Mustafa Ceceli - Aman ( New Kayıt )

• Kullanıcı Braddleyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hocam bir facebook sayfası aç. 3-5k üye kastır. Bir facebook sayfasındada reklam yaptır tamamdır :)

Sesiniz çok güzel bu arada.

nasıl yani kardeşim nasıl yaparım bunu :D iki tane ayrı bi sayfa mı açmam lazım ?? Bi tane var sayfam

Hocam sesinize ve gitar çalma yeteneğinize diyecek sözüm yok ancak bence sizde kulak eksik. yani mustafa ceceli performansı tabi ki de beklemiyorum ama şarkıyı doğru okuduğunuzu da düşünmüyorum açıkçası. bu şarkıda ciddi çıkışlar var ancak siz oralara çıkmayı denemiyorsunuz bile. ve bence o mikrofon ve kulaklık olmadan sadece sesiniz ve gitar sesi ile deneseniz daha iyi sonuçlar alacağınız kanaatindeyim. kulaklıktan sesinizi duyarken kaymalar yaşıyorsunuz. bence birde çıplak deneyin. Kolay gelsin.:)

nasıl yani kardeşim nasıl yaparım bunu :D iki tane ayrı bi sayfa mı açmam lazım ?? Bi tane var sayfam

Hali hazırda bir sayfa varsa 3-5k kastır beğeni artsın diyor arkadaş. Ayrıca başka facebook sayfasında reklam yaptır kendi sayfanı demek istemiş.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Açıklama ve Etiket kısmına amaötr müzikk tag ve etiketlerini yerleştir yani sence adam senin videona nasıl ulaşsın ...neyi izlerken senin videon sağda önerilen olarak çıksın bunun için sağlam etiket ve açıklama eklemelesin yada zamanla zaten yerleşir bir iki yıla ama

1-2 sene daha calış sonra eskişehirde bir bölüm kazan gel buraya. ayarlayım sana barda bi iş 2-3 gece calışır yt işine son verirsin.:)

hem calışan kontejanındaki biralarınıda ben içerim:):):)

Sesin çok güzel hocamda bence bu şarkı uymamış sana ne bileyim tat alamadım mı diyelim yani dinleyesim gelmedi sesinin güzel olmasına rağmen. Ancak kesinlikle güzel bir sese sahipsin bi ışık var sende :D

hocam öncelikle ağzınıza sağlık, bu işlerden pek anlamam ama gitarla bir geçmişim vardır :D nacizhane birkaç yorumum olacak,
Eğer pena kullanabiliyorsanız arpeji penayla atsanız daha kaliteli ses çıkar ortaya. Girişte soğudum ben yukarıdan aşağıya serbest inerken, tırnakla akustik gitarda penanın verdiği ses yakalanmıyor. Hele ki arpejlerde, hadi ritm atarken olur ama arpejde kesinlikle pena kullanmanızı tavsiye ederim. Ben kendim penadan nefret ederim :D hiç de kullanamam ama madem böyle profesyonel bir iş çıkacak, ekipmanınız sağlam, tüm profesyonellikleri uygulamak lazım :D bi de dikkatimi çekti tek parmakla arpej atıyorsunuz, bu şarkı için sanırım bu :)
ikinci bir yorumum da sanki sesinizi biraz kısıyorsunuz, serbest bırakmıyorsunuz. diğer şarkılara da bakayım dedim belki bunun söylenişi böyledir dedim ama genelinde kısık söylüyorsunuz. komşudan felan mı rahatsız oluyosunuz ne :) şaka bi yana bağıra bağıra, bangır bangır söyleyin hocam. 3 5 söylendi mi alışılıyo ben bile bu kart sesimle alıştım ki sizin ses on numara. örneğin murat boz-özledim cover yaptığınız şarkıda, nakaratın 2. kısmında patlama beklerken, yine çıkmışsınız ama çok kasmışsınız. Burada ses daha serbest kalsa kısmadan ( kasmadan, bu genelde ses ince çıksın daha hoş duyulur diye yapılıyo ) çıksanız daha iyi gelir kulağa. umarım anlatabildim düşüncelerimi :) Tekrar ağzınıza sağlık.

Dostum videonda reklam aç. Kategoriyi müzik yerine kişiler ve bloglar olarak ayarla. Reklamlar çıkacak

Hocam sesinize ve gitar çalma yeteneğinize diyecek sözüm yok ancak bence sizde kulak eksik. yani mustafa ceceli performansı tabi ki de beklemiyorum ama şarkıyı doğru okuduğunuzu da düşünmüyorum açıkçası. bu şarkıda ciddi çıkışlar var ancak siz oralara çıkmayı denemiyorsunuz bile. ve bence o mikrofon ve kulaklık olmadan sadece sesiniz ve gitar sesi ile deneseniz daha iyi sonuçlar alacağınız kanaatindeyim. kulaklıktan sesinizi duyarken kaymalar yaşıyorsunuz. bence birde çıplak deneyin. Kolay gelsin.:)

eyvallah kardeşim görüşlerin için çok teşekür ederim kendimce kendi tarzımı ortaya koymaya çalştıgım için birebir aynı şekilde okumaya çalışmyorum bu bazen şarkıyı çok fazla dinlememkten de kaynaklanıyor ve hadi bunu ypayım diyip geçmekten kaynaklanıyor tam istediğim gibi bi verime ulaşamadım daha önerileriniz doğrultusunda kendime yol çizmeye devam edeceğim çok sağolasın :)

---------- Mesaj saat 14:53:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:50:09 civarında gönderildi. ----------

Hali hazırda bir sayfa varsa 3-5k kastır beğeni artsın diyor arkadaş. Ayrıca başka facebook sayfasında reklam yaptır kendi sayfanı demek istemiş.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

evt kardeşim bende böyle ypmayı düşünüyorum elime biraz para geçse ve daha düzgün kayıtlar aldığım zaman . ogranik olarak üye kasma yPabilecğim bi yer varmı kardeşim bildiğin bi yer yada tanıdık yüksek aboneli kanal sahibi :)

---------- Mesaj saat 14:55:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:53:18 civarında gönderildi. ----------

Açıklama ve Etiket kısmına amaötr müzikk tag ve etiketlerini yerleştir yani sence adam senin videona nasıl ulaşsın ...neyi izlerken senin videon sağda önerilen olarak çıksın bunun için sağlam etiket ve açıklama eklemelesin yada zamanla zaten yerleşir bir iki yıla ama

kardeşim öerebileceğin etketler varsa gönderebilirsen sevinirim birçok şey deendim ama istediğim sonuçta değilim hala :(

---------- Mesaj saat 14:56:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:55:00 civarında gönderildi. ----------

1-2 sene daha calış sonra eskişehirde bir bölüm kazan gel buraya. ayarlayım sana barda bi iş 2-3 gece calışır yt işine son verirsin.:)

hem calışan kontejanındaki biralarınıda ben içerim:):):)

hehe kardeşim yaş 22 daha nire kadar okuyacaz iş ayarla seneye geleyim :D

---------- Mesaj saat 14:59:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:56:27 civarında gönderildi. ----------

Sesin çok güzel hocamda bence bu şarkı uymamış sana ne bileyim tat alamadım mı diyelim yani dinleyesim gelmedi sesinin güzel olmasına rağmen. Ancak kesinlikle güzel bir sese sahipsin bi ışık var sende :D

hehe eyvallah kardeşim sağolasın bazı parçalar uymayabiliyor ama beğenende oluyo beğenmeyende daha hangi yoldan ne tarafa yürümeliyim o ayrımdayım bu kayıtlarım daha başlangıç daha profesyonel ve tarzım doğrultusunda daha güzel şeyler yapacağım inşallah sağolasın :)

---------- Mesaj saat 15:02:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:59:20 civarında gönderildi. ----------

hocam öncelikle ağzınıza sağlık, bu işlerden pek anlamam ama gitarla bir geçmişim vardır :D nacizhane birkaç yorumum olacak,
Eğer pena kullanabiliyorsanız arpeji penayla atsanız daha kaliteli ses çıkar ortaya. Girişte soğudum ben yukarıdan aşağıya serbest inerken, tırnakla akustik gitarda penanın verdiği ses yakalanmıyor. Hele ki arpejlerde, hadi ritm atarken olur ama arpejde kesinlikle pena kullanmanızı tavsiye ederim. Ben kendim penadan nefret ederim :D hiç de kullanamam ama madem böyle profesyonel bir iş çıkacak, ekipmanınız sağlam, tüm profesyonellikleri uygulamak lazım :D bi de dikkatimi çekti tek parmakla arpej atıyorsunuz, bu şarkı için sanırım bu :)
ikinci bir yorumum da sanki sesinizi biraz kısıyorsunuz, serbest bırakmıyorsunuz. diğer şarkılara da bakayım dedim belki bunun söylenişi böyledir dedim ama genelinde kısık söylüyorsunuz. komşudan felan mı rahatsız oluyosunuz ne :) şaka bi yana bağıra bağıra, bangır bangır söyleyin hocam. 3 5 söylendi mi alışılıyo ben bile bu kart sesimle alıştım ki sizin ses on numara. örneğin murat boz-özledim cover yaptığınız şarkıda, nakaratın 2. kısmında patlama beklerken, yine çıkmışsınız ama çok kasmışsınız. Burada ses daha serbest kalsa kısmadan ( kasmadan, bu genelde ses ince çıksın daha hoş duyulur diye yapılıyo ) çıksanız daha iyi gelir kulağa. umarım anlatabildim düşüncelerimi :) Tekrar ağzınıza sağlık.

penayla rahat çalamıyorum kardeşim :D kapatmalar falan tam olmuyor tırnakla idare etmeye çalışıyorum :D ses konusunda biraz kasıyor ve kasılıyor gibiyim bende farkındayım kayıtarımı bizimkiler evde yokken yapıyorum genelde ve fazla etrafı düşünerek bağırmıyorum ama bunları zamanla aşarım inşallah :)

---------- Mesaj saat 15:03:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:02:24 civarında gönderildi. ----------

Dostum videonda reklam aç. Kategoriyi müzik yerine kişiler ve bloglar olarak ayarla. Reklamlar çıkacak

açtım kardeşim :D Aramalarda üstte çıkarım belki diye müzik yapmıştım şimdi kişiler ve bloga çevirdim önerinle :)

---------- Mesaj saat 15:04:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:03:40 civarında gönderildi. ----------

bi hayran kazandın bile :) facede takipçin oldum :D

sağolasın kardeşim eksik olma :)

şarkıya mustafa ceceliden farklı söylemişşin biraz değişik olmuş arada detoneler olmuyor değil fakat sesin güzel bu şarkıyı iyi çalıp gitarla okursan sesinede uyar çok güzel şarkıdır şu arada popüler medcezir dizisinden dolayı iyi etiket ve açıklamada girersen iy iizlenim alacağını düşünüyorum

https://www.youtube.com/watch?v=vPxOwCGS_xw

şarkıya mustafa ceceliden farklı söylemişşin biraz değişik olmuş arada detoneler olmuyor değil fakat sesin güzel bu şarkıyı iyi çalıp gitarla okursan sesinede uyar çok güzel şarkıdır şu arada popüler medcezir dizisinden dolayı iyi etiket ve açıklamada girersen iy iizlenim alacağını düşünüyorum

https://www.youtube.com/watch?v=vPxOwCGS_xw

eyvallah kardeşim gerçekn süper şarkı bunu cover yapacağım sağolasın :)

arkadaşa katılıyorum.fazla amatörce.eğer bu işin eğitimini aldıysanız ve bu durumdaysanız durum vasat bence siz bu işi bırakın.ama yok eğitim almadınız doğal bir yetenek ise geliştirmeye bakın sonra video çekin.benden tavsiye

arkadaşa katılıyorum.fazla amatörce.eğer bu işin eğitimini aldıysanız ve bu durumdaysanız durum vasat bence siz bu işi bırakın.ama yok eğitim almadınız doğal bir yetenek ise geliştirmeye bakın sonra video çekin.benden tavsiye

Dostum 0 egitim e sahibim ne gitarda nede ses olarak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri