Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
media şirketi kurmuş![]()
Mustafa Kara - YouTube banada yollamış telif. Yanlış kişiye yollamış... Bismillah![]()
Hocam ne yapıcaksan söyle bizde yapalım.Mustafa Kara - YouTube banada yollamış telif. Yanlış kişiye yollamış... Bismillah![]()
Hocam ne yapıcaksan söyle bizde yapalım.
Arkadaşlar hotspotu kurun.Bir ip ile bir reklam olacak şekilde reklamlarına tıklayın ama 1 ip ile 2 reklama tıklamayın.Sonra ben ihbar edeceğim googleda bir yetkiliye.O böyle bir ....... yapıyorsa,bunu hak etti.Ayrıca arada bir flag atın.
Edit : Bu konuyu okuyan üyelerde flag atsa 1 adet iyi olur![]()
Adam önlemini aldiysa ne yapcaz? Mesela reklamlara tiklama olayini ben önlemimi aldim formu dolduruyorsun eger adamin biri cok fazla tik alirsa adsense buna ragmen zarar gelmiyor sadece o tiklar nasil tespit ediliyorsa gecersiz olarak sayiliyor
dostum nerden yapılıyor o söylermisin.Adam önlemini aldiysa ne yapcaz? Mesela reklamlara tiklama olayini ben önlemimi aldim formu dolduruyorsun eger adamin biri cok fazla tik alirsa adsense buna ragmen zarar gelmiyor sadece o tiklar nasil tespit ediliyorsa gecersiz olarak sayiliyor
Deneyeceğiz hocamflag + tıklamayla kapattırabiliriz diye düşündüm başka bir fikrim yok
ben sahte telif atanlara böyle yapıyorum hep kapanıyor.
![]()
Bencede flag daha mantikli... ama flag'dada söyle bir olay var eger bir video belirli bir sayidan fazla flag alirsa sistem bunu kendiliginden kapatmiyor o video youtube'da calisan bir görevliye gösteriliyor (o kisiye uyari geliyor) O kisi videoyu izliyor eger video kurallara aykiri birsey yok ise kimseye hakaret icermiyorsa ve yalan baslikli birsey yoksa... yani hersey yolundaysa video kaldirilmiyor kanalda kapanmiyor...
Ama bu durumda adamin kanali flag'den gidecegini umuyorum cünkü videolarin ona ait olmadigi besbelli
dostum nerden yapılıyor o söylermisin.
hazır flag konusu açılmışken şu suriye ses kayıtlarınıda flaglayalım da youtube açılsın arkadaşlar.Bencede flag daha mantikli... ama flag'dada söyle bir olay var eger bir video belirli bir sayidan fazla flag alirsa sistem bunu kendiliginden kapatmiyor o video youtube'da calisan bir görevliye gösteriliyor (o kisiye uyari geliyor) O kisi videoyu izliyor eger video kurallara aykiri birsey yok ise kimseye hakaret icermiyorsa ve yalan baslikli birsey yoksa... yani hersey yolundaysa video kaldirilmiyor kanalda kapanmiyor...
Ama bu durumda adamin kanali flag'den gidecegini umuyorum cünkü videolarin ona ait olmadigi besbelli
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.