Nasıl gidiyor? Tecrübelerim

• Kullanıcı kartel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

kartel

Kayıtlı Üye
Selamlar, baya uzun bir süredir yoktum. Nasıl gidiyor? Bir zamanlar burada bazı kanallara bakar, kendime yol haritası çizerdim. İyi ki bakmışım çünkü bu sayede nasıl olmaması gerektiğini öğrendim. Forumun da bir çok katkısı oldu. Burada işini çok doğru yapan insanlar var ve onlar da zamanla şunu anladılar "boşa yazıyorum".
Bu işe part time bakarsanız bir cacık olmaz. Gerçekten olmaz. Sabah işe gider gibi saat 8'de mesaiye başlayacaksınız ve gerekirse gece 24'e kadar çalışacaksınız.
Ne demişler? "Başarı eller cepteyken gelmez". 10 tane rezil videoyla milyon neden izlenmiyorum diye sorgulayan bir insandan hiçbir şey olmaz. Ya da 10 video çektim ya da 100 video çektim youtube 500 izlenmede kesti.
Hemen olmaz ama nadiren hemen de olabilir.
Nadirliği genel sanmayın.
Herkese iyi çalışmalar.

Forumda en büyük sorun insanların bilgileri hep kendine saklama isteği. Hani define haritası çizme ama şuralarda olabilir desen kendisine de zararı olmaz. Diğer bir sorun ise bilgi paylaşanlarla zıtlaşıp insanların tadını kaçıran kitle var. Bunu son banlanan bir üyede de gördük, hem soruyor hem de absürt şekilde saldırıyor. Böyle olunca da forumun yaş kitlesi 40 ve üzeri olduğunu unutmayarak insanların bu gibi durumlara çok da ayıracak morali olmadığı bir gerçektir, haliyle forum da sessiz bir yer haline geldi. Yine de okuyup, bir şeyler soran / cevaplayanlar var. Yönetimden de maalesef kimse kalmadı neredeyse.

Forum için ben de deneyim paylaşacağım. Bu akşam ya da yarın bu deneyimimi ekleyeceğim. Şimdi adım adım bir word dosyasına yazıyorum. Bir vaka analizi olacak. Çoğu kişinin de kafasında neleri yanlış yaptığına dair soru işaretlerini kaldıracak.

Forumda en büyük sorun insanların bilgileri hep kendine saklama isteği. Hani define haritası çizme ama şuralarda olabilir desen kendisine de zararı olmaz. Diğer bir sorun ise bilgi paylaşanlarla zıtlaşıp insanların tadını kaçıran kitle var. Bunu son banlanan bir üyede de gördük, hem soruyor hem de absürt şekilde saldırıyor. Böyle olunca da forumun yaş kitlesi 40 ve üzeri olduğunu unutmayarak insanların bu gibi durumlara çok da ayıracak morali olmadığı bir gerçektir, haliyle forum da sessiz bir yer haline geldi. Yine de okuyup, bir şeyler soran / cevaplayanlar var. Yönetimden de maalesef kimse kalmadı neredeyse.
Kısa özet geçmişsiniz :).
Bu işi nasıl yapabilirim diyenler için aslında konu başında çok faydalı bilgiler yazdım.
Saklama isteği bende de gelişti çünkü zamanında paylaştığım şeyler bana bumerang gibi dönerek ciddi zararlar verdi. 2 kişinin elinden tuttum, şimdi beni kötülüyorlar. Bir cacık değillerdi meseal.
Buraya ya da başka forum sitelerine de güzel bilgiler vereyim diye bir şeyler karaladım. Mesela ben başarmışım, sen başarmışsın, bir şey yazıyorsun 100 aboneli 200 videolu kanal sahibi arkadaş beğenmiyor, itiraz ediyor.
Benim için olay, videolarımı forumlar sayesinde aldığı bilgilerle spamlayarak 200-300 bin instagram kitlesi kasan, youtube kanalı kasan tipler yüzünden oldu.
Ben maalesef insanlara olan güvenimi fena yitirdim. Sadece işime bakıyorum. Eskiden her şey güzeldi. Kadir kıymet bilirdi insanlar. Şimdi birisine bir şey anlatıyorsun, olmayınca sen de bir b..... bilmiyorsun deyip geçiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri