Mustafa Kara denen şahıstan sahte telif

Adam önlemini aldiysa ne yapcaz? Mesela reklamlara tiklama olayini ben önlemimi aldim formu dolduruyorsun eger adamin biri cok fazla tik alirsa adsense buna ragmen zarar gelmiyor sadece o tiklar nasil tespit ediliyorsa gecersiz olarak sayiliyor

Nasıl bir forum hocam bu neden daha önce duymadık? Eğer adsense'nin kendi içeriğindeyse bir zahmet paylaş mühim bir durum çünkü.

Arkadaşlar bu atılan telif gerçek olabilir.Zaten kanal gerçek bunu anladık.Kanalın gerçek olup olmamasıyla arada derede kalmıştık bunu çözdük.Facebook sayfasını bulduk orjinal paylaştığı video bulduk ve sonuç bu kanala çıktı Mustafa Kara - YouTube

Adamın orjinal kanalı dışında bu video yayınlayan 1 2 video var onlarda hit almamış onlarda yakın bu kanaldan telif yiyebilirler.Sahte telifte şunlar oluyor çoğunlukla adam video hit almıştır ve diğer video telif atar kendi izlenimi düşmesin diye kamp filmide bu kanalda izlenmiş en fazla adam kendini kanalını savunmuş.Burda araştırmayla kanalın gerçek olduğunu anladık.Telifi orjinal kanal attı %95 ihtimalle

Burda orjinal kanal telifini atsın herhalde adamın hakkı atıcak tabi buna katılıyorum.Burda gelipte her konuda ben her telife sahte diyormuşum gibi şeyler söylendi.Burda yeri geldi adamlar warnerbros oldu buna gelip orjinal dediler bunun gibi çok şey yaşandı.Orjinal olupta gelip adamın hakkını yemeyiz tabi ben öyle biri değilim.Bu youtube çok dolaplar döndüğünü herkes biliyor.20 kez fox tv kanalı gördüm ben orjinal diyenler oldu açıldı kapandı.Böyle dolaplar döndü.

Hocam beni ikna eden siz değil adamın facebook sayfası oldu ve o sayfada paylaşılan bir video bu kanala ait Mustafa Kara - YouTube bu kanal kesinlikle orjinal kanaldır.Burda orjinal olduğu zaman sorun yok.Adam hakkını aramış telif atmış.Burda mesele bu adamın yerine başka birinin sahte telif atması.

Youtube ne zaman kuruldu bilmiyorum ama ilk kurulduğu zaman birkaç Türkçe içerik yükledim. Geçen senelerde de aynı şekilde, hiçbir amaç olmaksızın videolar attım. Çoğu zaman show, çoğu zaman spor, çoğu zaman sevdiğim sanatçıların kliplerini v.s atarak daha çok kişiye ulaşmaya amaçladım. Bir süre sonra işlerimle alakalı videolar atmaya başladım. Tv showları, belgeseller, kısa filmler v.s.. Sonra bi kısa aralarla başka hesaplar açtım ama hiçbirinde henüz yt para kazanma özelliği yoktu. 2011 de felan bıraktım her şeyi. Arada bir kendi blogum için birkaç video atmaya başladım. Nasılsa hosta yüklemiyorum diye kolayıma geliyordu. Benim bu anlattığım süre zarfında yaklaşık 10 tane felan kendi adıma hesap açmış oldum. Hepsi de aynı isime; kiminde 1 kiminde 10 video vardı. Birkaç videom 1milyon olmuş benim haberim bile yoktu. Para kazanmalar felan başladı da, sonra bir şeyler oldu. Yani demek istediğim Mustafa Kara beyfendi yaklaşık 6 yıl önce bir hesap açmıştır. Sonra bu hesabının şifresini unutmuştur 1 hesap daha açmıştır. Belki filmlerini parça parça yayınlamak istemiştir 1 hesap daha. Belki bu sürede kendini tekrarladığı için hesabını unutmuştur. Askere gitmiştir gelmiştir 1 hesap daha açmıştır. Yani olaylara bu yönüyle de bakmak lazım: Ama bunların tamamı insanın yaşamı eğitimi kültürü bilgisi geçmişi ile alakalı şeyler. Bana inansan ne olur inanmasan ne olur. Benim bildiğim 1 doğru, onu da söylüyorum. Bana katılsan büyümem, katılmasan küçülmem. 1 yıllık youtube geçmişinle 30 yaşındaki adamın 14 yıllık tv ve sinema geçmişi aynı olmayabiliyor.

Youtube ne zaman kuruldu bilmiyorum ama ilk kurulduğu zaman birkaç Türkçe içerik yükledim. Geçen senelerde de aynı şekilde, hiçbir amaç olmaksızın videolar attım. Çoğu zaman show, çoğu zaman spor, çoğu zaman sevdiğim sanatçıların kliplerini v.s atarak daha çok kişiye ulaşmaya amaçladım. Bir süre sonra işlerimle alakalı videolar atmaya başladım. Tv showları, belgeseller, kısa filmler v.s.. Sonra bi kısa aralarla başka hesaplar açtım ama hiçbirinde henüz yt para kazanma özelliği yoktu. 2011 de felan bıraktım her şeyi. Arada bir kendi blogum için birkaç video atmaya başladım. Nasılsa hosta yüklemiyorum diye kolayıma geliyordu. Benim bu anlattığım süre zarfında yaklaşık 10 tane felan kendi adıma hesap açmış oldum. Hepsi de aynı isime; kiminde 1 kiminde 10 video vardı. Birkaç videom 1milyon olmuş benim haberim bile yoktu. Para kazanmalar felan başladı da, sonra bir şeyler oldu. Yani demek istediğim Mustafa Kara beyfendi yaklaşık 6 yıl önce bir hesap açmıştır. Sonra bu hesabının şifresini unutmuştur 1 hesap daha açmıştır. Belki filmlerini parça parça yayınlamak istemiştir 1 hesap daha. Belki bu sürede kendini tekrarladığı için hesabını unutmuştur. Askere gitmiştir gelmiştir 1 hesap daha açmıştır. Yani olaylara bu yönüyle de bakmak lazım: Ama bunların tamamı insanın yaşamı eğitimi kültürü bilgisi geçmişi ile alakalı şeyler. Bana inansan ne olur inanmasan ne olur. Benim bildiğim 1 doğru, onu da söylüyorum. Bana katılsan büyümem, katılmasan küçülmem. 1 yıllık youtube geçmişinle 30 yaşındaki adamın 14 yıllık tv ve sinema geçmişi aynı olmayabiliyor.

Burda arkadaşlar birlikte ispatlarsak herşeyi herkes hem fikir olur doğru yolu buluruz.Ben 1 yıldır foruma üye isem bu sahte telif konuları ile alakalı yüzlerce binlerce konu açıldı.Ben 1 yıldan fazla üyeyim sadece 2 konu açtım bunlar gelip göze battıysa bilemem.Ben her zaman burda konu açsam tamam dediğiniz gibi olsun bu yanlış ben gelip o sahte bu sahte onlarca kez konu açsam katılırım.Sahte telif konusunda grup kuruldu eskiden biz grup kurduk adam dizinin orjinal yapımcısını falan kullandı kanal gitti kapattık birşey olmadı sonra demek haklıymışız bunu çok kez yaptık.Benim burda Mustafa karaya birşey dediğim yok.Adam gelip hakkını savunmuş önemli olan Mustafa Karanın kullanılması ben buna karşıyım.

Burda şunuda diyim burda kendim için değil birini görürseniz böle çok konu açmış sahte telif hakkında onlarca kez ve çoğunda haksız çıkmış savunun bir dediğimiz yok.Sizinde nasıl bu orjinal dediğiniz savunuyorsanız sahte telifi görünce o sahte telifi yiyen kişiye yardım etmeniz lazım doğal olarak.Yani terazinin bir yeri ile diğer yeri aynı olsun

Burda arkadaşlar birlikte ispatlarsak herşeyi herkes hem fikir olur doğru yolu buluruz.Ben 1 yıldır foruma üye isem bu sahte telif konuları ile alakalı yüzlerce binlerce konu açıldı.Ben 1 yıldan fazla üyeyim sadece 2 konu açtım bunlar gelip göze battıysa bilemem.Ben her zaman burda konu açsam tamam dediğiniz gibi olsun bu yanlış ben gelip o sahte bu sahte onlarca kez konu açsam katılırım.Sahte telif konusunda grup kuruldu eskiden biz grup kurduk adam dizinin orjinal yapımcısını falan kullandı kanal gitti kapattık birşey olmadı sonra demek haklıymışız bunu çok kez yaptık.Benim burda Mustafa karaya birşey dediğim yok.Adam gelip hakkını savunmuş önemli olan Mustafa Karanın kullanılması ben buna karşıyım.

Burda şunuda diyim burda kendim için değil birini görürseniz böle çok konu açmış sahte telif hakkında onlarca kez ve çoğunda haksız çıkmış savunun bir dediğimiz yok.Sizinde nasıl bu orjinal dediğiniz savunuyorsanız sahte telifi görünce o sahte telifi yiyen kişiye yardım etmeniz lazım doğal olarak.Yani terazinin bir yeri ile diğer yeri aynı olsun

gecmis olsun öfkeni ve sinirini anlyiorum ama söyle düsün bu youtube hesabi sahte diyelim öyle var sayalim ya facebook hesabi? Odami sahte?

Adamin Face hesabi ile YouTube hesabi baglantili... yani seni üzmek istemem ama gercek gibi geliyor... inan bir arkadas uyarmasaydi flagi basacaktim senin icin ama Allah'dan biraz daha beklemisim...

gecmis olsun öfkeni ve sinirini anlyiorum ama söyle düsün bu youtube hesabi sahte diyelim öyle var sayalim ya facebook hesabi? Odami sahte?

Adamin Face hesabi ile YouTube hesabi baglantili... yani seni üzmek istemem ama gercek gibi geliyor... inan bir arkadas uyarmasaydi flagi basacaktim senin icin ama Allah'dan biraz daha beklemisim...

Kardeşim farkındaysan sende benim görüşüme katıldın.Bunun nedeni sahte telif konusunda çektiğimiz acılardır.Facebook hesabınıda kendim buldum ve o hesaptan paylaşılan bir video açıp kanalın orjinalini buldum.Bizim konuştuğumuz kanala çıktı.Burda olayı yine gayret edip çözdüm ve başarılı olduk.Nasıl konuyu açtıysam çözümünü sağladığım içinde burda olumlu birşey yaptığımız düşünüyorum.Daha önce Mustafa kara adından açılan konularda vardı.Hiç kimsenin aklında bu kanalla ilgili sahte mi değil mi sorusu kalmıyacaktır.Adamın telif atığı mailde bellidir.

Kardeşim farkındaysan sende benim görüşüme katıldın.Bunun nedeni sahte telif konusunda çektiğimiz acılardır.Facebook hesabınıda kendim buldum ve o hesaptan paylaşılan bir video açıp kanalın orjinalini buldum.Bizim konuştuğumuz kanala çıktı.Burda olayı yine gayret edip çözdüm ve başarılı olduk.Nasıl konuyu açtıysam çözümünü sağladığım içinde burda olumlu birşey yaptığımız düşünüyorum.Daha önce Mustafa kara adından açılan konularda vardı.Hiç kimsenin aklında bu kanalla ilgili sahte mi değil mi sorusu kalmıyacaktır.Adamın telif atığı mailde bellidir.

eger adam hakk sahibi ise yapilcak birsey yok hatta haklida sayilir... spam yaparken iyi ve kötü haberlere hazirlikli olmak lazim... tabi sahtesi olsaydi insanin morali iyice bozulurdu ama burda bir sahtelik göremiyorum buda benim fikrim...

Sana tafsiyem tertemiz bir kanal ac bazi bilgi sitelere gir ve tuhaf bilgilerden bilgi toplayarak bir kac resimle video hazirla... telif derdin hic olmaz ;)

Konu çözüme kavuştu atılan telif gerçektir.Bu kanal ise orjinal kanaldır.Mustafa Kara - YouTube Facebook sayfası https://www.facebook.com/blackis48?fref=ts bakıp orda paylaşılan bir videonun bu paylaştığımız kanala çıktığı göreceğiniz.Özellikle kamp filmi telif gelme olasılığı çok yüksek.Telif yerseniz bu kanaldan anlayın ki orjinal.Konu çözüme kavuştu.Konu kilitlenmesini istiyorum

Konu çözüme kavuştu atılan telif gerçektir.Bu kanal ise orjinal kanaldır.Mustafa Kara - YouTube Facebook sayfası https://www.facebook.com/blackis48?fref=ts bakıp orda paylaşılan bir videonun bu paylaştığımız kanala çıktığı göreceğiniz.Özellikle kamp filmi telif gelme olasılığı çok yüksek.Telif yerseniz bu kanaldan anlayın ki orjinal.Konu çözüme kavuştu.Konu kilitlenmesini istiyorum

kilitlenmeden önce konunun ilk basta yazdigin o ****** bunlari sil :)

Mustafa Kara denen ********** sahte telif yedim.Bu kanal kapanmaları v.s yetmiyormuş gibi bunun gibi yaaaaaa delirecem arkadaş.Ne yapayım millete sahte telif mi atayım heee vicdansız adam senin Allah belanı versin yaaa bee adamm

R10 da gürkan bedel , gbmedya nickli üyeden bi script almıştım fotmu doldurup gönderiyosun ertesi gün telif kalkıyo 3 kanalımda denedim 2 si ayakta 1 i ertesi gün kapandı.Yalnız kapanan kanala telif göndren gmail uzantılı değil kurumsal bi siteydi hearst.com mu neydi.

Mustafa Kara'ya hotmail mesaj attım telifi geri çekmesi için onlarda telifi geri çekti ve benden video silmemi istediler sildim.Mustafa Kara size telif attıysa sizde mesaj atın sizinkileri geri çeker

Konuyu başından beri okudum ilk 4 sayfa nedir bu ya dedirtti. Daha telif sahte mi gerçek mi bilmeden herkes birbirine gaz vermiş hadi kapattıralım bilmemne. Ne zamandır ytpara bu işler için varoldu bilmem. İyi o zaman gıcığımıza giden isimleri adamları atalım buraya suçlu yada suçsuz siz halledersiniz. Birde ben bu şekilde kapattırıyorum genelde kanalları diyenler var. Helal olsun, başkasının içeriğini alıp kendi içeriği sanıp birde üstüne kendini haklı gören bir bizim insanımız yani bunu birkez daha bu konuda anladık.

arkadaslar benim bildigim kadariyla bu adam yerel bi yönetmen ,
ve amatör film cekiyor
örnek bi filmi Kamp olmasi lazim
BlackMedia diye bi kurulusu olmasi lazim hatirladigim kadariyla
Film disinda telif geliyorsa bilmem
ama film olanlar gercek

Kesinlikle kendisi gerçektir. Bu şekilde davranacağınıza adama bir mail yazın ve telifi geri çekmesini isteyin. Anlayışla karşılıyor ve geri çekiyor. Ben bu şekilde yaptım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri