Muslera06 usta taktik verdi vermez olaydi

• Kullanıcı reis13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
ustam ben bu işe yeni başladım bana yardumcı olurmusun bu konuda yeniyim ya günde 30 -40 dolar kazansam yeter ya

:) yetsin 900$ 1600 tl yapiyor :) hedef 100$ aylık felan de ögle basla sonra kazanamayınca hayal kırıklıgına ugrama

aynen hocam benimde hedefimde bu 100 dolar yapmak bu işler yavaş yavaş olur birden öle abartmamak lazım

---------- Mesaj saat 11:41:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:40:49 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar taktiği açıklıyorum 4-4-2 (:

hangi taktiklerle videolar yüklüyorsunuz.

---------- Mesaj saat 13:14:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:13:32 civarında gönderildi. ----------

bana yardımcı olursanız sevinirim

Forumda bir arkadasimiz bana youtube ile ugrastigini herseyi denedigini ama gunluk 1-2 dolar limitini asamadigini soyledi.Kanalalrini inceledigimde genel herkesin paylastigi turden videolar ve kategoriler oldugunu gordum.Ustelik guncel kanal ama izlenim kitlesi dusuk olan,yani cok yuksek izlenim kitlesi var ama bu turdede binlerce kanal olan bir turdu bu yuzdne izlenimleri az aliyor hali ile az kazaniyordu.

Kendisine bir ulkenin bir tv kanalinda yayin yapa bir programini onerdim.Bu program ustunde bir kanal yapmasini ve sunmasini soyledim kisa bazi seyler anlattim.Herseye tamam dedi ve isine basladi dedigim sekilde.Aradan 2 hafta gectiginde yine bana yazdi ve son durumu anlatti.Kanalinda 2 haftada 1.000 e yakin abone oldugunu,her attigi videonun aninda yuksek izlenimler aldigini,gunluk kazancininda 20-30 dolar arasinda oldugunu soyledi.Ondan cok ben sevindim gercekden ve ona sunu soyledim.Sanirim ne yapman gerektigini youtube'da anladin,dediklerime yada anlattigim bir konuya bagli kalmassin kendini gelistirmelisin dedim ve gerekeni anladigini soyledi.O arkadasimiz su an ulke bazli haber,show,program,gibi ne kategori varsa hepsine giris yapti,yakjlasik 20 ye yakin kanali var ve tek bir ulkeye calisiyor.Gunluk kazanci 100-160 dolar arasi su an son 3 aydir.
Ve bu arakadas,ayni benim gibi,ne imleme sitesi,ne sosyal paylasim sitelerinin gucunu nede farkli bir uygulama seo vs kullanmiyor.Tek yaptigi youtube videosunu yuklemek ve cikmak.Hersey abonesinde bitiyor.

Alın beyler uygulayabilirseniz taktik budur büyük ihtimal:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri