Mutlaka izleyin yapılacak işi bulduk galiba :)

Birebir aynı müziği koyarsan eşleşen veriyor. Bir de müzik yazmak var.
Profesyonel kamera lazım.
Ses stüdyosu lazım.

Sıfırdan yaparsak 10000 TL civarı tutar. Elinde kamerası olan varsa bir arkadaşıyla birlikte deneyebilir :D

Aynen ayrıca da çok çok profesyonel ve zekice hazırlıyorlar :)

Gerçekten harika yapmış ya videoda anlatılmak istenen de bir o kadar iyi. :D

kendınızı bu kadar rezıl edebılceksenız zaten kazanılır para. git sacma sapan sokaklarda kos bagır cagır koy kose olursun bole zahmete gerek yok.

kendınızı bu kadar rezıl edebılceksenız zaten kazanılır para. git sacma sapan sokaklarda kos bagır cagır koy kose olursun bole zahmete gerek yok.

adamlar mizah katmış bir beceri sergilemiş bunu izleyen insanlarda bunu bilerek izliyor. Bence rezil olucağı hiç bir şey yok. Artık bunları aşıp bizlerde kendi becerilerimizi sergilemeyiz hiç bir alanda kendimize güvenmiyoruz ve bunuda böyle saçma sebeplere bağlıyoruz.

Ve sonuç 75 milyon nüfuslu bir ülkeden çıkan başarı sayısı dünya bazında belki de elimizde ki ve ayağımızda ki toplam parmak sayısını geçmez.

Biz beğenelim veya beğenmeyelim adamlar hem eğlenmiş hem para kazanıyor biz burada onları eleştirirken krallar gibi de kazandıklarını yiyorlar tebrik etmek gerek.

adamlar mizah katmış bir beceri sergilemiş bunu izleyen insanlarda bunu bilerek izliyor. Bence rezil olucağı hiç bir şey yok. Artık bunları aşıp bizlerde kendi becerilerimizi sergilemeyiz hiç bir alanda kendimize güvenmiyoruz ve bunuda böyle saçma sebeplere bağlıyoruz.

Ve sonuç 75 milyon nüfuslu bir ülkeden çıkan başarı sayısı dünya bazında belki de elimizde ki ve ayağımızda ki toplam parmak sayısını geçmez.

Biz beğenelim veya beğenmeyelim adamlar hem eğlenmiş hem para kazanıyor biz burada onları eleştirirken krallar gibi de kazandıklarını yiyorlar tebrik etmek gerek.

erkek erkek rolunde yaparsa boyle bişey eywAllah onun dısında bu tarz bı mızah yapcaksak bence bırak gerı kalalım.

erkek erkek rolunde yaparsa boyle bişey eywAllah onun dısında bu tarz bı mızah yapcaksak bence bırak gerı kalalım.

diğer videolarınada göz attım çoğunda erkek hem bak kendinde diyorsun rol bu banada ters kadın kılığına girmek benim anlatmak istediğim yabancıların yüklediği videoları kesip biçmekle bi yere gelemediğimiz tıkanıp kaldığımız harcanan zamana yazık 3-5 kuruş için.Ülke olarak yaratıcı bir beyne sahip değiliz olsakta tepkilerden çekinir hale geldik.Yoksa yaratıcılığın yolu kadın kılığına girmek değil tabi ki :)

Buyuk usta Ron Jeremy'nin oldugu yerde Sahin K'yi gormek isteriz :) Adamlar saglam calisma yapmislar.Bizim ulkemizde de boyle bi calisma yapilabilir..Cok zor seyler degil..Zamanim olsa ben yapardim acikcasi..

Youtube amerikada bu tur abonesi izlenimi olanlar icin studyo kurdu ve her turlu donanim ile kullanmalarina izin veriyor. Youtube studuo ihtiyaciniz olmadan da bu tarz paylasimlar, videolar cikarabilirsiniz saglam bir butceniz var ise.

Bence Bu İş Benim Tarafımdan son Derece Olumsuz bir Puan Alır. Yani Zor Bir İş ekibi Buldun 10binlerce Tl harcadın Bir klip yaptın Diyelim birde izlenmezse. ve bunada eminim izlenmez :). Bu benim fikrim..

adamlar ekonomik sorunlarını youtube sayesinde sona erdirmişler işte;daha nicelerinin kanallarınıda görüyoruz-sıra bize çoktan geldi beyler :)
not:kadın kılığına girmeden tabiki :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri