Bu mesajın amacı ne?
Muslera06 banlandı diye üzüntünü dile getirmek mi?
Yoksa frm ve forum yöneticilerine keydirmek mi?
Cevap rica edebilir miyim!
Triqalx
Cevap hakkı için, fikir alışverişi için öncelikle içtenlikle teşekkurler...
Benım asıl amacım, herkeslerin çeki düzen vererek, aile içerisine oluşan problemlerı konuşarak vede birbirimizle gerektiğinde özür dileyerek çözebileceğimizi anlatmaktır. kimseye lafım değil... bende ban yedim. ama gerekli ama gereksiz tartışılır. her insna kendını haklı gördüğü pencereden bakar... bizlerde insanız öyle yaparız. ama bazen diğer pencerelerdende bakmak lazım. madem aileyiz. iyisi ile kötüsü ile birlikte üstesinden gelebiliriz... bizler KOLAY OLANI DEĞİLDE, ZOR OLANI BAŞARACAK YAŞDA, AKILDA MANTIKDA İNSANLARIZ... BEN ONA VURGU ETMEK İSTEDİM. AMA AMAN YAA BOŞVERRR DER BANLARSIN BEN KARIŞAMAM... KIMSE KARIŞAMAZ... PAR AYAZANIYORUZ BİRLİKTE KAZANALIM, BİRLİKTE HAYIR İŞLERİNE SMS LERE KATILALIM BİRLİKTE GÜLEİM EĞLENELIM... yoksa aramızdan birilerini devamlı elemeye çalışırsak aile mutsuz huzursuz güçsüz olur... O BAKIMDAN BUNLARI VURGULAMAK İSTEDİM. HERKESLERİN KARŞISINDEKİ PENMCEREDEN BAKMASINI İSTEDİM... belkı bunları yazdım forumda gelcek tehlikeye girdi.. ban yada kalıcı atılmam olabilir yada ilerleyen gunlerde sindirme polıtıkalarınada girişen birileri olabilir... ama yazmaz isem ben , bensız kalırım... yazılarım tum geneli aileyi ilgilendırır.. muslereda takdır ettiğim insanlardan biridir. bendeki izlenım odur...saygılarımla teşekkurler cevap hakkı için...