@Nar|Tv YALANLARI

Alican.Ö

Yasaklanmış
[MENTION=1892]Nar|Tv YALANLARI[/MENTION] 'adlı Nick Benimdi Ark.

arkadaslar gulmek icin egenmek icin boyle boyle yapmistim ama yanlis yapmisim sanirim cocukcaydi filan kusurabakmayin [MENTION=1892]Nar|Tv YALANLARI[/MENTION] uyelikde benimdi banlandim sucumu hatami kabul ettim serkan abide banimi acti hepiniz kusurabakmayin

Tekrardan Serkan Abiden özürdiliyom :)

Hatani anlaman ve bu olgunlugu gostermen gayet guzel.Umarim bir daha boyle birsey olmaz.

Ayrica Forumdaki calismalar ayarlar devam ederken su an cift uyelikleride aninda rapor eden sistem aktif hale geldi ve cift uyelik kullanacaklar direk banlanacakdir iki uyeligide.Buna dikkat etmenizi istiyorum.

Hatani anlaman ve bu olgunlugu gostermen gayet guzel.Umarim bir daha boyle birsey olmaz.

Ayrica Forumdaki calismalar ayarlar devam ederken su an cift uyelikleride aninda rapor eden sistem aktif hale geldi ve cift uyelik kullanacaklar direk banlanacakdir iki uyeligide.Buna dikkat etmenizi istiyorum.

ona buna sahte telif yolluyodu

Oha! O yüzden mi banlandı yoksa birden çok hesap açtığı için mi?

Oha! O yüzden mi banlandı yoksa birden çok hesap açtığı için mi?

sen o sun bence konuyu şimdi nerde gördün nasıl hatırladında hortlattın
yani benim anlamadığım bu konuyu sen nerden hatırladın şimdi
o musun doğru söyle :D

sen o sun bence konuyu şimdi nerde gördün nasıl hatırladında hortlattın
yani benim anlamadığım bu konuyu sen nerden hatırladın şimdi
o musun doğru söyle :D

Liseli Detected.! Adamın ismi en çok yazanlarda tek banlanmış isim onun ki insanın dikkatini çekiyor bakıyor. Ben de öyle yaptım hesabına baktım en son yazılarına baktım banlanma nedenini öğrenmek için en son hangi konudaydı diye. Bu multi hesap konusuna girdim yazdım. Hem de senin gibi liseli, gül kokulu, mübarek kardeşlerimizin de ortaya çıkmasını sağladım.

valla onu bunu bilmem ... tek bildiğim sey post kasmasıydı onada uyuz oluordum 1.ye yasaklandı ondandır dedim oh cektim tekrar acıldı bu sefer tekrar devam ediordu ben suresiz ban atıcaktım ama şimdi dedim serkan abiler acmıs banını ben tekrar banlarım yanlıs yapmıs olurum die bişi yapamıordum ... bnu görmem iyi oldu en azından

Kimsenin arkasından konuşmak istemem ama bu arkadaş gibi forumda birkaç arkadaş daha var oraya buraya boş boş yazılar yazıp konular açan.

Bu arkadasın skype si kimsede varmı mümkünse olan bana yollasın bi bakıcam telif olayları ile ilgisi olup olmadına

Serkan abi, bu arkadaş gibi gereksiz şekilde sadece post kasmak amacı ile forumda yazan arkadaşlar uzaklaştırılmalı bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri