Muslera06'nin En Yeni Bombasi (Bu gece veya Yarin) Patliyor

F
  • Kullanıcı FGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Arkadaslar merhabalar kusurabakmayin baya yogunum ve mesgulum aslinda detayli herseyi yazma kisterim ama su an isleri bitirmem gerekiyor.Sadece kimseyi meraklandirmamak icin sunu belirtmek istiyorum..

Telefon onay isi degil,henuz bitmedi tasarimi yapiliyor.
Ebook isi ise su an arkadaslar yazimi ile mesguller insallah kisa surede bitecek sunacagiz huzurunuza.

Ve partnerlik,
Zaten daha once kendi adima alinmis Partnerlik Networkum mevcuttu,ancak sadece kendim ve yakin cevrem icin kullaniyordum.

Simdiki olayimiz ise,Yine network'luk ile ilgili ve bircok buyuk network firmasindan cok iyi ozelliklere sahip,herkesin yerli veya yabanci farketmez dikkatini ve ilgisini cekecek bir networklukdur.

Gerek odeme cesitliligi(paypal,banka hesabi,Western union vs vs),gerekse kesintilerin en az minumum duzeyde olmasi,nerdeyse 100/100'e yakin diyebilirim.Forumdaki arkadaslarimiza boyle tabi,disardan gelecek kisilere yada yabancilara kesinti fazla olacak biraz.
Tabi kendime ait ozel yetkilerimde var ama bunlar bende kalacak. :)

Kisacasi olay bu ve su an bu islemleri bitirmeye calisiyorum baska mesaj yazamiycam aciliyetden dolayi ,isleri bitirdigimde genis bir sekilde detayli anlatim aciklama yapacagim ya bu gece ya yarin arkadaslar.

Saygilarimla..

Abicim benim topluluk ihlali var kanalda ama günlük 25 bin izleniyor kabul olurmu acaba ?

Serkan reiz bu hızla youtube u satın alır size diyeyim

Arkadaslar merhabalar kusurabakmayin baya yogunum ve mesgulum aslinda detayli herseyi yazma kisterim ama su an isleri bitirmem gerekiyor.Sadece kimseyi meraklandirmamak icin sunu belirtmek istiyorum..

Ebook isi ise su an arkadaslar yazimi ile mesguller insallah kisa surede bitecek sunacagiz huzurunuza.

Ve partnerlik,
Zaten daha once kendi adima alinmis Partnerlik Networkum mevcuttu,ancak sadece kendim ve yakin cevrem icin kullaniyordum.

Simdiki olayimiz ise,Yine network'luk ile ilgili ve bircok buyuk network firmasindan cok iyi ozelliklere sahip,herkesin yerli veya yabanci farketmez dikkatini ve ilgisini cekecek bir networklukdur.

Gerek odeme cesitliligi(paypal,banka hesabi,Western union vs vs),gerekse kesintilerin en az minumum duzeyde olmasi,nerdeyse 100/100'e yakin diyebilirim.Forumdaki arkadaslarimiza boyle tabi,disardan gelecek kisilere yada yabancilara kesinti fazla olacak biraz.

Kisacasi olay bu ve su an bu islemleri bitirmeye calisiyorum baska mesaj yazamiycam aciliyetden dolayi ,isleri bitirdigimde genis bir sekilde detayli anlatim aciklama yapacagim ya bu gece ya yarin arkadaslar.

Saygilarimla..

Bizi Unutmadığın için Saol Üstad :)

serkan abi youtubedeyi alamazda yakinda boyke giderse youtubedenin %0,00000001 lik kismini alabilir belki bence boylesi daha karli surekli gelir elde eder hic ugrasmadan :)

Elim ayağım titriyor valla zaman biraz hızlı aksa hiç fena olmaz :D

Sana Bi Kıyak Geçer Kabul Eder...

beni Awosmens TV network Kabul Etti Topluluk İhtarı Vardı ..

Az kaldı Serkan abi youtube yi googlenin elinden satın alacak en sonunda adsensenin ismi de muslera adsense olur artık :D :D :D

arkadaslar partnerli kanallarda izlenin basi ne kadar para veriyorlar ve partnerliger girdigimiz zaman videolarda reklam cikartabiliyormuyuz yoksa sadece boyle izlenin basini ucret aliyoruz ve ne kadar oluyor

Arkadaşlar benim kanalımda Topluluık İhlali var acaba kabul edermi muslera abicim günlük 25 bin izlenme var :( bi cevap lütfen :(

ihtar telif hakkı varsa hiç bi partnerlik şirketi kabul etmez kanalın tertemiz yeni elbisen gibi olmalıdır 1 kere yıkandıktan sonra bi önemi yoktur partnerlik için

partnerlik işi. keşke youtube hesap onaylatma da hızlıca bitse...

Re: Cevap: Muslera06'nin En Yeni Bombasi (Bu gece veya Yarin) Patliyor

Ve partnerlik,

Saygilarimla..
valla hocam başkası olsa sizin gibi uğraşmaz umarım çok başarılı olursunuz

Bakın yabancı ülkelere adsense i pek sallamıyor youtube ile uğraşanlar, direk parnerliğe yöneliyor.

biz Türkler olarak adsense in cıvığını çııkardık, şimdi bekle bizi partnerlik piyasası :D

YTpara ailesi [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] için nekadar hayır dua etse azdır...Usta Allah Razı olsun , Duaların kabul olsun inşallah....Allah gönlüne göre versin......

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri