Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hani reklam yok videonda)
![]()
Bende yaptım aynı islemi sony vegas camtasia baslık etiket acıklama bile yazmadım video 10 10 artıyor 3. taraf da cıkmadı onaylanmasını bekliyorum su yt nin yeni inceleme olayı ne kadar sürede biterse artık..
Bana dediysen, bende reklam var demedim ki onay bekliyor dedim.
hocam dikkatli olda 2-3 güne sil bence.Gta v de yaptım ben 2 saat bırakıp siliyordum iyi getiriyordu sende oyle yap bence
Bu frekans değiştirme olaylarını birçok programda yapabilirsiniz ama yine en rahat Sony vegas ta yapması. Ama öyle az biraz değiştirmekle olmuyor. Yani ses kalitesinin biraz içine etmeniz lazım.
Ayrıca bundan öyle yüksek kazançlar sağlamanız ne yazıkki mümkün değil.
Çünkü tam videonun popülerliği tutacağı sırada asıl izleme almaya başladığı sıralarda 3. taraf yada ihtar gelecektir.
Benim birçok videomda 3. taraftan kurtardıktan sonra 10 bin civarına geldiği zamanlarda bir anda 3. taraf eşleştiği oldu.
Yani biraz izlenim aldırdıktan sonra silip bu şekilde devam edersen işe yarayabilir güzelce.
İyi şanslar dilerim. Umarım iyi kazanırsın
Harika bir şey buldum, müzikle oynamaya falan gerek kalmayacak galiba![]()
benim de aklıma birşey geldi
subliminal mesajlar var ya algılar duymuyor alttaki sesi
o tarz konuşmalar yerleştirsek videonun altına reklamlara tıkla reklamlara tıkla tarzı
hem şarkının frekansıyla oynamış hem de insanların bilinçaltına girmiş oluruz![]()
Pitchle oynayarak yapılıyordu sanırım bu. Buna benzer, breaking bad finalinde ki walter white'ın ölümünü yüklemek için neler yapmıştım. Görüntüyü tersten yansıttım, logoyu gizledim, sesleri sıfırladım, araya beyaz kareler serpiştirdim yok. Geçiremedik dünya engelinden.
la öldü mü finali neden söyledin izlemedim daha![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.