Muslera06'nin En Yeni Bombasi (Bu gece veya Yarin) Patliyor

F
  • Kullanıcı FGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Hocam çok sevindim, biz yeni katılanlara da yer var mı? Ayrıca bu forum ile birlikte yeni bir kanala da başladım. Ağınızda yer almak isterim :)

youtube işini 15 gündür bıraktım eğer gerçekten çok iyi birşey ise tekrar başliyacağım.

ben nasıl olsa giremem networke ama herkese hayırlı olsun diyorum :)

Serkan kardeşimiz ne bulduysa doğrusunu ve iyisini bulmuştur.Yardımseverliği ve paylaşımcılığını alkışlıyorum.Allah onun gönlüne göre versin.On kat kazansın inşallah.Merakla bekliyoruz.
Bana da ortak bir paylaşım ve kazanç platformu kurdu gibi geliyor.Ama tabiki de bir tahmin sadece bu.

Konuyu dün gece ilk açıldığında okumuş ama müsait olmadığım için yorum yazamamıştım. Bu müjdeli haber Türkiye, YTpara ve [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] (serkan) adına müthiş sevindirici bir gelişme. Serkan'ın bu başarısı tarifsiz bir azmin sonucudur, kendisini yürekten kutllayarak gözlerinden öpüyor ve bu güzel gelişmenin herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Bu olayda başka kimlerin emeği var bilmiyorum ama katkısı bulunan herkesi de ayrıca tebrik ediyorum.

Arkadaşlar; belki takip ediyorsunuzdur, forumda en çok partnerlikle ilgili açılmış konularda yorum yazıyor ve bu konuda bilgi edinmek isteyenleri elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyorum.

Çünkü; Özellikle bizim ülkemizde Youtube üzerinden para kazanmanın tek ve doğru adresi sanki ''adsense'' imiş gibi biliniyor ve herkes emeklerini adsense üzerinden paraya çevirmeye çalışıyor. Oysa işin mantıklı tarafı ''daha çok kazanç'' için ortaklarına büyük destekler sunan iyi network'lerle çalışıp partner kanallar oluşturmaktır.

Neyse; fazla uzun yazarak konuyu amacından saptırmayalım, detaylar her zaman konuşulabilir. Serkan'ın kazandığı bu zaferin youtube üzerinden para kazanmaya çalışan ama partnerlik konusuna yabancı olan herkes için büyük bir fırsat yaratacağını görmemek mümkün değil. Bu vesileyle kendisini tekrar tebrik ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum. Sevgilerimle

KingTube Media Org.

:D Serkan Abinin Network dan Görev Almanı Çok İstiyorum Bu konularda Geniş Bilgiye sahipsin :) [MENTION=1089]KingTube[/MENTION]

:D Serkan Abinin Network dan Görev Almanı Çok İstiyorum Bu konularda Geniş Bilgiye sahipsin :) [MENTION=1089]KingTube[/MENTION]

Bu güzel dilek için çok teşekkürler sevgili kardeşim. Ama bu biraz zor mesele, çünkü biz çok yoğun çalışıyoruz ve bu ağır sorumluluk isteyen işe zaman ayıramayız. Hem zaten Serkan'ın bu konudaki donanımı bizden fazla olup kendisine fazlasıyla yeter de artar bile ve bana ihtiyacı bile olmaz.

Serkan bilir, bizim bazı TV kanalları ve TV programları ile anlaşmalarımız var ve partner kanallarımızda onların videolarını tek yetkili olarak paylaşıyoruz. O işlerimizi askıya alamayız. Ama her boş fırsatımızda forumda bu konularla ilgili bütün birikimlerimizi sizlerle paylaşmaya hazırız.

Bu güzel dilek için çok teşekkürler sevgili kardeşim. Ama bu biraz zor mesele, çünkü biz çok yoğun çalışıyoruz ve bu ağır sorumluluk isteyen işe zaman ayıramayız. Hem zaten Serkan'ın bu konudaki donanımı bizden fazla olup kendisine fazlasıyla yeter de artar bile ve bana ihtiyacı bile olmaz.

Serkan bilir, bizim bazı TV kanalları ve TV programları ile anlaşmalarımız var ve partner kanallarımızda onların videolarını tek yetkili olarak paylaşıyoruz. O işlerimizi askıya alamayız. Ama her boş fırsatımızda forumda bu konularla ilgili bütün birikimlerimizi sizlerle paylaşmaya hazırız.

Sizinle tanismak firsatimiz olmadi fakat Serkan'in soyledikleriyle fazlasiyla bu konularda bilgili , yardimsever,iyi niyetli bir abimiz oldugunuz asikar. Bilgi, tecrubelerinizi bizimle elinizden geldigince paylasmanizdan mutluluk duyariz.

Hep ilkleri yapmak Serkan hocama çok yakışıyor.
Eminimki çok güzel bir hizmet verecek bizlere.Hem kendisi hemde bizler karlı çıkacağız bu işten

Arkadaşlar [MENTION=114]FGA[/MENTION] nında dediği gibi diğer networklerden daha iyi olacağı kesin her anlamda özellikle kesinti miktarı bizleri sevindirecek....%90 kesinti oalcak :D:D şaka şaka inşallah minumum seviyede olup tüm ytpara ailesi içi,n ekstra bir kazanç kapısı oalcak İnşAllah....

Sabirsizlikla bekliyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Sizinle tanismak firsatimiz olmadi fakat Serkan'in soyledikleriyle fazlasiyla bu konularda bilgili , yardimsever,iyi niyetli bir abimiz oldugunuz asikar. Bilgi, tecrubelerinizi bizimle elinizden geldigince paylasmanizdan mutluluk duyariz.

Sizler gibi üretici ve paylaşımcı kardeşlerimizle tanışmayı ben de yürekten isterdim, kısmet diyelim artık. Belki bir gün gerçek hayatta tanışma fırsatımız olursa buna ben de çok sevineceğim.

Ben 1998'den beri internet ortamında ve bazı forumlarda yöneticilikle beraber ''internet, program ve video editleme'' konusunda videolu ve resimli anlatımlar yapan ve asıl uzmanlık alanı video olan, ayrıca son 11 yıldır Youtube'de video paylaşımına yoğunlaşan bir abinizim (yaşım 50+) ve sanırım forumun en yaşlı teknolojik üyesiyim :)

Bu forumu ve sizleri çok geç tanımış olsam da, kısa zamanda hem sizlere hem de foruma çok ısındım. Bu forumda olduğum sürece ve yoğun çalışmalarımdan bulacağım 5 dakikalık bir boşlukta dahi, bütün bilgi ve birikimlerimi sizlerle paylaşmaktan ve sizlerden de bir şeyler öğrenmekten büyük zevk alacağımı bilmenizi isterim.

Ben ve ekibim ''sevgi ve bilgi paylaştıkça büyür ve anlam kazanır'' ilkesiyle hareket ediyoruz ve paylaşıma büyük önem veriyoruz. KingTube Media Org. olarak bir ilkemiz daha var.. ''Kaliteli video izlemek herkesin hakkıdır'' diyoruz ve yıllardır sadece kendi kayıtlarımız olan videoları paylaşıyoruz.

Daha çok gencim :) ve Allah ömür verirse hep burada sizlerle olmaya gayret ederim. İnşallah elbirligi ile hep beraber çok güzel işlere imza atmaya çalışırız. Network'lük ile ilgili bu son gelişmelere de en az sizler kadar sevinmiş olduğumdan kuşkunuz olmasın. Şimdiden başarılar diliyor ve gözlerinizden öpüyorum. Sevgilerimle.

Sizler gibi üretici ve paylaşımcı kardeşlerimizle tanışmayı ben de yürekten isterdim, kısmet diyelim artık. Belki bir gün gerçek hayatta tanışma fırsatımız olursa buna ben de çok sevineceğim.

Ben 1998'den beri internet ortamında ve bazı forumlarda yöneticilikle beraber ''internet, program ve video editleme'' konusunda videolu ve resimli anlatımlar yapan ve asıl uzmanlık alanı video olan, ayrıca son 11 yıldır Youtube'de video paylaşımına yoğunlaşan bir abinizim (yaşım 50+) ve sanırım forumun en yaşlı teknolojik üyesiyim :)

Bu forumu ve sizleri çok geç tanımış olsam da, kısa zamanda hem sizlere hem de foruma çok ısındım. Bu forumda olduğum sürece ve yoğun çalışmalarımdan bulacağım 5 dakikalık bir boşlukta dahi, bütün bilgi ve birikimlerimi sizlerle paylaşmaktan ve sizlerden de bir şeyler öğrenmekten büyük zevk alacağımı bilmenizi isterim.

Ben ve ekibim ''sevgi ve bilgi paylaştıkça büyür ve anlam kazanır'' ilkesiyle hareket ediyoruz ve paylaşıma büyük önem veriyoruz. KingTube Media Org. olarak bir ilkemiz daha var.. ''Kaliteli video izlemek herkesin hakkıdır'' diyoruz ve yıllardır sadece kendi kayıtlarımız olan videoları paylaşıyoruz.

Daha çok gencim :) ve Allah ömür verirse hep burada sizlerle olmaya gayret ederim. İnşallah elbirligi ile hep beraber çok güzel işlere imza atmaya çalışırız. Network'lük ile ilgili bu son gelişmelere de en az sizler kadar sevinmiş olduğumdan kuşkunuz olmasın. Şimdiden başarılar diliyor ve gözlerinizden öpüyorum. Sevgilerimle.

Baba büyüksün :) İlken çok güzelmiş abi :) bi kanal verde sömürek diyen çok olur haberin olsun :D:D

harbiden heralde partner ağı falan kurcak hayali bile zor be hadi serkan abi yapabilirsin

---------- Mesaj saat 20:34:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:31:27 civarında gönderildi. ----------

eğer partnerlik ağı kurarsa bizi bağlar 100 de 30 alır sonrada köşe

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri