Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Boy:178
Kilo:53
Arkadaşlar nasıl kilo alabilirim. Eminimki aranızdada böyle anılarınız olmuştur kilo almak için ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim neyden uzak durmalıyım.
Yardım ederseniz sevinirim.
sıgara ıcıyosan kesın bırak 53 kılodan 74 cıktım
hocam bende sigara içiyorum . sigara kesin kilo aldırır diyemeyiz sigarayı bıraktıktan sonra zayıflayanlar da vardır geçen bir yerde okumuştum . ama sağda solda sigara içip kilolu çok kişi var . sigaradan sonra kilo alınır mı alınmaz mı bilmiyorum yanlıs anlasılmasın
Formülü veriyorum gençler :
Dualarınız yeter...
Mantık çok basit. Karbonhidratı basacaksınız vücuda - proteinle destekli .. metabolizmanız karbonhidratı enerjiye çevirmekle meşgulgen kasları proteinle şişireceksiniz...
Yapmanız gereken tek şey.... normal öğünlerinizi nasıl yiyorsanız devam edin...
Annenize prinç unu muhallebi yaptırın. veya siz yapın 10 dk sürmüyo... günde 2 kase yiyeceksiniz... Abartmanıza gerek yok...
İzole protien alın.. whey protein olabilir...
gün içerisinde 30 şınav çekin minimum... ister 10x3 ister 15 x 2 ...
Şınav sonrası bir ölçek proteini shakerla için.. bir öğlen - bir akşam..
İlk ay 10 kilo ikinci 10ay daha .. sımsıkı vücut + 20 kilo garanti..
Dev gibi kollar
Daha sonra iyice heyecan basacak şekillendikçe dumbıl - halter vs artık sizn fantaziniz...
Denenmiştir....
Şınav çekmeyi bilmiyorsak ne yapacağız hocam![]()
Tesbih çekersin , Hasret çekersin , video çekersin bu böyle taaa o malum sayıya kadar gider be kardeşim
Şaka bir tarafa gerçekten değişime inanamayacaksınız... Azimle alakalı![]()
Hocam bu muhallebinin tarifini yazarmısınız bir de siz bu denediğiniz şeyden önce kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz
Tesbih çekersin , Hasret çekersin , video çekersin bu böyle taaa o malum sayıya kadar gider be kardeşim
Şaka bir tarafa gerçekten değişime inanamayacaksınız... Azimle alakalı![]()
Yazıo Android Uygulamasını indir
bilgilerini yaz daha sonra bazal metobolizmanı ögren ve buna göre protein ve karbonhidrat alarak günlük alımın üstünde alarak kilonun artışını saglayabilirsinara ögünlerde birşeyler yemeyi ihmal etme yemeklerde az acı tüket
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.