Ne Kadar Kazanıyoruz

Kesinleşmiş Ağustos Kazancınız Kaç Dolar?

• 100-500

Oy: 0 0,0%
  • 500-1000

• 1000-2500

• 2500-5000

• Kullanılan toplam oy
    7

Muslera07

Yasaklanmış
Kimin ne kazandığına ilişkin çok şey yazılıp çiziliyor. Oysa bunlar hem kendisini tekrar ediyor hem de anlamsız kalıyor.

Ben bu kazanç anketine yeni kesinleşmiş Ağustos kazancınızla katılmanızı öneriyorum.

Kimin ne kazandığına ilişkin çok şey yazılıp çiziliyor. Oysa bunlar hem kendisini tekrar ediyor hem de anlamsız kalıyor.

Ben bu kazanç anketine yeni kesinleşmiş Ağustos kazancınızla katılmanızı öneriyorum.

benim tek merak ettiğim bu forumun en çok kazananı kim???
ufak bir kazanç yarışması tertiplenebilir aslında :)

benim tek merak ettiğim bu forumun en çok kazananı kim???
ufak bir kazanç yarışması tertiplenebilir aslında :)

O soruyu sormaya çok gerek yok bence. Benim bir alt modelim 3 ay önce ayda 6000 euro kazandığını yazmıştı. Bu 8000 dolar eder. Şu anda büyük ihtimalle 10.000 seviyesindedir.

Sorunun cevabını biliyor olmak güzel bir duygu :)

Yanlış anlaşılmasın tabi ki ben değilim :)

O başlık karma karışık ve tek bir amaca hizmet etmiyor. Ayrıca bilimsel de değil.

Bu Ankette gerçeği yansıtmıyor.
Rakamlar uçuk.
Ben ankete oy vermedim.
-0-100
100-500
500-1000
1000-2500
2500-5000
5000'den fazla-

Bu olabilirdi seçenekler
0-100
100-250
250-500

500-1000
1000-2500
2500-5000
5000'den fazla

100-500 arası olunca herkesin 500'e kadar kazandığı varsayılıyor.
100'le 500 arasında 100-250 olması 250-500 olmalı.

bu tarz konulara forumun önde gelenleri asla belirtmiyor zaten onlardan cevap alamazsınız geri kalanıda maxsimum aylık 6000$ civarıdır tahminimce =)

ama gerçek bir rakam duymak istersen bundan bir hafta önce birisi ile konustum skype de ve adsense hesabının görüntüsünü attı günlük geliri en az 300$ (artık aya siz vurun) ve en can alıcı nokta ney biliyo musunuz adamın tbm ortalaması 3$ ve bu kazanç tek adsense hesabına ait baska hesapları oldugunuda söyledi

millet kazanıyo bizim neyimiz eksik zamanla insallah bizde görücez kendimize göre rakamları =)

bu tarz konulara forumun önde gelenleri asla belirtmiyor zaten onlardan cevap alamazsınız geri kalanıda maxsimum aylık 6000$ civarıdır tahminimce =)

ama gerçek bir rakam duymak istersen bundan bir hafta önce birisi ile konustum skype de ve adsense hesabının görüntüsünü attı günlük geliri en az 300$ (artık aya siz vurun) ve en can alıcı nokta ney biliyo musunuz adamın tbm ortalaması 3$ ve bu kazanç tek adsense hesabına ait baska hesapları oldugunuda söyledi

millet kazanıyo bizim neyimiz eksik zamanla insallah bizde görücez kendimize göre rakamları =)

bu forumda 500-600 $ günlük kazananlar var,muslera06 hariç-adamlar çözmüşler işi :)

en az kazanını merak etmeyin sölüyorum kim olduğu

o kişi benim arkadaşlar :D

Burada birbirimizin kazançlarını görmek illaki çalışma iştahı arttırır.Bakın bence ilk adımı atmak önemli olan. Yani akşama kadar durup kanallarımıza ya da kanalıma ne yüklemeliyim diye pcye bakanımız vardır benim gibi. Bir süre ben de öyle yaptım.Tek kategori ve tek kanal ile ilgilenenler ayrıca seo yapmalı. Youtubede Google bünyesinde olduğu için kanalınızı bir site gibi düşünün ve seo anlayışınızı ona göre geliştirin tabi bu tek kanal ve özenli çalışanlar için geçerli. 50 kanalı 100 kanalı hatta 300 kanalının olduğunu söyleyenler var forumda.Bu arkadaşların videolarından illaki biri güncel olup patlama yapıyor bu da şans işi.Devir Sosyal Medya devri sosyal medyanın gücünü kullanın.15 kanaldan günlük ortalama 4$ kazanıyorum. Daha yeni sayılırım aranızda. Sisteme oturtmadığım halde. Sisteme oturttuktan sonra özgün videolarımı yapmaya başlayacam. Herkese bol kazançlar dilerim.

ağustos ayı 266 dolar allah bereket versin : )

Daha yeni başladık kazanç felan yok :D 0-0 seçeneği olsaydı işaretleyecektim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri