Yemek tarifleri ile ilgili videolar çekmek istiyorum. En pratik ve sorunsuz nasıl yapabilirim
Merhaba,
Yemek tarifleri ile ilgili bir web sitem var.
Bu web sitemdeki tariflerin videolarını çekip yt kanal yapmak istiyorum. Çektiğim videoları da web sitemdeki konuların altına eklemeyi planlıyorum.
Şimdi her tarifi evde yapmak mümkün değil, bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim?
Mesela standart bir şablon oluştursam, malzeme listesini ekrana yazsam, yapılış aşamasını da youtubeden ilgili tariflerin videolarından parça şeklinde alsam, kendim seslendirsem olur mu? Yoksa bu yöntemle telif vs. gibi başım ağrır mı?
En pratik ve sorunsuz şekilde nasıl tarif videoları çekebilirim?
Fikir ve önerilerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba,
Yemek tarifleri ile ilgili bir web sitem var.
Bu web sitemdeki tariflerin videolarını çekip yt kanal yapmak istiyorum. Çektiğim videoları da web sitemdeki konuların altına eklemeyi planlıyorum.
Şimdi her tarifi evde yapmak mümkün değil, bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim?
Mesela standart bir şablon oluştursam, malzeme listesini ekrana yazsam, yapılış aşamasını da youtubeden ilgili tariflerin videolarından parça şeklinde alsam, kendim seslendirsem olur mu? Yoksa bu yöntemle telif vs. gibi başım ağrır mı?
En pratik ve sorunsuz şekilde nasıl tarif videoları çekebilirim?
Fikir ve önerilerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Moderatör tarafında düzenlendi: