muslera06 Gafları :)

Hakikaten süper olmus quit :) eline saglik..Ama nerden buldun bunlari kendi mi verdi , yoksa bilgisayarinimi hackledin Musleranin :)

Süper olmuş :))) Herkes video hazırlarken benzer durumları yaşamıştır :D

Evet kanalında vardı bunlar gülmekten öldüm bende :D

Hakikaten süper olmus quit :) eline saglik..Ama nerden buldun bunlari kendi mi verdi , yoksa bilgisayarinimi hackledin Musleranin :)

teşekkür ederim uygar abi , hack fln abi estfrllh öyle bi yanlış yapmam izinsiz serkan abiye :), yt kanalında buldum :):)

Arkadaşlar meraba .... Bildiğiniz gibi , youtube da reklamlar cıkmıyor kanallarda ...... ...... ...... EeEee.. :D

evet arkadaşlar, serkan abimizin bizlere sunduğu eğitici videolarındaki çoğunuzun bilmediği gaflarını derledim GÜLME GARANTİSİ veriyorum şahsen izlerken yarıldım :D :):)

muslera06 gafları - ytpara.com - YouTube

Hayvan Videosu Cok Kazandirirmi ! Komedi Krizzzz Anı :) :) - YouTube

:):) Bende cok guldum o anlara,ama acaip yapmissin eline saglik.Rezil olmusuz kisacasi.Bu arada ilk mesajian en favroi videomu ekledim,kriz ani izle kendine gel oyle bi video yani.

yaw ogun zaten resmen catlamıstım ya :D

:):) Bende cok guldum o anlara,ama acaip yapmissin eline saglik.Rezil olmusuz kisacasi.Bu arada ilk mesajian en favroi videomu ekledim,kriz ani izle kendine gel oyle bi video yani.

ahahaha bende şimdi dediğin videoyu yeni gördüm abii :DD dikkat etsem eklerdim tüh kaçmış ahaha Kuş abi ya kuş var mı böyle bi mantık +18 ahahahah:D:D:D:D

ooff Allah'm sen gülmekten ayırma :D:Dhaha
off:D neyse abi rezillik fln bi yana o senin sempatikliğin olarak görüyorum video yorumun içinde teşekkür ediyorum abi.. inanırımsın bugün senin yüzünden gülme krizleri geçirdim :):) Allah'ta seni güldürsün abi yaa :):):):) Alamıyorm kendimi hala :D evdeki muhabbet kuşuna mağdur bi şekilde bakıyorum artık yakında yanına eş alırım abi nikon kamerada var tamamdır ahahaha :):)

Serkan şu son videonu defalarca seyrettim, her seferinde aynı şekilde gülme krizine girdim.O bir klasik oldu artık..:)))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri