Vbully Plus
Yasaklanmış
Sandalyeden düştüm a*k

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 tane serhat ?
ahahaha Hayır dikkatimi çeken nokta şu;
14adsense
485 hesap
26 adet bilgisayar
yüklü miktarda dolar ve euro onuda anladık
( Ben Masumum Dedi , soruyorum abi ben mi suçluyum ? )![]()
Allah herkesi,mutlu etsin,guler yuzlu etsin baska birsey demiyorum.En kotu gunumuz burda yazilan mesajlardaki gulucukler gibi,heyecanli sohbetler gibi huzurlu ve iyi olsun insallah.
Ara sira gulmek eglenmek iyidir hep is hep is kafa sisiyor,hep benmi yapacam birazda siz birseyler yapin![]()
Allah herkesi,mutlu etsin,guler yuzlu etsin baska birsey demiyorum.En kotu gunumuz burda yazilan mesajlardaki gulucukler gibi,heyecanli sohbetler gibi huzurlu ve iyi olsun insallah.
Ara sira gulmek eglenmek iyidir hep is hep is kafa sisiyor,hep benmi yapacam birazda siz birseyler yapin![]()
ohoo senin haberin yok abi sabahleyin dk 1 gol 1 makaraya sardık zatendünkü fotoşok olayına el attım
görmüşsündür konuyu
herşey bi yana buradaki aile ortamı yeter bize abi yanlış anlaşılmasın dışardan imrenen üye oluyor Allah bu bütünlüğümüzü bozmasın.. ( Not: Bol Bol AT videoları Yükleyin ( Anlayan anladı bile
)
herşeyi geçtim csi ile mit ne alakabari csi ile fbi olsun çok büyük bir mantık hatası yapılmış google türkiyede resmi olarak verdiği bi hizmet yok
![]()
Aslinda burda dikkat cekilmesi gereken bir nokdada su,"DIKKAT CEKEBILMEK".
Bazilarinizin mesajlarindan ne demek istedigimi anlayan anladi.Yani Youtube'da boyle iste,Dikkat cekici bir baslik ilgili bir icerik,bi anda trend,yuksek izlenim ve kazanc.![]()
herşeyi geçtim csi ile mit ne alakabari csi ile fbi olsun çok büyük bir mantık hatası yapılmış google türkiyede resmi olarak verdiği bi hizmet yok
![]()
crazy amacını söyle hemen yardım edeyim ? amacın ne ?![]()
Google ABD mali;S.Y.T. isimli sahis Turk Vatandasi ortaklasa yapmislar operasyonu :![]()
![]()
yanlız arkadas yarısmaya fransadan katılıor![]()
FOR YOUTUBE SOYDU he![]()
Ve soyle dusunelim,Burda benim bir kitlem,beni takip eden,paylasimlarimi dikkatle okuyan sevenlerim takipcilerim var.evet çok güzel tespit abi arada kaynattın yine baklayı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.