Selamlar, baya uzun bir süredir yoktum. Nasıl gidiyor? Bir zamanlar burada bazı kanallara bakar, kendime yol haritası çizerdim. İyi ki bakmışım çünkü bu sayede nasıl olmaması gerektiğini öğrendim. Forumun da bir çok katkısı oldu. Burada işini çok doğru yapan insanlar var ve onlar da zamanla şunu anladılar "boşa yazıyorum".
Bu işe part time bakarsanız bir cacık olmaz. Gerçekten olmaz. Sabah işe gider gibi saat 8'de mesaiye başlayacaksınız ve gerekirse gece 24'e kadar çalışacaksınız.
Ne demişler? "Başarı eller cepteyken gelmez". 10 tane rezil videoyla milyon neden izlenmiyorum diye sorgulayan bir insandan hiçbir şey olmaz. Ya da 10 video çektim ya da 100 video çektim youtube 500 izlenmede kesti.
Hemen olmaz ama nadiren hemen de olabilir.
Nadirliği genel sanmayın.
Herkese iyi çalışmalar.
Bu işe part time bakarsanız bir cacık olmaz. Gerçekten olmaz. Sabah işe gider gibi saat 8'de mesaiye başlayacaksınız ve gerekirse gece 24'e kadar çalışacaksınız.
Ne demişler? "Başarı eller cepteyken gelmez". 10 tane rezil videoyla milyon neden izlenmiyorum diye sorgulayan bir insandan hiçbir şey olmaz. Ya da 10 video çektim ya da 100 video çektim youtube 500 izlenmede kesti.
Hemen olmaz ama nadiren hemen de olabilir.
Nadirliği genel sanmayın.
Herkese iyi çalışmalar.