muslera06 (serkan abi) özlettin kendini

P
  • Kullanıcı poldoski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
foruma katıldık lakin bir canlı yayın olsun bir iletişim olsun daha kısmet olmadı vallahi o adamın konuşmaları youtube işini sevdiriyordu bana bekliyoruz :)

вαттυѕαу;70291' Alıntı:
Serkan abi yakında aramıza katılcak arkadaşlar , Belki yarın belki yarından da yakın . :)

Durumu nasıl oldu serkan abinin ?

Arkadaslar merahabalar.Son 4-5 gundur peey bi rahatsizim ve halende tam analami ile iyilesemedim.Bu yuzden kusurabakmayin,sorulariniz mailleriniz pm lerini birikmis.Insallah az kendime geleyim hepsine donus yapacagim meraklanmayin.

Saygi sevgilerimle.

Hocam geçmiş olsun
Yokluğunuz çok hissediliyor
İnşaAllah tez zamanda iyi iyileşirsiniz

Arkadaslar merahabalar.Son 4-5 gundur peey bi rahatsizim ve halende tam analami ile iyilesemedim.Bu yuzden kusurabakmayin,sorulariniz mailleriniz pm lerini birikmis.Insallah az kendime geleyim hepsine donus yapacagim meraklanmayin.

Saygi sevgilerimle.

Allah acil şifalar versin abi.

Hayırlı Ramazanlar...

Muslera hocam'dan haberi olan varmı arkadaşlar ? 15 gündür mail bekliyorum :) Özlettin kendini dön artık foruma :)

Muslera hocam'dan haberi olan varmı arkadaşlar ? 15 gündür mail bekliyorum :) Özlettin kendini dön artık foruma :)

En son şehir dışında demişlerdi sanırım öyle hatırlıyorum. Bırakın adam kafasını dinlesin arkadaşlar :)

Sirkaannn. Zeni cok zeviyommm. Pişmanımm dön geri gelll. Yalvarıyomm elini ayağını öpeyim nolursun. Bir kere olsun sesini duyuyum. Nolurrr. Nolursunn Sirkaannnn. Zensiz yapamıyooom. Zenziz yapamıyom Serkaaaannnnnn. Nolursun gellll. Nolursunnnnnn.

tülay nolur geri dön.avi - YouTube

Yok [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] kardeşim bu kez fena özletti gerçekten.. tadı olmuyor onsuz.
Nerededir, durumu iyimidir, ne ile meşguldür bilen arkadaşlar bilgi verirse seviniriz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri