mutlu yıllar jakabvo

• Kullanıcı maihes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kutlamalar-Tebrikler
Doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)
Duygulanmadım dersem yalan söylemiş olurum..bu foruma üye olurken,gırtlağına kadar borçlu hayatından vazgeçmiş bir adam vardı ...
Buranın kıymetini bilin arkadaşlar..ytpara.com ben dahil bir çok arkadaşımızın hayatını kurtardı veya değiştirdi :)
bu arada yaşım doğrudur,40 a girdim ))
beni merak edenler için birde resim koyuyorum :)
Allah herkesin gönlüne göre versin..İyiki varsınız :D

Seninde benim gibi açlar dökülmüş ama kendine iyi bakmışın valla filinta gibisin bravo:)

nice senelere hocam sana karşı bi mahçupluğum var umarım hala aklında değildir :D

üstat doğum günün hayırlı yıllara vesile olsun.
bana bugüne kadar denk gelmedin.
bir ara bir kategori teknik felan fistan verde bizdede hatırı olsun ;)

Pek bi sohbetimiz yok kendisiyle ama forumda gordugum kadariyla iyi kalpli birisi Nice senelere InsAllah

Doğum günün kutlu olsun hocam nice sağlıklı,mutlu senelere

Mutlu yıllar, nice 40 seneler.

Sağlıklı,mutlu,huzurlu ve hayırlı nice yıllar dilerim..Doğum günün Kutlu olsun

Dogum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere :)

Öyle kuru kuruya doğum günü kutlamakla olmuyor herkesin adresine 1 er dilim pasta yolla da ağızımız tadlansın mezara mı götüreceksiniz bu paraları anlamıyorum ki :p gerçi siz onuda doğum günü sahibine ödetirsiniz :eek::D

Nice mutlu yıllara [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] skype den yazmıştım buradan da yazayım bari dedim..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] (40), [MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] (40), [MENTION=11837]10Kolik[/MENTION] (22), [MENTION=8623]mucan07[/MENTION] (20) Doğum günleriniz kutlu olsun: :) [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] Yazdıkların güzel olmuş moral verdi.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar :) [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] (40), [MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] (40), [MENTION=8623]mucan07[/MENTION] (20) sizlerin de doğum gününü kutlarım, yeni yaşınızda bol mutluluk ve bol kazançlar :)

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] doğum günün kutlu olsun senin doğum günü oldu benimde berbat gün :D elime kızgın yağ döküldü artık her yıl doğum gününde anılarım gün yüzüne çıkcak elimi nasıl yaktığım aklıma gelicek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri