Muzik Konusundakı Damgamı VURDUM !!!!!! :D

• Kullanıcı jackjones53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
abi ben reklam olayından anlamıyorumkı ızlendıkce otomatık cıkar dıye tahmın edıyorum
ama şöyle soylıyım para kazanma hala aktıf 35 ızlenmeye ulastı

Hocam etiket yazdığınız sil onları. Başlığı değiştir açıklamayı sil. Kategori değiştir para kazanmayı kapat. Daha sonra sayfayı yenile yönetici bölmesine girip para kazanmayı aktif et f5 yap bir kaç kere videoya gir bak reklam çktı mı çıktıysa aynı pozisyona al video özelliklerini.

Hocam etiket yazdığınız sil onları. Başlığı değiştir açıklamayı sil. Kategori değiştir para kazanmayı kapat. Daha sonra sayfayı yenile yönetici bölmesine girip para kazanmayı aktif et f5 yap bir kaç kere videoya gir bak reklam çktı mı çıktıysa aynı pozisyona al video özelliklerini.

hemen denıyorum

edit: para kazanma aktıf olduda reklam yıne yok

Evet arkadaşın dediği gibi reklam çıkmıyor o etiket silme başlık değiştirme olaylarını ilk yüklediğinde yap

hemen denıyorum

edit: para kazanma aktıf olduda reklam yıne yok

O zaman videoyu sil. Videoyu tekrar yükle. Yüklerken açıklama vs girme sadece kısa bir başlıkla gir. öyle bir bak. Bazen bu tarz videolarda yeşil ışık yansa da reklam vermiyor daha sonra Para kazanma statüsünde değil diyor.

Hocam videonuzu zoomin networklu kanalımda denedim reklam cıkıyor bir sorun yok.
Not: Videonuzu sildim denedikten sonra

bende networklu kanal falan yok normal sıradan bır kanalım ben :D

t724q.png

kardeş sen iyi bakamamışın cayır cayır reklam çıkıyor :)
hangi program ile oynadın sesi sen devaram et bu şekilde

en kısa zamanda taktıgı paylasıcam arkadaslar yarın aksama dogru vıdeoyu yayınlarım yenı bır konu ıle herkez faydalansın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri