herkez bu sekilde yazar kusurabakmayin ister kizin ister kusun bir ilk yapacam belkide ama uzaklastiracam dedi bende sakasina sandim ama uzaklastirmis :) Onemi yok cezamizi cektik geldik. :)

Hakliydi da bence bu yuzden kimseye kizginligim yada birseyim yok.Ben sahsim olarak her turlu elestiriye acigim saygi sevgi cercevesinde bunu bilmeniz isterim.

Saygilarimla.

Ban Sebebi Nedir Peki Onu merak ediyorum yazdıklarınızdan pek çıkaramadım Ustad Sizi Kim Niye banyasın ki

Saygilarimla.

Hocam yeni bir forum açma düşünceniz varmı, çünkü ben bugünkü kazancımı size borçluyum

pardon sekmeyi değişince yanlış konuya yazdım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri