Nasıl Kilo Alabilirim :(

Boy:178
Kilo:53

Arkadaşlar nasıl kilo alabilirim. Eminimki aranızdada böyle anılarınız olmuştur kilo almak için ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim neyden uzak durmalıyım.
Yardım ederseniz sevinirim.

sıgara ıcıyosan kesın bırak 53 kılodan 74 cıktım

Matematik bu işler yaktığından çok yemiyorsun demekki ekmeğe aban alırsın her türlü.

1 aydır kilo almak için her tarafı araştırdım pilav bulgur falan filan yemem gerektiğini söylediler kafa yiyecem en sonda :D yaş 20 kilo 51 :(

Fazlanız varsa itina ile alınır :D yaklaşık 70 kiloyum boy 1.80 bi 10 kilo daha almak istiyorum öküz gibi yiyorum alamıyorum.

sıgara ıcıyosan kesın bırak 53 kılodan 74 cıktım

hocam bende sigara içiyorum . sigara kesin kilo aldırır diyemeyiz sigarayı bıraktıktan sonra zayıflayanlar da vardır geçen bir yerde okumuştum . ama sağda solda sigara içip kilolu çok kişi var . sigaradan sonra kilo alınır mı alınmaz mı bilmiyorum yanlıs anlasılmasın

Aslında biraz metabolizma ile de alakalı mesela benim arkadaşım su içse kilo alıyor :D ben çok yediğim halde alamıyorum. Annemle Babamın gençlik fotoğraflarını görünce biraz da genetiktir diye düşünüyorum :D Çünkü Babam evlendiğinde 50 kiloymuş bende şuan 50 kiloyum evlendikten sonra kilo almış ve şuan sporcu gibi vücudu var adam 56 yaşında :D Bende üni. bitince hayatımı 0 dan başlatacağım İstanbul dan taşınıp o zaman alabilirim diye düşünüyorum ;)

Boyum 1.80, Universiteye gidene kadar 56 kiloydum,suan unide 5. senem 86 kiloyum, şimdi vermeye çalışıyorum, uniye gidince her türlü alırsın dert etme

hocam bende sigara içiyorum . sigara kesin kilo aldırır diyemeyiz sigarayı bıraktıktan sonra zayıflayanlar da vardır geçen bir yerde okumuştum . ama sağda solda sigara içip kilolu çok kişi var . sigaradan sonra kilo alınır mı alınmaz mı bilmiyorum yanlıs anlasılmasın

valla cok zayıf zaten arkadas en azından 1-2 ay ara verıp denemesınde fayda var

Formülü veriyorum gençler :
Dualarınız yeter...
Mantık çok basit. Karbonhidratı basacaksınız vücuda - proteinle destekli .. metabolizmanız karbonhidratı enerjiye çevirmekle meşgulgen kasları proteinle şişireceksiniz...

Yapmanız gereken tek şey.... normal öğünlerinizi nasıl yiyorsanız devam edin...
Annenize prinç unu muhallebi yaptırın. veya siz yapın 10 dk sürmüyo... günde 2 kase yiyeceksiniz... Abartmanıza gerek yok...
İzole protien alın.. whey protein olabilir...
gün içerisinde 30 şınav çekin minimum... ister 10x3 ister 15 x 2 ...
Şınav sonrası bir ölçek proteini shakerla için.. bir öğlen - bir akşam..

İlk ay 10 kilo ikinci 10ay daha .. sımsıkı vücut + 20 kilo garanti..
Dev gibi kollar ;)

Daha sonra iyice heyecan basacak şekillendikçe dumbıl - halter vs artık sizn fantaziniz...

Denenmiştir....

Formülü veriyorum gençler :
Dualarınız yeter...
Mantık çok basit. Karbonhidratı basacaksınız vücuda - proteinle destekli .. metabolizmanız karbonhidratı enerjiye çevirmekle meşgulgen kasları proteinle şişireceksiniz...

Yapmanız gereken tek şey.... normal öğünlerinizi nasıl yiyorsanız devam edin...
Annenize prinç unu muhallebi yaptırın. veya siz yapın 10 dk sürmüyo... günde 2 kase yiyeceksiniz... Abartmanıza gerek yok...
İzole protien alın.. whey protein olabilir...
gün içerisinde 30 şınav çekin minimum... ister 10x3 ister 15 x 2 ...
Şınav sonrası bir ölçek proteini shakerla için.. bir öğlen - bir akşam..

İlk ay 10 kilo ikinci 10ay daha .. sımsıkı vücut + 20 kilo garanti..
Dev gibi kollar ;)

Daha sonra iyice heyecan basacak şekillendikçe dumbıl - halter vs artık sizn fantaziniz...

Denenmiştir....

Şınav çekmeyi bilmiyorsak ne yapacağız hocam :D

Tesbih çekersin , Hasret çekersin , video çekersin bu böyle taaa o malum sayıya kadar gider be kardeşim :)
Şaka bir tarafa gerçekten değişime inanamayacaksınız... Azimle alakalı ;)

Hocam bu muhallebinin tarifini yazarmısınız bir de siz bu denediğiniz şeyden önce kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz

Tarifi üzerinde yazıyor zaten paketin kardeşim... şimdi hangi boyunu hangi gramajını alacaksın bilemediğim için ne söylersem yanlış olur..
Ben 1,78 boy 62 kilodan - 85 kiloya çıktım 2 aydan kısa bir süredeki bahsettiğim dönemde yaşım 38 idi... Dua edeceksiniz o kadar ısrarla tavsiye ediyorum kardeşim..
Zaten 3-5 tl lik bişey prinç unu... protein pahalı - aslında onunda yerli markaları var migrosta ama ben whey izole protein kullandım... diğerine birşey söyleyemem..

Hocam bu muhallebinin tarifini yazarmısınız bir de siz bu denediğiniz şeyden önce kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz

Önemli olan kilo almak değil sağlıklı kilo almaktır sen kilo almak istemiyorsun zaten celimsizlik ini atmak fit bir vücud sahibi olmak istiyorsun,
önünde sarkan bi 5 kilo alırsan bu sefer de onu vermek için uğraşırsın önemli olan vücuda yayıp hacim almak.

yani yemek yemek seni bu konuda başarıya ulaştıracak bir şey değil.
burdaki yorumlara cok takılma o yüzden.

spora başla zamana bırak azimli ol gerisi oturur

Tesbih çekersin , Hasret çekersin , video çekersin bu böyle taaa o malum sayıya kadar gider be kardeşim :)
Şaka bir tarafa gerçekten değişime inanamayacaksınız... Azimle alakalı ;)

Dediğiniz formülü deneyeceğim bu yaz eğer işe yararsa ömür boyu duacınız olurum :) Çünkü yüz olarak yakışıklı biriyim (Ego değil bu çevremdeki herkes söylüyor bunu) ama kilo sorunum var işte :D

Şekerli yoğurt' ekmek doranıp gece yatarken yiyeceksin 1ay sonra garanti kılo alırsın Ama gece yatar iken yemek yemek ve şekerin vucuda zararı var
Düzeltme : Birde ağırlık çalısmak ağır kilo ile kesın garanti kilo aldırır Tabi ağırlık çalısır iken kurallara uymaz isen sakatlanma ihtimalın çok fazla

bende senin gbi yiyipte kilo alamayanlardanım yaş 26 boy 1.80 kilo 57 di spora başladım 1.5 ay snra 61 oldm hiçbir ek besin kullanmadım daha snra hardline progainer aldm 15 günde 4 kilo aldm şuan 65 kiloyum yenisini sipariş vericem ama sadece ek besine güvenmicen yemeği muhakak artırman gerekiyor

Yazıo Android Uygulamasını indir
bilgilerini yaz daha sonra bazal metobolizmanı ögren ve buna göre protein ve karbonhidrat alarak günlük alımın üstünde alarak kilonun artışını saglayabilirsin :) ara ögünlerde birşeyler yemeyi ihmal etme yemeklerde az acı tüket

kalori hesaplama yazınca 3 tane uygulama çıkıyo indirmeler 10 m 10 m 500 b hangisi daha başarılı acaba biliyor musun ?

kilo alma veya alamama sorunu genelde şeker hastalığının bi belirtisi olabiliyor.

yiyorum ama kilo alamıyorum diyorsan doktora görünmen tahliller yapman gerek.

iştahım yok dersen acılı yemek ye :) yemek sırasında bol bol su tüket.

makarna pilav ağırlıklı beslen..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri