Muzik Konusundakı Damgamı VURDUM !!!!!! :D

• Kullanıcı jackjones53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
arkadaşın videosunu dinledim dağa çıkmış gibi oldu kulaklarım basınç etkisi yarattı bişiler yapmış şarkıya

301+ dan çıkınca kaç olacak merala takip ediyorum.

Daha önce normal ve partnerli kanalda denedim sonuç bir hafta ikiside patladı bir hafta kalıp sonra sil videoyu bence vur kaç hesabı :)

Arkadaşın videosunda reklam gözükmüyor

Bende yaptım aynı islemi sony vegas camtasia baslık etiket acıklama bile yazmadım video 10 10 artıyor 3. taraf da cıkmadı onaylanmasını bekliyorum su yt nin yeni inceleme olayı ne kadar sürede biterse artık..

Bende yaptım aynı islemi sony vegas camtasia baslık etiket acıklama bile yazmadım video 10 10 artıyor 3. taraf da cıkmadı onaylanmasını bekliyorum su yt nin yeni inceleme olayı ne kadar sürede biterse artık..

hocam dikkatli olda 2-3 güne sil bence.Gta v de yaptım ben 2 saat bırakıp siliyordum iyi getiriyordu sende oyle yap bence

Bu frekans değiştirme olaylarını birçok programda yapabilirsiniz ama yine en rahat Sony vegas ta yapması. Ama öyle az biraz değiştirmekle olmuyor. Yani ses kalitesinin biraz içine etmeniz lazım.

Ayrıca bundan öyle yüksek kazançlar sağlamanız ne yazıkki mümkün değil.

Çünkü tam videonun popülerliği tutacağı sırada asıl izleme almaya başladığı sıralarda 3. taraf yada ihtar gelecektir.
Benim birçok videomda 3. taraftan kurtardıktan sonra 10 bin civarına geldiği zamanlarda bir anda 3. taraf eşleştiği oldu.
Yani biraz izlenim aldırdıktan sonra silip bu şekilde devam edersen işe yarayabilir güzelce.

İyi şanslar dilerim. Umarım iyi kazanırsın

Bu frekans değiştirme olaylarını birçok programda yapabilirsiniz ama yine en rahat Sony vegas ta yapması. Ama öyle az biraz değiştirmekle olmuyor. Yani ses kalitesinin biraz içine etmeniz lazım.

Ayrıca bundan öyle yüksek kazançlar sağlamanız ne yazıkki mümkün değil.

Çünkü tam videonun popülerliği tutacağı sırada asıl izleme almaya başladığı sıralarda 3. taraf yada ihtar gelecektir.
Benim birçok videomda 3. taraftan kurtardıktan sonra 10 bin civarına geldiği zamanlarda bir anda 3. taraf eşleştiği oldu.
Yani biraz izlenim aldırdıktan sonra silip bu şekilde devam edersen işe yarayabilir güzelce.

İyi şanslar dilerim. Umarım iyi kazanırsın

Teşekkür ederim ancak bu işe bende pek sıcak bakmıyorum zaten forumda 7 sayfa yazılmış çizilmiş görünce merak ettim test ediyorum sadece. Konuyu açan arkadaşta uygulamayı anlatıcam demiş, anlatacak bişi yok mp3 indir hızı yasvaslat yada hızlandır.. birisinde Rihanna rahmetli müslüme diğerinde uzaylı mustafaya benzer:)

benim de aklıma birşey geldi

subliminal mesajlar var ya algılar duymuyor alttaki sesi

o tarz konuşmalar yerleştirsek videonun altına reklamlara tıkla reklamlara tıkla tarzı

hem şarkının frekansıyla oynamış hem de insanların bilinçaltına girmiş oluruz :)

benim de aklıma birşey geldi

subliminal mesajlar var ya algılar duymuyor alttaki sesi

o tarz konuşmalar yerleştirsek videonun altına reklamlara tıkla reklamlara tıkla tarzı

hem şarkının frekansıyla oynamış hem de insanların bilinçaltına girmiş oluruz :)

Bu iyiydi :D:D

Pitchle oynayarak yapılıyordu sanırım bu. Buna benzer, breaking bad finalinde ki walter white'ın ölümünü yüklemek için neler yapmıştım. Görüntüyü tersten yansıttım, logoyu gizledim, sesleri sıfırladım, araya beyaz kareler serpiştirdim yok. Geçiremedik dünya engelinden.

Pitchle oynayarak yapılıyordu sanırım bu. Buna benzer, breaking bad finalinde ki walter white'ın ölümünü yüklemek için neler yapmıştım. Görüntüyü tersten yansıttım, logoyu gizledim, sesleri sıfırladım, araya beyaz kareler serpiştirdim yok. Geçiremedik dünya engelinden.

la öldü mü finali neden söyledin izlemedim daha :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri