Müzik Kategorisinden pay kazanmak istermisiniz ?

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam öncelikle zaten ben her ay 500 Tl garanti para kazanıyorum çok şükür ama book çıkaran admin veya arkadaşlarımızda kesin para kazanıyorlardı ozaman çıkarmasaydılar değil mi ? ama çıkardı sonuçta ben sana aylık belkide rahat milyarlar kazabileceğin bir sistemi öğretiyorum bununda karşılığı sadece 3 veya 5 TL

Hocam bağışa göre açıcam eğer kimse yapmazsa siteyi yine açıcam tabi ama ücretli olarak yani para sistemiyle bilgi sahibi olucaklar codecanyon tarzı
Aylık 500tl mi 10 tane kanal açıp 500 er tane funny video gömsen zaten aylık 500 rahat çıkar müzikle felan niye uğraşıyorsunki yazdıkların çelişki dolu 500 kazanıyorum diyosun sonra aylık 2-3bin kazandıran sistem öğreticem diyosun sen niye aylık 2-3bin kazanamıyorsun

Aylık 500tl mi 10 tane kanal açıp 500 er tane funny video gömsen zaten aylık 500 rahat çıkar müzikle felan niye uğraşıyorsunki yazdıkların çelişki dolu 500 kazanıyorum diyosun sonra aylık 2-3bin kazandıran sistem öğreticem diyosun sen niye aylık 2-3bin kazanamıyorsun

zaten ilk ayımda 3.5 milyar kazandım şuan yeni bir kanalla devam ediyorum ayrıca senin 10 kanaldan kazandığını ben tek kanaldan kazanıyorum merak etme sen :)

Buyrun hocam VEVO nun en popüler sanatçısının klibi Bu işler çok basit işler

https://www.youtube.com/watch?v=Knvc7aIBLuM

Hocam siz bunun izleneceğini ciddi mi düşünüyorsunuz öncelikle sesde kalite yok ikincisi müzik 3 dakika siz 2 dakika indirmissiniz 3 yavaşlatmıssınız bence şarkıyı hiç atmayıp sadece resim koysaydınız teşekkürler yorbumunuz bu arada ses sizin mi mileyin sesine benzemiyorda D:

hocam fazla uğraşmadım aceleyle yapıldı bakın video kaç dakika önce yüklendi,yani anlayacağınız özenmeden yapıldı,

fanitter
benim geçirdiğim videoları görsen tası tarağı toplayıp youtube işini bırakırsın
vevo ile dans edilmez uzun vadeli bir iş değil benim en kötü kanalın günlük 10 15 tl bırakır aylarca ayakda kalır neden uğraşayım böyle saçma bir işle

Bağış sistemi 1 hafta boyunca devam edecektir arkadaşlar 1 haftada toplanmazsa tasarım kendi cebimden para verip yaptıracağım ve siteye giriş ücretli olacaktır herkese teşekkürler iyi günler
ilk 6 günde tek kanalımdan 420 TL kesinleşmiş :)

A2nZBr.jpg

[MENTION=725]Yumi[/MENTION] konuyu kitlersen sevinirim :)

ücretsiz domain ve host sağlarım.

Hocam bu da çok hızlı :) Ben 1 yıl radyoda teknikte çalıştım. Şarkıda en ufak bir bozulmayı bile farkedebiliyorum. Bunu farkedebilmek için radyoda teknikte de çalışmak gerekmiyor.

Konuyu açan arkadaşım eğer bana para kazandığın birkaç videoda yaptığın işlemleri anlatırsan bu işte seninle olabilirim.

hazır forum var işte yöneticilere söyle bölüm açarlar illaki.bireysel kazanç elde etmeye gerek yok

Hocam öncelikle zaten ben her ay 500 Tl garanti para kazanıyorum çok şükür ama book çıkaran admin veya arkadaşlarımızda kesin para kazanıyorlardı ozaman çıkarmasaydılar değil mi ? ama çıkardı sonuçta ben sana aylık belkide rahat milyarlar kazabileceğin bir sistemi öğretiyorum bununda karşılığı sadece 3 veya 5 TL

klişe olacak ama madem milyarlar kazandırabileceksin ilk başta sen kazansan diyorum.
ayrıca forumun ne gibi tasarımı olabilir ki?
vb yada wordpress hazır forum temaları zaten.
Ayrıca sen yazmışsın "forum yöneticileri izin verirse burada da açarım" diye ama sen bunu laf olsun diye yazmışsın eminim asıl amacın bağış toplayıp kendi siteni açmak. Söylemlerinden ve tavırlarından bu amacın net şekilde belli oluyor.

hazır forum var işte yöneticilere söyle bölüm açarlar illaki.bireysel kazanç elde etmeye gerek yok

Hocam şunu kafanıza koyun artık kimse kimseye ücretsiz birşey vermez sizin babanız bile size verdiğinde illaki karşılığını büyüdüğünüzde bir şekilde alır 3 5 TL yapcaksınız en fazla zaten beğenmezsenizde karşılığında paranızı geri vereceğim diyorum size garantisini veriyorum e book çıkartıp bunu 25 TLden de satardım ve rahat bir şekilde 10 tanede satardım ama zaten sadece site aşaması için ücret istiyorum site açıldığında tamamen ücretsiz olacaktır.

klişe olacak ama madem milyarlar kazandırabileceksin ilk başta sen kazansan diyorum.
ayrıca forumun ne gibi tasarımı olabilir ki?
vb yada wordpress hazır forum temaları zaten.
Ayrıca sen yazmışsın "forum yöneticileri izin verirse burada da açarım" diye ama sen bunu laf olsun diye yazmışsın eminim asıl amacın bağış toplayıp kendi siteni açmak. Söylemlerinden ve tavırlarından bu amacın net şekilde belli oluyor.

Hocam ben zaten kazanıyorum şuan elimde 200 TL yok ve 24'nde gelicek param bende 24'ne kadar bekleyip bir dahaki aya ertelemek istemiyorum Forum mybb olucak tasarımıda mybb.biz deki arkadaşa yaptırcam. Ayrıca ben alt yapısında çalışırım yani ayrı siteler olur ama onların reklamını yaparım yani bünyesi altında olurum dedim ayrıca kendime site açmak gibi bir derdim yok zaten kendime ait bir sitem var isterseniz burayada linkini yazayım arada girer blog yazılarımı okur paylaşırsınız :) ve diğer konu ben bu siteyi açtığımda bugün burda laf söyliyenler ilk sırada gelecektir ki zamanla bunuda göreceğiz merak etmeyin

Lutfen konuyu baltalamak gıbı anlasılmasın yazacaklarım ıcın k.bakmayın forumdakı bırcok kısı hersey saglayabılıyor host domaın falan muhendıs ıstesen dahı war yanı forumda :D serkan abıde yardımcı olur yanı demek ıstedıgım forumda bence bır aıle gıbıyız herkez kazanacaksa herkez yardım eder bence (anlatacaklarımı galıba anlatamadım )

Lutfen konuyu baltalamak gıbı anlasılmasın yazacaklarım ıcın k.bakmayın forumdakı bırcok kısı hersey saglayabılıyor host domaın falan muhendıs ıstesen dahı war yanı forumda :D serkan abıde yardımcı olur yanı demek ıstedıgım forumda bence bır aıle gıbıyız herkez kazanacaksa herkez yardım eder bence (anlatacaklarımı galıba anlatamadım )

yok hocam anladım zaten hayır arkadaşlar parayı alıp kaçacağımı yiyeceğimi falan düşünüyorlar ona sinirleniyorum dediğim gibi 1 haftada bağış toplanmazsa kendi paramla yapıp siteye girişleri ücretli yapacağım teşekkürler yorumun için :)

yok hocam anladım zaten hayır arkadaşlar parayı alıp kaçacağımı yiyeceğimi falan düşünüyorlar ona sinirleniyorum dediğim gibi 1 haftada bağış toplanmazsa kendi paramla yapıp siteye girişleri ücretli yapacağım teşekkürler yorumun için :)

asıl ben tesekkkur ederım kendı adıma konusuyum asla ama asla parayı alıp gıdecegınızı aklımın ucundan bıle gecırmedım

bıde bence bıraz kazanc fotoları koy kendı dusuncem bu

kardeş dediklerine katılıyorum 2 aydır bende müzik üzerine çalışıyorum çok da izlenmeli sağlam yerli yabancı kanallarım var...müzik aynı görsellik aynı telif ve dünya engelini geçebiliyorsun yalnız yerli ve yabancı müziği düzenleyip atıyorum 3 4 günde 40k 50k en az izlenme oluyor (şarkının çıkış tarihi ile aynı gün atıyorum) ama müziğin yapım şirketi hemen telif atıyor ve kanal güm bazen müziğin kendi sayfasından bile daha çok izlenim aldığım oldu ama sorun telif göndermeleri ve bu son güncelleme ile galiba 3 günde bir youtube yüklediğimiz videoları derinlemesine araştırma yapıyor 2 hafta boyunca eşleşen bulamadı ama sonra buldu bir de bu sıkıntı var güzel para var ama telif sıkıntı ne zaman ne olacağı belli değil bakarsın videoyu yüklemişsin 5 dk sonra telif gelir .......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri