Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Serkan Abinin Network dan Görev Almanı Çok İstiyorum Bu konularda Geniş Bilgiye sahipsin
[MENTION=1089]KingTube[/MENTION]
Bu güzel dilek için çok teşekkürler sevgili kardeşim. Ama bu biraz zor mesele, çünkü biz çok yoğun çalışıyoruz ve bu ağır sorumluluk isteyen işe zaman ayıramayız. Hem zaten Serkan'ın bu konudaki donanımı bizden fazla olup kendisine fazlasıyla yeter de artar bile ve bana ihtiyacı bile olmaz.
Serkan bilir, bizim bazı TV kanalları ve TV programları ile anlaşmalarımız var ve partner kanallarımızda onların videolarını tek yetkili olarak paylaşıyoruz. O işlerimizi askıya alamayız. Ama her boş fırsatımızda forumda bu konularla ilgili bütün birikimlerimizi sizlerle paylaşmaya hazırız.
Olay ne low 14 sayfanın tamamını okuyamadım.![]()
Sizinle tanismak firsatimiz olmadi fakat Serkan'in soyledikleriyle fazlasiyla bu konularda bilgili , yardimsever,iyi niyetli bir abimiz oldugunuz asikar. Bilgi, tecrubelerinizi bizimle elinizden geldigince paylasmanizdan mutluluk duyariz.
Sizler gibi üretici ve paylaşımcı kardeşlerimizle tanışmayı ben de yürekten isterdim, kısmet diyelim artık. Belki bir gün gerçek hayatta tanışma fırsatımız olursa buna ben de çok sevineceğim.
Ben 1998'den beri internet ortamında ve bazı forumlarda yöneticilikle beraber ''internet, program ve video editleme'' konusunda videolu ve resimli anlatımlar yapan ve asıl uzmanlık alanı video olan, ayrıca son 11 yıldır Youtube'de video paylaşımına yoğunlaşan bir abinizim (yaşım 50+) ve sanırım forumun en yaşlı teknolojik üyesiyim
Bu forumu ve sizleri çok geç tanımış olsam da, kısa zamanda hem sizlere hem de foruma çok ısındım. Bu forumda olduğum sürece ve yoğun çalışmalarımdan bulacağım 5 dakikalık bir boşlukta dahi, bütün bilgi ve birikimlerimi sizlerle paylaşmaktan ve sizlerden de bir şeyler öğrenmekten büyük zevk alacağımı bilmenizi isterim.
Ben ve ekibim ''sevgi ve bilgi paylaştıkça büyür ve anlam kazanır'' ilkesiyle hareket ediyoruz ve paylaşıma büyük önem veriyoruz. KingTube Media Org. olarak bir ilkemiz daha var.. ''Kaliteli video izlemek herkesin hakkıdır'' diyoruz ve yıllardır sadece kendi kayıtlarımız olan videoları paylaşıyoruz.
Daha çok gencimve Allah ömür verirse hep burada sizlerle olmaya gayret ederim. İnşallah elbirligi ile hep beraber çok güzel işlere imza atmaya çalışırız. Network'lük ile ilgili bu son gelişmelere de en az sizler kadar sevinmiş olduğumdan kuşkunuz olmasın. Şimdiden başarılar diliyor ve gözlerinizden öpüyorum. Sevgilerimle.
Baba büyüksünİlken çok güzelmiş abi
bi kanal verde sömürek diyen çok olur haberin olsun
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.