Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kola içiyorum ve lanet olsun içtiğim günegünde 2.5 lt bitiyor onun yüzünden aklıma su bile gelmiyor günde en fazla 1 bardak su içiyorum kolanın zararı yetmiyomuş gibi bide su ihtiyacımda azalıyor.Kola tavsiye etmiyorum çok zararlı benimde acilen bırakmam gerek uludağ limonata ve vişne suyu iyidir
---------- Spam Engelliyici 21:22 ---------- Önceki Mesaj 21:20 ----------
@seymaerdogan [MENTION=23323]GonulAdami[/MENTION] Antalya sıcağını bilmemde adana sıcağında iyi gidiyosa içerim arkadaş![]()
fuse tea şeftaliantalya sıcağında güzel olyor
Kola içiyorum ve lanet olsun içtiğim günegünde 2.5 lt bitiyor onun yüzünden aklıma su bile gelmiyor günde en fazla 1 bardak su içiyorum kolanın zararı yetmiyomuş gibi bide su ihtiyacımda azalıyor.Kola tavsiye etmiyorum çok zararlı benimde acilen bırakmam gerek uludağ limonata ve vişne suyu iyidir
---------- Spam Engelliyici 21:22 ---------- Önceki Mesaj 21:20 ----------
@seymaerdogan [MENTION=23323]GonulAdami[/MENTION] Antalya sıcağını bilmemde adana sıcağında iyi gidiyosa içerim arkadaş![]()
Sürekli Le Cola![]()

hocam bunda şekere gerek var mı ki ya karpuzun şekeri zaten epey yüksek değil mi
►KARPUZ FROZEN◄
Malzemeleri:
1 dilim karpuz
1 tatlı kaşığı tozşeker
1 kase buz parçaları
1 sade maden suyu
1 Limon suyu
Hazırlanışı:
Karpuz dilimindeki çekirdekleri temizleyin. Küp şekline kesip mutfak robotuna alın. Şeker, buz parçalarını, maden suyunu ve limonu ilave edip 1-2 dakika çırpın. Hemen servis yapın.
Afiyet olsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.