Muslera06'nin En Yeni Bombasi (Bu gece veya Yarin) Patliyor

F
  • Kullanıcı FGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
şimdi Serkan abi sayesinde partner olmak için çok beklemeyecek miyiz, yani Serkan abi şu temiz kanalımı partner yapmak istiyorum deyince direk partner olabilecek miyiz?

Partner olmada bekleme derdi ortadan mı kalkıcak, bize avantajları neler olacak merak ettim doğrusu

Birde abi senin villa merkezde değilmiydi ?

Yok be yavrum ya ne merkezi biz koyluyuz :D

Koydeyim su anda. Evde bir ton is var bitmedi 2 haftadir. Bitse istanbula donecegim sonra Nl'e gitme durumlari var sene sonuna dogru vs vs vs vs .

Pazara gelirsen haberim olsun .

şimdi Serkan abi sayesinde partner olmak için çok beklemeyecek miyiz, yani Serkan abi şu temiz kanalımı partner yapmak istiyorum deyince direk partner olabilecek miyiz?

Partner olmada bekleme derdi ortadan mı kalkıcak, bize avantajları neler olacak merak ettim doğrusu

Ilk sorunuza cevap vereyim. Evet o dert ortadan kalkacak. Gunlerce beklemeyeceksiniz. Tabiki bu islere bakanlarda insan en kisa zamanda geri donus yapacaklardir. Yeterki kanallar temiz olsun. Avantajlarini daha sonra aciklayacak Serkan.

Yok be yavrum ya ne merkezi biz koyluyuz :D

Koydeyim su anda. Evde bir ton is var bitmedi 2 haftadir. Bitse istanbula donecegim sonra Nl'e gitme durumlari var sene sonuna dogru vs vs vs vs .

Pazara gelirsen haberim olsun .

aa ben de oradanım sen tam olarak neresindensin pazarın
(ora nere)
--Der ve Türk partnerlik için hemşeri muhabbetine girer.

Şaka Şaka :)

birde acaba her kanal için hesap açılcakmı yoksa tüm yt kanallarımızı tek bir partnerlik hesapında yönetebilcekmiyiz

kimse dememiş ben diyim bari "birim (1)" :D

hayırlı olsun beklemedeyiz...

Bekle bekle patlamadı arkadaş. Şimdi yatıcaz patlıcak sabah bi bakıcaz konuda 200 mesaj :D

valla şu partnerlık ısıne gırse de bızı kurtarsa yuzde 50 vereyım sıkıntı degıl :)

helal olsun senin kadar uğraşan yok aramızda kazandığının fazlasını hak ediyorsun bence. Neyse hayırlı sabahlar :)

Serkan abiden beklenen bir atak geldi nihayet :) Serkan abi seninle ilk konuştuğumda bana söylediği sözler sayesinde buralardayım sayılır.
Bana verdiği emekler de çoktur. Gerek SÖZLERLE, gerek yardımlarla, Tanıdığım en muhteşem adamlar bir tanesi.
[MENTION=114]FGA[/MENTION] ustad, sanada teşekkürler, müjdeli haberi verdin :D :D Çocuğum olmuş gibi sevindim doğruyu söylemek gerekirse. Bizlerden birisinin
Böyle bir girişime girip, TÜRKİYE'ye yenilikler getirmesi, gerçekten güzel, bunun haricinde, Serkan abinin yolu açık, TÜRKİYE yetkilisi olana kadar devam,
Türkiye yetkilisi yapmazlarsa da olucak yani, başka bir durum yok, söz konusu değil :D :D :D Herneyse, çok konuştum işyerinde işe döneyim biraz :D

ALLAH utandırmasın, ALLAH yar ve yardımcımız olsun, Serkan abi, sana diyecek lafım yok biliyorsun zaten :) [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Allah utandırmasın anlaşılan o ki partnerlik geliyor :D

üstad'a helal olsun yine büyük işler yapıyor

Serkan abi gözümüzde tanrılaşıyor resmen :)

paraların da hesaba yattığı bugünde çifte sevinç yaşayacağız heralde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri