hocam öncelikle ağzınıza sağlık, bu işlerden pek anlamam ama gitarla bir geçmişim vardır

nacizhane birkaç yorumum olacak,
Eğer pena kullanabiliyorsanız arpeji penayla atsanız daha kaliteli ses çıkar ortaya. Girişte soğudum ben yukarıdan aşağıya serbest inerken, tırnakla akustik gitarda penanın verdiği ses yakalanmıyor. Hele ki arpejlerde, hadi ritm atarken olur ama arpejde kesinlikle pena kullanmanızı tavsiye ederim. Ben kendim penadan nefret ederim

hiç de kullanamam ama madem böyle profesyonel bir iş çıkacak, ekipmanınız sağlam, tüm profesyonellikleri uygulamak lazım

bi de dikkatimi çekti tek parmakla arpej atıyorsunuz, bu şarkı için sanırım bu

ikinci bir yorumum da sanki sesinizi biraz kısıyorsunuz, serbest bırakmıyorsunuz. diğer şarkılara da bakayım dedim belki bunun söylenişi böyledir dedim ama genelinde kısık söylüyorsunuz. komşudan felan mı rahatsız oluyosunuz ne

şaka bi yana bağıra bağıra, bangır bangır söyleyin hocam. 3 5 söylendi mi alışılıyo ben bile bu kart sesimle alıştım ki sizin ses on numara. örneğin murat boz-özledim cover yaptığınız şarkıda, nakaratın 2. kısmında patlama beklerken, yine çıkmışsınız ama çok kasmışsınız. Burada ses daha serbest kalsa kısmadan ( kasmadan, bu genelde ses ince çıksın daha hoş duyulur diye yapılıyo ) çıksanız daha iyi gelir kulağa. umarım anlatabildim düşüncelerimi

Tekrar ağzınıza sağlık.