Müzik Kategorisinden pay kazanmak istermisiniz ?

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadas diyorki tamam bagis yaptik... bagis toplam biraz abartiyorum 1.000Tl Tuttu herkes 2 -5 tl ödedi senin masrafin 400tl tuttu diger 600tl cepte diyor... böyle düsünmesi cok normal sinirlenmeye gerek yok kardesim...

Ücretli foruma giris yaparsan kimse üye olmaz sana garanti veriyorum daha güzel bir proje düsünmek lazim

kardeş dediklerine katılıyorum 2 aydır bende müzik üzerine çalışıyorum çok da izlenmeli sağlam yerli yabancı kanallarım var...müzik aynı görsellik aynı telif ve dünya engelini geçebiliyorsun yalnız yerli ve yabancı müziği düzenleyip atıyorum 3 4 günde 40k 50k en az izlenme oluyor (şarkının çıkış tarihi ile aynı gün atıyorum) ama müziğin yapım şirketi hemen telif atıyor ve kanal güm bazen müziğin kendi sayfasından bile daha çok izlenim aldığım oldu ama sorun telif göndermeleri ve bu son güncelleme ile galiba 3 günde bir youtube yüklediğimiz videoları derinlemesine araştırma yapıyor 2 hafta boyunca eşleşen bulamadı ama sonra buldu bir de bu sıkıntı var güzel para var ama telif sıkıntı ne zaman ne olacağı belli değil bakarsın videoyu yüklemişsin 5 dk sonra telif gelir .......

Hocam sizinde kaynaklarınızdan yararlanmak isterim ozaman sitemizde yönetici alımları olacaktır sitemde görmek isterim sizi :)

arkadas diyorki tamam bagis yaptik... bagis toplam biraz abartiyorum 1.000Tl Tuttu herkes 2 -5 tl ödedi senin masrafin 400tl tuttu diger 600tl cepte diyor... böyle düsünmesi cok normal sinirlenmeye gerek yok kardesim...

Ücretli foruma giris yaparsan kimse üye olmaz sana garanti veriyorum daha güzel bir proje düsünmek lazim

Hocam o kalan 600 TL ilede gidip 0'dan bot yazdırır ücretsiz olarakda sizlere sunarım bundan hiç şüpheniz olmasın bakalım olmadı ücretsizde açarım emeklerimin karşılığını illa ki bi yerden alırım Allah büyüktür :)

Hocam o kalan 600 TL ilede gidip 0'dan bot yazdırır ücretsiz olarakda sizlere sunarım bundan hiç şüpheniz olmasın bakalım olmadı ücretsizde açarım emeklerimin karşılığını illa ki bi yerden alırım Allah büyüktür :)

Bu forumda millet neleri gördü neleri :) böyle düsünmeleri cok normal... ben özgün videolarimi bu forumda paylastim anlattim bilgi verdim adamlar benim özgün videoyu caliyor tekrar yüklüyor birde telif atarak beni ortadan kaldirmaya calisiyor böyle tipler var kimsenin güveni yok

Bu forumda millet neleri gördü neleri :) böyle düsünmeleri cok normal... ben özgün videolarimi bu forumda paylastim anlattim bilgi verdim adamlar benim özgün videoyu caliyor tekrar yüklüyor birde telif atarak beni ortadan kaldirmaya calisiyor böyle tipler var kimsenin güveni yok

Hocam ben ilk üye olduğumda böyle değildim bi konu paylaşınca hemen teşekkür ederler uygulamaya bakarlardı şimdi herkes bi art niyet peşinde bakalım sonumuz ne olcak :)

5 yıl Türkiyenin ilk MMO online oyunlar forumunun sahipliğini yaptıkdan sonra askere gitmeden önce forumumu satmıştım, çok kişi tanıdım sözüm sana değil '' Lafa gelince konuşan ama icraate gelince hep başkasından bekleyen çok insan tanıdım '' menfaat beklemeden paylaşım yapıcak bir ekibin yoksa forumun görsel olarak mükemmel tasarlanmış olsada fayda etmiyor, bir Google atasözü derki; '' içerik kraldır ''

5 yıl Türkiyenin ilk MMO online oyunlar forumunun sahipliğini yaptıkdan sonra askere gitmeden önce forumumu satmıştım, çok kişi tanıdım sözüm sana değil '' Lafa gelince konuşan ama icraate gelince hep başkasından bekleyen çok insan tanıdım '' menfaat beklemeden paylaşım yapıcak bir ekibin yoksa forumun görsel olarak mükemmel tasarlanmış olsada fayda etmiyor, bir Google atasözü derki; '' içerik kraldır ''

Siteyi ücretsiz açma kararı aldım hocam en yakın zamanda açıp burada laf atanların nasıl ön yargılı davrandıklarını göstereceğim yorumun için teşekkürler :)

arkadaşım sen art niyet peşindesin sana hırsızsın diyen yok parayı çalacaksın diyen yok.
Şuan bulunduğun forum karşılıksız olarak kuruldu. Burada zamanında üyelikler paralı olması gündemdeydi, gelen parada Lösev gibi vakıflara bağışlanacaktı ve bu fikir bile birçok olumsuz yorum aldı.
Sen kalkmışsın forum açıcam paralı olacak bilmem ne. Git güldürme Allah aşkına. Dh, r10, ytpara gibi siteler paralı değil de senin siten mi ücretli olacaktı.
daha ortada bir oluşum yok paradan bahsediyorsun bize.
Madem bir iş yapacaksın düzgünce yap başlat, biz seni burada takdir edelim.
Ayrıca 200tlye forum mu yaptıracaksın yoksa ben 20 tl olarak mı gördüm onu?
domain+host 50, logo 20, kurulum ayarlamalar falan taş çatlasın 30tldir.
en fazla tutacak olan 100 liralık birşey.

hocam bagş yaparız 3-5 neyse o sorun olmaz kendimce kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez bakalım ben bazı yöntemler denedim camtasia ama şarkıyı cok bozuyor açtıgınız zaman forumu bilgilendirirseniz sevinirim iyi çalışmalar

Lutfen konuyu baltalamak gıbı anlasılmasın yazacaklarım ıcın k.bakmayın forumdakı bırcok kısı hersey saglayabılıyor host domaın falan muhendıs ıstesen dahı war yanı forumda :D serkan abıde yardımcı olur yanı demek ıstedıgım forumda bence bır aıle gıbıyız herkez kazanacaksa herkez yardım eder bence (anlatacaklarımı galıba anlatamadım )
ben mühendisim :D

Müzik işinden gelir elde etmek istiyorsanız aşırı gündemde olan ünlüleri takip edin. Vevoda yayınlanan bir klibi yada şarkıyı sen zaten hangi akılla alıcaksında kanalına yükleyeceksin. Hadi yükledin diyelim üst sırada nasıl çıkacaksın vevo varken ve çıktın diyelim 2 gün kazandıracak 3. gün kanalın uçacak.

Bende çok müzik çalıştım size vereceğim tüyo ise şudur : Ünlüleri takip edin gündemde olan popüler ünlülerin twitterı olsun instagramı olsun takip edin yeni şarkı paylaşmadan şarkı adlarını yayınlıyorlar. Onlar şarkı adlarını yayınladıktan hemen sonra sallamasyon bir şarkı bulun eşleşen gelmeyen o sanatçının verdiği şarkı ismi ile yayınlayın youtubeda. Yada bazı yeni şarkılarını soundcloud ve iTunesde yayınlayan şarkıcılar var o şarkılarıda hemen indirip youtube'a yüklerseniz ne telif nede eşleşen alırsınız. Hiçbir oynama yapmanızada gerek yok :) Gidipte vevonun youtube'a attığı şarkıyı yada videoyu yüklemeye çalışırsan afferdersinde tabiki telif ve eşleşen alırsın. Geçsen bile sana hiçbirşey KAZANDIRMAZ!!! Üst sırada çıkamazsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri