Nasıl ZENGİN Olunur ?

Öğren-uygula-kontrol/takip et-paranı al. Benim prensibim budur.

Buna da katılıyorum takip çok önemli,Ayrıca nasıl zengin oluruz sorusu çok saçma bir soru hocam.Kime göre neye göre zengin? Sen ayda 10.000 TL kazanırsın Youtube'dan tamam zengın oldum 15 asgari ücret para alıyorum dersin.

Kimisi youtube'dan aylık 50.000 TL kazanır kendini fakir hisseder,jack'e,Zuckenberg'e bill gates'e özenir.Onlar kadar zengin olmak ister.

Unutma azdan az çoktan çok gider.Ve aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.

abi sana sormak istediğim bir şey var 1 adsense'e kaç kanal bağlıyorsun ben şöyle ayrım yapmayı düşünüyorum günlük 5 üstü getirenler 1 adsese'e 1 getirenler birine güncel olanlar birine tehlikeli olanlar birine

En kral 5 kanalım en güvendiğim hesaba bağlıyorum. kanalıda diğerlerine belli sayı yok benim takip ettiğim tek şey telif ve dünya engellemeri bana göre bu 2 si sorun olmadıkca 100 kanal da baglarsın

Çok para haramsız olmaz lafı doğrudur da. Googlenin emeğine girdiği bir örnek ver ? Adamlar yasal çalışıyor. Kendi çektiğiniz videolardan para kazanin diyor. Hadi telif riski olmayan amator videolarda yükledik diytelim. elalemin kanalini kopyalayıp spam yapip bot hile hurda kullanıp kanaliniz kapaninca google mi emek hırsızı oluyor?

o parayı kopyaladığımız kanalın sahibine versin öyle ise reklam sahiplerine versin öyle ise videolarının kopyalanmamasını isteyen herkeste 3. taraf atıyor zaten 3. taraf yoksa izin vermiştir

Buna da katılıyorum takip çok önemli,Ayrıca nasıl zengin oluruz sorusu çok saçma bir soru hocam.Kime göre neye göre zengin? Sen ayda 10.000 TL kazanırsın Youtube'dan tamam zengın oldum 15 asgari ücret para alıyorum dersin.

Kimisi youtube'dan aylık 50.000 TL kazanır kendini fakir hisseder,jack'e,Zuckenberg'e bill gates'e özenir.Onlar kadar zengin olmak ister.

Unutma azdan az çoktan çok gider.Ve aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.

Hocam dediğim gibi bence asıl zenginlik insanın kendine yeteri kadar para kazanmasıdır. Her şeyin fazlası zarardır. Düşünmek lazım bunu da bulamayan var diye.

Youtube üzerinden zengin olmak için ya özgün videolarınız olacak tabi bu özgün içeriğinde saglam olması lazım ya da önemli olayları/haberleri son dakika olarak yakalıcaksınız :) Örnek vermek gerekirse bugunlerde forumda cok konusulan Justin Bieber videosu :D

mark zuckerberg şuanda 100.000 yaşına kadar hayatını sürdürebileceği bir servete sahip.

Bugün işi bıraksa günde 100 milyar harcasa her gün yatsa parası bitmeyecek

O ne yapıyor? Her sabah tekrar işe gidiyor, sorduklarında şunu diyor:

- Ben bu işe zengin olmak için başlamadım tutkumun peşinden gittim.

mark zuckerberg şuanda 100.000 yaşına kadar hayatını sürdürebileceği bir servete sahip.

Bugün işi bıraksa günde 100 milyar harcasa her gün yatsa parası bitmeyecek

O ne yapıyor? Her sabah tekrar işe gidiyor, sorduklarında şunu diyor:

- Ben bu işe zengin olmak için başlamadım tutkumun peşinden gittim.

Çok süper hocam :) Bir işi para için değil sevdiğin için yapacaksın, istediğin için yapacaksın. ;)

o parayı kopyaladığımız kanalın sahibine versin öyle ise reklam sahiplerine versin öyle ise videolarının kopyalanmamasını isteyen herkeste 3. taraf atıyor zaten 3. taraf yoksa izin vermiştir

yanlış düşünüyorsun. insanlar haftada 60 saat haftasonu köle gibi çalışarak akşam gece demeden 1000 liraya çalışıyor. Sen oturduğun yerden elalemin emeğini çalarak 2000 lira kazanabiliyorsun. Parayı sana veren zaten google. Hile yaparsan alır. Sen mağazana eleman alsan oda yalan dolanla mal satsa prim almak için işten kovup tazminat davası bile açarsın. yoksa google hile hurda hiçbirşey yapmıyor. Adamlar internetin öncüsü. Bu hayatta hilesiz kazanmanın tek şartı birşeyin öncüsü olmak , bak jack e bak zuckenberge bak googleye. Para basiyor. Neden adamlar öncü. Ben bunlarda hiçbir hile hurda göremedim. Şu an hile hurda hak yeme işini sadece hükümet yapıyor.

yanlış düşünüyorsun. insanlar haftada 60 saat haftasonu köle gibi çalışarak akşam gece demeden 1000 liraya çalışıyor. Sen oturduğun yerden elalemin emeğini çalarak 2000 lira kazanabiliyorsun. Parayı sana veren zaten google. Hile yaparsan alır. Sen mağazana eleman alsan oda yalan dolanla mal satsa prim almak için işten kovup tazminat davası bile açarsın. yoksa google hile hurda hiçbirşey yapmıyor. Adamlar internetin öncüsü. Bu hayatta hilesiz kazanmanın tek şartı birşeyin öncüsü olmak , bak jack e bak zuckenberge bak googleye. Para basiyor. Neden adamlar öncü. Ben bunlarda hiçbir hile hurda göremedim. Şu an hile hurda hak yeme işini sadece hükümet yapıyor.

hocam siz özgün videomu çekiyorsunuz ?

Hocam dediğim gibi bence asıl zenginlik insanın kendine yeteri kadar para kazanmasıdır. Her şeyin fazlası zarardır. Düşünmek lazım bunu da bulamayan var diye.

Aynen öyle dostum.Zenginlik ayrı.Göz doyması ayrı.Karıştırmayın.Dünyanın en zengin adamı bile daha çok para kazanmak istiyorsa,zenginliği biz bulamayız.Bize zenginlik şudur : hayatımızı elit biçimde yaşayacak,rahat işler yapıp güzel paralar kazanacak,altımızda arabamız evimiz olacak.Çoluğuna çocuguna bakacaksın.Budur yani ötesi yok bence.

gayet kolay aslında :)

kazandığın tüm parayı, para getirecek işe, işlere yatıracaksın..

örneğin 20-30 in tl paran varsa araba alır kullanırsın
ama sen onla sıfır bir araba alıp kiralamaya verirsen cebine + para gelmiş olur.
2500 tl paran var iphone almak yerine 3310 kullanıp o paraya kanal fb sayfası vb. şeyler alıp kazandığın parayı hep cebine + para getirecek şekilde yatırım yapmaya çalışacaksın
cebine giren +paran çoğaldıkça yatırımların büyüyecek daha fazla +paran olacak
20-30 yıl sonra zenginsin..
not: fakirim
not2: ben yapamıyorum
not3: al sana zengin olmanın gayet açık yolu..

gayet kolay aslında :)

kazandığın tüm parayı, para getirecek işe, işlere yatıracaksın..

örneğin 20-30 in tl paran varsa araba alır kullanırsın
ama sen onla sıfır bir araba alıp kiralamaya verirsen cebine + para gelmiş olur.
2500 tl paran var iphone almak yerine 3310 kullanıp o paraya kanal fb sayfası vb. şeyler alıp kazandığın parayı hep cebine + para getirecek şekilde yatırım yapmaya çalışacaksın
cebine giren +paran çoğaldıkça yatırımların büyüyecek daha fazla +paran olacak
20-30 yıl sonra zenginsin..
not: fakirim
not2: ben yapamıyorum
not3: al sana zengin olmanın gayet açık yolu..

20-30 yıl sonraki Zenginliği napayım ben.
hadi 5 - 10 yıl desen tamam, Ama 40 yaşından sonra Zenginlik bir işe yaramaz.

Bu arada Zenginlik arkadaşların dediği gibi Rahat Yaşayacağın kadar olmalı.

hıhı ondan

20-30 yıl sonraki Zenginliği napayım ben.
hadi 5 - 10 yıl desen tamam, Ama 40 yaşından sonra Zenginlik bir işe yaramaz.

Bu arada Zenginlik arkadaşların dediği gibi Rahat Yaşayacağın kadar olmalı.

soru Nasıl zengin olunur
en kısa zamanda köşeyi nasıl dönerim değilki :):D:D

Bir tane yılbaşı Piyango bileti al.
Çıkmaz Demeyin Şansınızı Deneyin.
:D

Başka Türlü TR'de zor zengin olmak.
Abd'de olsan, birkaç skandal yaparsın, bilemedin özgün kanal açarsın, onuda yapamasan Garajda oturup, Facebook gibi sayfa geliştirir, tüm dünyaya Süper birşey gibi gösterirsin.

Biraz şans biraz para Allahın izni ile ticarete atılcan en ufaktan başlıcan
Karşına çıkan tüm fırsatları değerlendirmeyi bilip nasıl fırsatı paraya çeviririm diyicen istikrarlı olcan azimli olcan
Azimli sıcan duvarı delermiş
Evett bunları yapıınca yıllara yayılmış olarak aşırı zengin ol yada olma sonuçta yaşam kaliten ve yaşam standartların yükselcek .
Öle nasıl zengin olcam öle 3-5 gün demekle olmuyor o işler bazı şeyler için önce para lazım onun için çalışmak diyorum sen önce iş bul iş öyle oturup zenginlik istemekle olmuyor bu işler olsa trilyonerdik şimdi . :D

kitap oku sadece kitap oku günlük 8 saat yeterli oalcaktır senin için roman içerik farketmez

En kral 5 kanalım en güvendiğim hesaba bağlıyorum. kanalıda diğerlerine belli sayı yok benim takip ettiğim tek şey telif ve dünya engellemeri bana göre bu 2 si sorun olmadıkca 100 kanal da baglarsın

hocam dünya geneli engellemelerinin adsenseyi ve diğer kanalları etkilemesini nasıl önlüyorsunuz ? adsenseye hemen bağlamıyormusunuz açtığınız kanalları ?

Nasıl Zengin Olunur ? Olunmaz Kardeş Zenginlik Allah'ın Sana Verip vermemesine Bağlıdır. Sen çabalarsın aynı şeyleri yaparsın olmaz. Başkası senin yaptıklarından fazla bir şey yapmaz ama onun ki tutat oluverir. Kazanmanın Şifresi Nedir Dersen Şifre sen , ben , o : )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri