Mustafa Kara denen şahıstan sahte telif

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Mustafa Kara Gelen Telif Orjinal

Bu gmail telif alıyorsanız ve Mustafa Karanın kanalı bedellidir.Son sayfada paylaştım orayıda okuyun

Banada yolladı bu .... şahıs karşı bildirim yolluyoruz yt den cevap geliyo karşı bildirim karşı tarafa iletilmedi çünkü sizin gerçek video sahibi olmadığınız anlaşıldı falan filan.

media şirketi kurmuş :D

Hocam inan bu kişi yanımda olsa stres topu gibi o arkadaşla oynardım.Burda mesele ne biliyormusunuz.Gidecem internetcafeye sabah 08:00 gece 21:00 kadar sahte telif her yeri kurutucam.Bu ... yapan mustafa kara denen kişilere telif gider.Ama burda suçsuz arkadaşlarda yanıcak diye yapmıyorum.Youtube bence sahte telif atan kişilere böyle yol açıyor.Spamı engellediğini sanıyor buna yol açıyor.Ey youtube uyu uyu adamlar mesken kurmuş adamlar olmuş milyonluk yapımcı şirket

Arkadaşlar hotspotu kurun.Bir ip ile bir reklam olacak şekilde reklamlarına tıklayın ama 1 ip ile 2 reklama tıklamayın.Sonra ben ihbar edeceğim googleda bir yetkiliye.O böyle bir ....... yapıyorsa,bunu hak etti.Ayrıca arada bir flag atın.

Edit : Bu konuyu okuyan üyelerde flag atsa 1 adet iyi olur :)

Arkadaşlar hotspotu kurun.Bir ip ile bir reklam olacak şekilde reklamlarına tıklayın ama 1 ip ile 2 reklama tıklamayın.Sonra ben ihbar edeceğim googleda bir yetkiliye.O böyle bir ....... yapıyorsa,bunu hak etti.Ayrıca arada bir flag atın.

Edit : Bu konuyu okuyan üyelerde flag atsa 1 adet iyi olur :)

Adam önlemini aldiysa ne yapcaz? Mesela reklamlara tiklama olayini ben önlemimi aldim formu dolduruyorsun eger adamin biri cok fazla tik alirsa adsense buna ragmen zarar gelmiyor sadece o tiklar nasil tespit ediliyorsa gecersiz olarak sayiliyor

Adam önlemini aldiysa ne yapcaz? Mesela reklamlara tiklama olayini ben önlemimi aldim formu dolduruyorsun eger adamin biri cok fazla tik alirsa adsense buna ragmen zarar gelmiyor sadece o tiklar nasil tespit ediliyorsa gecersiz olarak sayiliyor

Deneyeceğiz hocam :) flag + tıklamayla kapattırabiliriz diye düşündüm başka bir fikrim yok :) ben sahte telif atanlara böyle yapıyorum hep kapanıyor. :)

Deneyeceğiz hocam :) flag + tıklamayla kapattırabiliriz diye düşündüm başka bir fikrim yok :) ben sahte telif atanlara böyle yapıyorum hep kapanıyor. :)

Bencede flag daha mantikli... ama flag'dada söyle bir olay var eger bir video belirli bir sayidan fazla flag alirsa sistem bunu kendiliginden kapatmiyor o video youtube'da calisan bir görevliye gösteriliyor (o kisiye uyari geliyor) O kisi videoyu izliyor eger video kurallara aykiri birsey yok ise kimseye hakaret icermiyorsa ve yalan baslikli birsey yoksa... yani hersey yolundaysa video kaldirilmiyor kanalda kapanmiyor...

Ama bu durumda adamin kanali flag'den gidecegini umuyorum cünkü videolarin ona ait olmadigi besbelli

geçenlerde banada biri telif attı.adama mail attım geriçektirdim neyseki.5 sene önce atmış videoyu yt ye 5 6 milyon izlenmiş.telif atma sebebi neymiş efendim bu müzikle bu sahneleri birleştirip video yapmak benim fikrim.diyor.

Bencede flag daha mantikli... ama flag'dada söyle bir olay var eger bir video belirli bir sayidan fazla flag alirsa sistem bunu kendiliginden kapatmiyor o video youtube'da calisan bir görevliye gösteriliyor (o kisiye uyari geliyor) O kisi videoyu izliyor eger video kurallara aykiri birsey yok ise kimseye hakaret icermiyorsa ve yalan baslikli birsey yoksa... yani hersey yolundaysa video kaldirilmiyor kanalda kapanmiyor...

Ama bu durumda adamin kanali flag'den gidecegini umuyorum cünkü videolarin ona ait olmadigi besbelli

Tamam hocam öyle yapalım bakalım kapansında nasıl kapanırsa kapansın : ))

hazır flag konusu açılmışken şu suriye ses kayıtlarınıda flaglayalım da youtube açılsın arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri