Nazar etme ne olur, çalış seninde olur

• Kullanıcı alican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

alican

Yasaklanmış
s.a
arkadaşlar bayadır youtube işi ile ilgilenmiyodum. az önce baktım para yatmış, kazanan arkadaşlara iyi harcamalar.

attachment.php

güle güle harca 1 dolar 2 dolar kazanıyorum diyen arkadaşlar bakın görün bu işi ciddi yapıp kendi işiniz gibi benimserseniz bu paraları almak rüya değil

Maşallah Allah Hepimize Böyle Kazançlar Versin

Acaba Ne Tür Video Yüklüyorsunuz
Kaç İzlenim Aldınız
Kaç Aydır Video Yüklüyorsunuz?

Hayırlı olsun, güle güle harcayın.

Kimse kazanamıyorum demesin, çalıştığınız ve uğraştığınız sürece kazanırsınız arkadaşlar.Kafanızı kullanın ve hızlı olun sadece.

1-2 alabilirsem öpüp başımın üstüne koyacağım 0,20 0,40 arası dolanıp duruyorum.

Sabret, bak ben 1 haziranda başladım, 20 kanal açtım, günde 5 ile 10 video arası attım 14-15 gün boyunca, baaktım böyle az videonun hayrı ok, şimdi 2-3 kanala 200-300 video atıyorum günlük, senin gibi 0.50'yi geçemiyodum, şuan 5 usd'nin altını görmedim 3 gündür çok şükür.

RPM'den bende almadım daha. Bugün paypal hesabıma geçerler diye düşünüyordum ama nafile.

Sabret, bak ben 1 haziranda başladım, 20 kanal açtım, günde 5 ile 10 video arası attım 14-15 gün boyunca, baaktım böyle az videonun hayrı ok, şimdi 2-3 kanala 200-300 video atıyorum günlük, senin gibi 0.50'yi geçemiyodum, şuan 5 usd'nin altını görmedim 3 gündür çok şükür.

bende 11 12 haz. Arası başladım 1 kanal açtık şuan toplam izlenim 1 k ama son 2 gündür 0,20 0,40 arası bunada şükür.

Vaktim çok yok akşam işten gelince hem programla indiriyorum hem yüklüyorum 5, 10 tane 300 yakın video oldu baktım olmuyor, 1 kanal daha açar onada 200 - 300 video atar bırakırım.

Hocam bu iş zaten yanlış anlama 500-600 video ile olacak iş değil, he 1-2 video ilede çok kazanan var ama o taktiği bulmak sana kalmış tabi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri