Müzik kategorisinden para kazanmak

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
camtasia denedim 1 tane vevo muzik eşleşen verdi clipspeed sekmesindne hızlandırma yavaslatma yaptıgım halde eşleşeni geçemiyoz sanırım

Hangi programı kullanıyorsun ustam ne tür müzikler atıyorsun...

tamam halletim ses sorunu aşmayı camtasia yapılabiliyor hızlandırma yavaslatma olayı seste

aynen usta aştım ama şarkıyı bozuyor bu bozma olayını minumuma indirmek lazim

arkadaşlar belki şu programı kullanmış olabilir çünkü ytpara çok eskıden okumuş olduğum konuda....bir arkadaşın ses frekansı ile oynamsı sonucu videolarda reklam çıktını söylemişti...

audacity
Audacity: Özgür ve Ücretsiz Ses Düzenleyici ve Kaydedici

arkadaş kullandığı programı açıklarsa iyi olur.

İste o bu arkadas zamaninda baya tuyo veriyordu ama kizdirmislar galiba artik pek sesi cikmiyor :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ses frekansıyla mı oynuyorsunuz yoksa sesi mi hızlandırıyorsunuz? Sanırım klip değil sadece fotoğraflı olarak yayınlıyorsunuz? Bu sayede görüntü eşleşenine değil ses eşleşenine takılmanız gerekiyor. Bunu da sesi hızlandırarak aşıyorsunuz :)

arkadaşlar xp moviemaker olan varmı...windows xp den destegini çekince yüklenmiyor.

Ses frekansıyla mı oynuyorsunuz yoksa sesi mi hızlandırıyorsunuz? Sanırım klip değil sadece fotoğraflı olarak yayınlıyorsunuz? Bu sayede görüntü eşleşenine değil ses eşleşenine takılmanız gerekiyor. Bunu da sesi hızlandırarak aşıyorsunuz :)

görüntüyüde aşmanın bir yolu varmı üstad.

arkadaşlar Eşleşen üçüncü taraf içeriği. yazısı çıktı para kazanmayı aktif ettim....reklamda çıkıyo ama Eşleşen üçüncü taraf içeriği. uyarısın bi sakıncası olurmu.?

arkadaşlar Eşleşen üçüncü taraf içeriği. yazısı çıktı para kazanmayı aktif ettim....reklamda çıkıyo ama Eşleşen üçüncü taraf içeriği. uyarısın bi sakıncası olurmu.?

olmaz mı :D eşleşen demek paranın sana değil eşleşen kişiye gitmesi demek. reklamın çıktığına bakma. direk sil o videoları

Daha önce buna benzer bir konu açmıştım.Eğer ki eşleşen videodan kendin için para kazanmayı aktif edebiliyorsan kazançlar sana gelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri