Müslümanları Aşağılayan Video

Trainer

Kayıtlı Üye
Videonun linkini vermeyeceğim direkt ancak bu kanal sahibi gerçekten aşırı derecede aşağılayıcı video çekmiş. Müslüman olmayan kızlara, açık kıyafetlerin üzerine eşarp vb. giydirerek Müslümanmış gibi sunuyor ve öpüşüyor.(türkiye,sudi Arabistan vs dedirtiyor) öpüşmekten fazlası var,maalesef eteğini filan kaldırıyor. sizden ricam mümkün olduğunca bu videoyu cinsellik içeren video olarak işaretlemenizdir.

Kanal: Bu en son yüklenen video.

https://www.youtube.com/reportabuse

Güvenlik ve Kötüye Kullanımı Bildirme

SORUN NEDİR?

Korunan Bir Gruba Karşı Nefret Dolu Konuşma

NEFRET DOLU KONUŞMA

Dini inanç (örnek: Müslümanlar, Hıristiyanlar)

BİLDİRMEK İSTEDİĞİNİZ KULLANICININ KANAL URL'SİNİ GİRİN:

Son düzenleme:
Böyle adamlar popüler oluyor ya zoruma gidiyor.Kanaldaki videolar full fake ve sadece abazanlar izlesin diye yapılmış leş videolar.Bu videolarda emek var felan diyen varsa onun da Allah belasını versin

yazdım yazdım sildim neyse ...

o kadar şeye vakit harcıyorsunuz. şurda bir şikayet etmek için vaktiniz yoksa konuda mesaj atmak içinde vaktiniz olmasın beyler.
işe yarıycak yada yaramayacak ben şikayet ettim.

kadınlarıda aşağılıyor bence,
kerimcan tarzı eleman işte, para için satılmış ruhlar

Bu kissing prankların gerçek yüzünü bilen var mı? her seferinde farklı biriyle acaba parayla mı yaptırıyor? Yoksa gerçekten bu kadar kolay mı geliyorlar?

Not: ilgili video report edildi.

Bu kissing prankların gerçek yüzünü bilen var mı? her seferinde farklı biriyle acaba parayla mı yaptırıyor? Yoksa gerçekten bu kadar kolay mı geliyorlar?

Not: ilgili video report edildi.

para ile tutuyolar hocam hepsini, Amerika da sanırım düşük paralara yapıyorlar geçende birisi Amerika da 50-100 dolara bilmediği ilaçları içerek denek olanlar var diyordu

para ile tutuyolar hocam hepsini, Amerika gibi yerlerde sanırım düşük paralara yapıyorlar geçende birisi Amerika da 50-100 dolara bilmediği ilaçları içerek denek olanlar var diyordu

Amerika'da böyle ucuzsa başka yerlerde örneğin... Neyse Allah bizleri bu tür şeylerden muhafaza etsin.

Öyleyse sen, onların dediklerine karşılık sabret ve Rabbini güneşin doğuşundan önce ve batışından önce hamd ile tesbih et. (Kaf Sûresi, 39)

Onların sözleri seni üzmesin. Şüphesiz 'izzet ve gücün' tümü Allah'ındır. O, işitendir, bilendir. (Yunus Sûresi, 65)

Andolsun, onların söylemekte olduklarına karşı senin göğsünün daraldığını biliyoruz. (Hicr Sûresi, 97)

Şimdi onların: "Ona bir hazine indirilmeli veya onunla birlikte bir melek gelmeli değil miydi?" demeleri dolayısıyla göğsün daralıp sana vahyolunanlardan bir kısmını terk mi edeceksin? Sen yalnızca bir uyarıcısın. Allah her şeye vekildir. (Hud Sûresi, 12)

Ne bekliyoruz ki onlar birbirinin dostudur. Onlar saldırcaklar lakin bizler de onlar gibi inançlarına saldırırsak onlardan bir farkımız kalmaz

anca kendilerini kandırıyorlar ve buna inananlar var report + disslike

Şikayet ettim. Böyle aşağlık adamların kanalını kapattırmamız lazım. Biraz zaman ayırın sizde.

milletin ekmeğine göz dikip flag atan mübarekler, sessizce ortaya çıkın bu adamada ekmek yedirmeyin !!

Yemin ediyorum kriz geçirdim hani ana avrat sövmemek için zor durdum adamlar müslümanlığı ve Türklüğü kötü göstermek için öyle ******** adilik yapmışlar ki kahpeler nerde öyle giyinen gördüm hele o sonda ki o....lar varya nerelisin diye soruyorum türküm diyor kahpe yalancılar paralı o.....lar çıldırdım resmen abi nerde öyle giyinen yol ortasında öyle tanımadıgı biri ile öyle şeyler yapan bir müslüman veya türk görmüş kahpeler kendi sülaleri kendi insanları ile karıştırmış kahpeler abi cidden cıldırdım ya hele o kızın türküm demesine ulan hani bir söz vardır ya üstü minare altı ke...hane diye kız resmen öyle birde müslüman türküm diyor ya bi s..git ya resmen burda uçağa atlayıp o adi ********i öldürene kadar dövmeye gitmek istedim . kahpeler nasıl zamanında sokmuşsak acılarını hala yaşıyor kahpeler .

Flag cılardan medet ummayın onlar bu haysiyetsiz
Kişilerin kanallarını kapatır kopyalar kendileri spamlar kazanc sağlar..

Çıldıracağım. Boks maçı paylaşmıştım. Şiddet içerikli diye topluluk yedim, 2 gün sonra kanal komple kapandı. Boksa topluluk veren youtube böyle ahlaksızlığı yapan kanala onay işareti veriyor.
Gerçekten akıl mantık işi değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri