Natro AIO v1.0 ile az ZAMAN çok KAZANÇ !

Bence müthiş faydalı bir yazılım okurken alabilirim demiştim ama fiyat gerçekten çok uçuk olmuş

Nitekim artık videoları deneme kanallarına atarak da para kazanma kapanma riskini azaltabiliyoruz.

Yazılım gerçekten güzel ama 400 TL kim verir bilmiyorum, ayrıca bu tarz yazılımlarda kesinlike kanal ekleme sınırı olmamalı o zaman bir mantığı kalmıyor. Az kanalı olan zaten gir çık yaparak kontrol altında tutuyor kanallarını.

Asıl önemli olan ürünü sınırsız ve biraz daha uygun fiyata sunmanız olurdu. Ama fiyatı belirleme özgürlüğü sizin, hayırlı satışlar.

uslup hic profesyonel degil. piyasaya yeni bir urun sunuyorsunuz. yeni musteriler almak icin once musteri ile iletisime daha fazla ozen gostermeniz gerekir.

Fiyat konusunda diger uyeler hakli. Ben alici ya da satici degilim. Bu isleri yapan kendime ozel, yabanci kodculara yazdirdigim programim var. Bana toplam masrafi sizin 3 aylik uyelik ucretiniz kadar oldu.

Emege saygimiz var ama 3-5 parca kod yazip kucuk daglari ben yarattim havalarina girmeyin.

Gerci ekibinizden bir arkadas kendi yazdigi sozde full otomatik bota 2500tl istiyordu. Eger onu birilerine sattiysa, bu programi da bu fiyattan okuturuz diye akliniza girmistir.

Sevgili kardesim.

Emek verip yazdigin icin tesekkur ederim.

Ben sadece musteriyim.silver paket kullaniyorum.uslubum gayet temizdir.uc kod parcasi diyerek bahsedemezsin programdan.

Ne kadar gereksiz yorumlar atıyorsunuz . Adamlar emek harcamıs verdıgınız yorumlara bakın . NATROYLA Devamlı iletişim ve Alışveriş halindeyim işlerini çok iyi , uygun fıyatlara yapıyorlar ve çokta memnunum .

Birdaha assagilayici yorum yapmamanizi istiyorum.

Herkese iyi forumlar.arkadaslarima iyi satislar.

uslup hic profesyonel degil. piyasaya yeni bir urun sunuyorsunuz. yeni musteriler almak icin once musteri ile iletisime daha fazla ozen gostermeniz gerekir.

Fiyat konusunda diger uyeler hakli. Ben alici ya da satici degilim. Bu isleri yapan kendime ozel, yabanci kodculara yazdirdigim programim var. Bana toplam masrafi sizin 3 aylik uyelik ucretiniz kadar oldu.

Emege saygimiz var ama 3-5 parca kod yazip kucuk daglari ben yarattim havalarina girmeyin.

Gerci ekibinizden bir arkadas kendi yazdigi sozde full otomatik bota 2500tl istiyordu. Eger onu birilerine sattiysa, bu programi da bu fiyattan okuturuz diye akliniza girmistir.

bu nasıl bir yaklaşımdır arkadaşım. sizin gibiler yüzünden bu forumlar boşalıyor işte. 3-5 kod parçasıymış falan filan. Abi bu nasıl bir yaklaşımdır ya. Basit bir şey gibi gelebilir bir programın birkaç iş yapması. Ancak o programı o hale getirmeyi öğrenene kadar ne kadar beyin çürüyor hiç haberiniz yok. Ayıptır ya vallahi ayıptır. Bu kadar aşağılanmaz. Emin ol bu yazdığın bütün coder'lara hakarettir. Herşeyi parasını verip alıyorsunuz, yazıyorsunuz vs ama hiçbirşeyden en ufak bilginiz yok. Yazık valla acıyorum insanların emeklerine. Yt için belki fiyatlar fazla olabilir ancak coder piyasasını sizin gibiler öldürdüğü için, az bile kalıyor, millet sürümden kazanma peşine düştü. Tekstil atölyeleri gibi iş yapar oldu coderlar..

neyse bu yazı uzayıp gider. Alacak arkadaşlar alır, almayacaklarda abuk subuk yorumlarını kendilerine saklasın. Aklımda sağlam bir bot yazmak vardı. Full otomatik, böle insanlar yüzünden alacağın 3000-5000 tl bile gözüme gelmiyor. En azından kendi emeğimi kendim yorumlarım..
Saygılar

Adam yapmış arkadaşlar eline yüreğine sağlık diyelim, gördüğüm özellikler şu anki yaşamış olduğumuz büyük sorunlara çözüm olmuş ve gerçekten profesyonelce yapılmış bir bot. fiyat konusuna gelince bu programa göre fiyat çok normal ama çoğu arkadaşa göre fiyatlar pahalı. Ama bana kalırsa fiyatta sıkıntı yok. Hayırlı satışlar

Program güzele benziyorda galiba ingilizce.Türkçe dil desteği olursa daha iyi olur gibi :) saygılar

Önerilerinizi dikkate alıp, yeni paketler çıkaracağız. Bu bir satış konusudur, münakaşa konusu haline getirmiyelim.

NOT: Natro hosting firmasıyla herhangi bir bağlantımız yoktur.

Önerilerinizi dikkate alıp, yeni paketler çıkaracağız. Bu bir satış konusudur, münakaşa konusu haline getirmiyelim.

NOT: Natro hosting firmasıyla herhangi bir bağlantımız yoktur.

sabırsızlıkla bekliyoruz, benim gibi bu işe çok vakit ayıramayanlar için çok güzel bir program.

Hesabımı satsam ne kadar eder gibi bir paylaşımda 3 günlük engeli konuyu açar açmaz aldım. Paylaşım dün açılmış arkadas banlanmamıs. where is the adalet??????????? [MENTION=1523]mNote[/MENTION]

çok kazanan için iyi tabi.Bizim gibi 200tl ye zar zor yapanlar için pahgalı bence

Konu ile alakasiz mesajlar silinmistir.Sikayeti olan Sikayetim Var bolumune konu acsin.Farkli konuda farkli konular yuzunden karsilikli atismalar yapmayin lutfen.

Kusura bakmayın ama sınırsız kanal eklemenin 400 TL olması yüzünden kimsenin kullanacağını zannetmem.Zaten 25 kanalı olan biri elle kontrol eder 1 aylık 25TL vereceğini zannetmiyorum.Sadece görüşümü bildirdim.
Saygılar...

Böyle bir programa sınır konulması çok saçma..

kusura bakmayın ama 25 lira verip günde 5 saat online süresi diğer botlara böre böyle bi kısıtlama çok saçma ve komik kaçıyo :)

hayırlı satışlar..

Anladığım kadarıyla bot sadece telif ve analistik işlemler için? Eğer öyleyse video upload yoksa gerçekten çok gereksiz bi program... Emeğe sonsuz saygı ancak piyasaya baktığımızda yıllık fiyatı sizinkinin 1/4'i kadar olan programlarda hepsi dahil ve sınırsız bu farklardan anlaşılır ne demek istediğim.. Hayırlı satışlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri