Arkadaslar merhabalar kusurabakmayin baya yogunum ve mesgulum aslinda detayli herseyi yazma kisterim ama su an isleri bitirmem gerekiyor.Sadece kimseyi meraklandirmamak icin sunu belirtmek istiyorum..
Telefon onay isi degil,henuz bitmedi tasarimi yapiliyor.
Ebook isi ise su an arkadaslar yazimi ile mesguller insallah kisa surede bitecek sunacagiz huzurunuza.
Ve partnerlik,
Zaten daha once kendi adima alinmis Partnerlik Networkum mevcuttu,ancak sadece kendim ve yakin cevrem icin kullaniyordum.
Simdiki olayimiz ise,Yine network'luk ile ilgili ve bircok buyuk network firmasindan cok iyi ozelliklere sahip,herkesin yerli veya yabanci farketmez dikkatini ve ilgisini cekecek bir networklukdur.
Gerek odeme cesitliligi(paypal,banka hesabi,Western union vs vs),gerekse kesintilerin en az minumum duzeyde olmasi,nerdeyse 100/100'e yakin diyebilirim.Forumdaki arkadaslarimiza boyle tabi,disardan gelecek kisilere yada yabancilara kesinti fazla olacak biraz.
Tabi kendime ait ozel yetkilerimde var ama bunlar bende kalacak.
Kisacasi olay bu ve su an bu islemleri bitirmeye calisiyorum baska mesaj yazamiycam aciliyetden dolayi ,isleri bitirdigimde genis bir sekilde detayli anlatim aciklama yapacagim ya bu gece ya yarin arkadaslar.
Saygilarimla..