Nasıl ZENGİN Olunur ?

bence youtube dan para kazanmak için,facebook sayfası şart tabi bunu için sayfanın sayısı 500 binden az olmamalı youtube linklerinide orda paylaşcaksın

kardeş bu devirde zengin olmak çok kolay aslında. biraz kafayı kullanmak lazım. gerçekden yapılacak iş çok. sadece girişimci ve dürüst olmak yeterli.

bu konuyu açanın yaşı kaç ? merak ettim allah aşkına söle kardşeim :) yaşın 16-20 arası şse nıormal bir konu bu ama 20 üzeri ise gır gır konusu olarak yorumlucam :)

ihtiyaçlarımızın azaldığı oranda zengin oluruz hiç bir şeye ihtiyacın yoksa dünyanın en zenginisin zaten, bazıları bir kat elbise ve karnı doyacak kadar ekmeğe tek ihtiyaç duyar, bazıları trilyonları olmasına rağmen aç gözlü olmaya devam eder yani ihtiyaçları bitmez.. adam var sürekli kumar oynamak, sigara ve içki içmek ister, adam var bunların hiç birine ihtiyaç duymaz yani ilk adam o zevklerini tatmin ettiğinde zevklerin diyarına gitmez sadece ikinci adamın seviyesine ulaşır. mutluluk ve zenginlik parayla olmaz sözü parası olmayanları avutmak için söylendiğini düşünmüyorum.

bu konuyu açanın yaşı kaç ? merak ettim allah aşkına söle kardşeim :) yaşın 16-20 arası şse nıormal bir konu bu ama 20 üzeri ise gır gır konusu olarak yorumlucam :)

yaşım 21, ama bu konuyu yaşla nasıl bağladın bilmiyorum neyse :)

Zaten Konu dışı bir konu ne bekliyorsun ki konudan
Ama yinede ciddi olarak Katılımcı olanlara Saygılar..

Youtube işini ek gelir olarak görün diyen kişi benim gözümde gerçekten youtube'dan kazanıyordur abi..

youtube bencede ek gelir ama ana gelirden cok daha ıyı gelirler getırebilcek bi ek gelir . herkez kendıne gore bir yol cızıyor herkez yolunu anlatsa yınede emın ol kolay kolay o kişi kadar para kazanamazsın ornegin biri dese ben ayda 100 bın tl alıorm yontemım su bu emın ol kimse onun yontemıyle o kadar para alamıcak . herkez kendı yolunu bulmak zorunda ha ben buldum mu hayır ama en azından 1600 lira gibi bi para alıyordum taki su para kazanma kapanana kadar suanda 0 lardayız . bence bu ıserı bı kac gun bırak aklına gelenlerı ne yapabilceklerını not al ben para kazanma kapandıgından berı forumu takıp edıyorum mıllet ne konusuyor ne dıyor hıc youtubeyle ugrasmıorm cuma gunu vızelerım bıtıyor ozaman baslıcam ınsallah forumda gecen konusmalara gore kendıme bı yol da cızdım ama sunu soylim Serkan abiyle (@Muslera06) bı kac gorusmemız oldu bende sureklı saga sola su nası olr bu nası olur habıre herkezın taktıgını cozmeye ugrasıordum muslera yada sordum bı kac kez ve bana su kategorı bu kategorı dedı ınan onun kadarda basarılı olamadım ama sunu anladım adam kategorileri ogrenmıs neyın nası ne kadar ızlencegını gormus anlamıs ve sureklı forumda cok calısın arkadaslar dıyordu calısakda neye calısak dıyordum sahsen soora anladım kı herseye dalmak lazım sureklı denemek lazım sureklı bıseler yapmak lazım a b c planları gereklı sureklı arasdırcan aga bıseler bulcan ınan bunca ınsan guzel paralar alıyor . bende suanda arasdırma yapıyorum planlarım var ha tutacakmı bılmıyorum tutmazsa bu yollada olmayacagını anlar baska bişe bulurum yılmamak lazım pasta orda aga yemekde yememekde elımızde ınan su kafam gecen sene olaydı 4 5 evım guzel bı arabam herseyım olurdu maddı yonden ama suan kurallar daha cetın ama ıllaki bı boslugunu bulacaz yılma calıs aga calıs kimse kimseye bı kuru ekmegı bedava vermıyor allah karsımıza boyle bı ıs cıkardı ınsallah guzel bı bırıkım yapıp hedeflerımıze ulasırız​

Zengin olmak için birikimin yoksa birikim yapıcaksın, 30 bin liraya kredi çekip bu işe yatırsan emin ol aylık 10 bin lira para çekersin yani 0 dan bu işler çok zor ya batarsın ya çıkarsın hesabı.

Aynen öyle dostum.Zenginlik ayrı.Göz doyması ayrı.Karıştırmayın.Dünyanın en zengin adamı bile daha çok para kazanmak istiyorsa,zenginliği biz bulamayız.Bize zenginlik şudur : hayatımızı elit biçimde yaşayacak,rahat işler yapıp güzel paralar kazanacak,altımızda arabamız evimiz olacak.Çoluğuna çocuguna bakacaksın.Budur yani ötesi yok bence.

Güzel bir karım bi evim bide mercedes cla 200 üm olsun, bide namazımda niyazımda oluyum benim için en büyük zenginlik bu işte :D :D

insanoğlu para kazanmak için sıhhatini verir sonra sıhhatini kazanmak için parasını verir istikbali düşünürken insanoğlu yaşadığı günü unutur böylece ne bugünü yaşar ne de istikbali aslında ölüm yokmuşcasına yaşarken yaşamamış gibi ölürler.

Konfüçyüs

Zamanınızı iyi değerlendirin.

En büyük zenginlik Kanaat'tir.

“Âdemoğlunun iki vadi dolusu malı olsa bir üçüncüsünü ister. Ademoğlunun içini (karnını) topraktan başka bir şey dolduramaz.”

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri