Muslera06'nin En Yeni Bombasi (Bu gece veya Yarin) Patliyor

F
  • Kullanıcı FGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
şuan musleraya özelden soruyorum bu ne ayak diye : Git başımdan yarına büyük bomla geliyor diyor :D:D ytpara ailesi yarın büyük gün demedi demeyin :D:D ama saat verseydiniz :D:D

aklıma gelen 2 şey var :

1-Panter firması oldu (network)
2-E book bitti yarın geliyor

Mesgul etmeyin adami isi var :mad: :D

Skypeye Dün Girmiş Youtube Merkezinde Yazıyor Noldu Acaba Napıyor Youtube Merkezinde :)

Aha buldduuuuuummm :D

Ben çalışmıcam [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] çalışacak ve her ay kazandığının %51 ini bana verecek :D:D:D hehehehehehehehe

şuan musleraya özelden soruyorum bu ne ayak diye : Git başımdan yarına büyük bomla geliyor diyor :D:D ytpara ailesi yarın büyük gün demedi demeyin :D:D ama saat verseydiniz :D:D

aklıma gelen 2 şey var :

1-Panter firması oldu (network)
2-E book bitti yarın geliyor

aynen saat olsaydı iyidi :D

Youtube'den Serkan abiye iş teklifi gelmiştir :D Yüksek yerlerde bi abimiz olacak :D :D

İbretlik tespit yaptım.Öss'nin açıklandığı gün haberi geliyorsa bence Youtube bölümü açtı ve bize de uzaktan eğitim verecek.

Konuyu Toplam 28 Üye okuyor. (25 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) Tamam beyler dağılın ;)

bomba batlasin bakalim bizi havalarami sokacak yoksa oldurecekmi merak icindeyiz hadi bakalim hayirlisi

Arkadaslar merhabalar kusurabakmayin baya yogunum ve mesgulum aslinda detayli herseyi yazma kisterim ama su an isleri bitirmem gerekiyor.Sadece kimseyi meraklandirmamak icin sunu belirtmek istiyorum..

Telefon onay isi degil,henuz bitmedi tasarimi yapiliyor.
Ebook isi ise su an arkadaslar yazimi ile mesguller insallah kisa surede bitecek sunacagiz huzurunuza.

Ve partnerlik,
Zaten daha once kendi adima alinmis Partnerlik Networkum mevcuttu,ancak sadece kendim ve yakin cevrem icin kullaniyordum.

Simdiki olayimiz ise,Yine network'luk ile ilgili ve bircok buyuk network firmasindan cok iyi ozelliklere sahip,herkesin yerli veya yabanci farketmez dikkatini ve ilgisini cekecek bir networklukdur.

Gerek odeme cesitliligi(paypal,banka hesabi,Western union vs vs),gerekse kesintilerin en az minumum duzeyde olmasi,nerdeyse 100/100'e yakin diyebilirim.Forumdaki arkadaslarimiza boyle tabi,disardan gelecek kisilere yada yabancilara kesinti fazla olacak biraz.
Tabi kendime ait ozel yetkilerimde var ama bunlar bende kalacak. :)

Kisacasi olay bu ve su an bu islemleri bitirmeye calisiyorum baska mesaj yazamiycam aciliyetden dolayi ,isleri bitirdigimde genis bir sekilde detayli anlatim aciklama yapacagim ya bu gece ya yarin arkadaslar.

Saygilarimla..

herkese benden vds herkese benden ot diyecek yada öyle bir sistemi üyelere açacak :))

Arkadaslar merhabalar kusurabakmayin baya yogunum ve mesgulum aslinda detayli herseyi yazma kisterim ama su an isleri bitirmem gerekiyor.Sadece kimseyi meraklandirmamak icin sunu belirtmek istiyorum..

Ebook isi ise su an arkadaslar yazimi ile mesguller insallah kisa surede bitecek sunacagiz huzurunuza.

Ve partnerlik,
Zaten daha once kendi adima alinmis Partnerlik Networkum mevcuttu,ancak sadece kendim ve yakin cevrem icin kullaniyordum.

Simdiki olayimiz ise,Yine network'luk ile ilgili ve bircok buyuk network firmasindan cok iyi ozelliklere sahip,herkesin yerli veya yabanci farketmez dikkatini ve ilgisini cekecek bir networklukdur.

Gerek odeme cesitliligi(paypal,banka hesabi,Western union vs vs),gerekse kesintilerin en az minumum duzeyde olmasi,nerdeyse 100/100'e yakin diyebilirim.Forumdaki arkadaslarimiza boyle tabi,disardan gelecek kisilere yada yabancilara kesinti fazla olacak biraz.

Kisacasi olay bu ve su an bu islemleri bitirmeye calisiyorum baska mesaj yazamiycam aciliyetden dolayi ,isleri bitirdigimde genis bir sekilde detayli anlatim aciklama yapacagim ya bu gece ya yarin arkadaslar.

Saygilarimla..
ben dedim ama :)

yerimizi almak farz olur :D

buyuksun muslera06 kendini dusunurken bizleride unutmadigin icin saol

Ve partnerlik,

Saygilarimla..

haydi hayırlısı :) zaten birden partnerlik bilgileri verildi şu oldu bu oldu denk mi geldiler ön çalışmamıydı bilemedim :)

ytpara-ebook beleş mi olacak :D Serkan abi youtubeden hisse mi aldı :D Muslera06NETWORK yada YTPARA Entertainment mi kuruldu :D YtPara dakileri maaşa mı bağladı :D :D Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi :D :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri