Ne tür video koyacağimi şaşirdim :(

• Kullanıcı spac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

spac

Kayıtlı Üye
MERHABA ARKADAŞLAR

Arkadaşlar bunda 1-1.5 ay önce eski adsense hesabım kapatıldı içinde 140$ civarında para vardı ve adsenseye başlayalı ilk aydı malesef kapandı pin gelecekti olmadı para da boşa gitti yani boşa uğraştım sonra 1 ay gibi bir süre de düşündüm acaba ne tür videolar koysam nelerden çok kazanırım neler yapsam parayı kırarım diğer arkadaşlar gibi 1 günde baya para kazanabilirmiyim ? bir çok video yükleyip 3-4 ay video yüklemeden para kazananlar var acaba onlar gibi yapabilirmiyim dedim sonra tamam dedim adsenseyi açmadım

Düşündüm ne tür videolalar koyayım diye bir çok şey düşündüm yeni teknolojik oyuncakları veya bilgisayar oyunları telefonların ps3 psp gibi teknolojik ürünlerin tanıtımını koyarsam baya bir para alırım diye düşündüm :) ama sonra aklıma bir şey geldi böyle şeyler ayda 1 çıkıyor :D bunu salla dedim sonra adsense kurdum kuralı 2. yada 3. günüm 111 görüntüleme 1 tık ilk başlarda başlayanlar için klasik bir şey :D 2 tane araba ile ilgili video koydum 2 tane komik video koydum videolardan sadece 1 tanesi e fazla 90 izlenim aldı diğerleri 10-20 filan şimdide düşünüyorum ne içerik koyayım teknolojik ürünlermi yoksa sporla ilgilimi +16 mı arabalarla ilgilimi neyle ilgili koyacağımı şaşırdım gerçekten şaşırdım ve bugün video yüklemedim kafamı çok karıştırdı bu olay ilk başta başlarken hep komik video koydum ve hiçbir kazancı koymadım sonra bbc den haber aldım ondan da günde 3-4 video koyuyordum 50-200 izlenme 2-5 tık felan geliyordu buda canımı sııkıyordu ama böyle yapa yapa 140$ yaptım ama artık haber yapmak istemiyor insan bir yazıda görmüştüm Amerika'da gazeteler bedava böyle şeyler yapmaya gerek yok :D şu anda ne yapsam diye merak ediyorum biraz bana yardımcı olacak birileri varmı ?

elinde ipad yada iphonun varsa oyun oynarken çek telefonu....

yeni çıkan oyunları yükle

telefonun androidsede bunu yap bu işi yapan çok arkadaşım var hatta size isim vermeyeyim ama bir arkadaş hatta belki bu forumdada takılıyordur adamın 4 milyon izlenimi var asus tegra tablet kullanıyor hergün 15 video sabit atıyor aylık kazancını bilmiyorum ama kazanıyordur illaki bu yolu dene belki işe yarar...

elinde ipad yada iphonun varsa oyun oynarken çek telefonu....

yeni çıkan oyunları yükle

telefonun androidsede bunu yap bu işi yapan çok arkadaşım var hatta size isim vermeyeyim ama bir arkadaş hatta belki bu forumdada takılıyordur adamın 4 milyon izlenimi var asus tegra tablet kullanıyor hergün 15 video sabit atıyor aylık kazancını bilmiyorum ama kazanıyordur illaki bu yolu dene belki işe yarar...

Bunu da düşündüm ama bunu için iyi bir abone olsa artıcak benimde youtubede takip ettiğin bir çok kişi var oyun videosu çekiyorlar bende bunu izliiyorum gerçekten güzel oluyor ama bunu sadece Türklere yapabiliriz konuşmak çok önemli bu tür videolarda diye düşünüyorum arkadaşın videoyu çekip atıyor yabancılarmı izliyor ?

Bunu da düşündüm ama bunu için iyi bir abone olsa artıcak benimde youtubede takip ettiğin bir çok kişi var oyun videosu çekiyorlar bende bunu izliiyorum gerçekten güzel oluyor ama bunu sadece Türklere yapabiliriz konuşmak çok önemli bu tür videolarda diye düşünüyorum arkadaşın videoyu çekip atıyor yabancılarmı izliyor ?

arkadaşın kanalı ingilizce ve tasarımlı
örnek kullanıdgı taslak şöyle
angry birds game review HD
motocroos game review HD

bu tarz yapıyor ingilizce konuşmuyor sadece oynarken çekiyoe her videosu max 2 dk genelde 1 dk yada 1.30 dk lık vidoelar yüklüyor

Aynen hocam.

Bende üşenmesem her türlü alet varda en iyisi netteki videoları yüklemek :)

Çünkü bu işi yapan bir çok arkadaşımız var millet bi oyunu satın almadan önce onların kanaldan izleyip alıyor.

Yada pc oyunlarını çekenler var mesela BioShock :)

Birde şu aralar herkes minecraft kanalı açıyor herkes yaptığı binaları falan gösterior birinde stadyum gördüm şahsen adam iyi yapmış ve paylaştım yani minecraft da iyi :D

Yada Pes 2013 attığın goller vs vs..

gazeteler abd de bedava falan değil
yanılıyorsun dostum bu konuda

şu konuyu oku
adam haber yüklemiş bikaç gün için iyi para kazanmış
konudaki bütün yorumları oku

http://www.ytpara.com/ilk-kazanciniz/2584-nerden-nereyee.html

hocam okudum zaten ama adam bu işi bayadan beri yapıyor ben yeni başladım :D

---------- Mesaj saat 17:37:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:32:01 civarında gönderildi. ----------

Aynen hocam.

Bende üşenmesem her türlü alet varda en iyisi netteki videoları yüklemek :)

Çünkü bu işi yapan bir çok arkadaşımız var millet bi oyunu satın almadan önce onların kanaldan izleyip alıyor.

Yada pc oyunlarını çekenler var mesela BioShock :)

Birde şu aralar herkes minecraft kanalı açıyor herkes yaptığı binaları falan gösterior birinde stadyum gördüm şahsen adam iyi yapmış ve paylaştım yani minecraft da iyi :D

Yada Pes 2013 attığın goller vs vs..

pes 2013 golleri mantıklı geliyor :D

işte öyle düşünmeyeceksin
yeni başlamayla hiçbir alakası yok
bende 7 ay falan önce başladım
ozaman bende senin şu dediğine göre şunu demem lazımdı
teknoloji ile ilgili kanallar açtım
ozaman senin dediğine göre şunu demem gerekiyodu
abi çok sağlam teknoloji kanallar var benim videlarım nasıl izlenirki
ve böyle demem gerekiyodu ve pes etmem gerekiyodu senin dediklerine göre
ama ben ne öyle düşündüm ne de pes ettim
şuanda çok iyi bir noktaya geldim
herkes kendi kısmetini yer

yeni başlamayla hiçbir alakası yok
bende 7 ay falan önce başladım
ozaman bende senin şu dediğine göre şunu demem lazımdı
teknoloji ile ilgili kanallar açtım
ozaman senin dediğine göre şunu demem gerekiyodu
abi çok sağlam teknoloji kanallar var benim videlarım nasıl izlenirki
ve böyle demem gerekiyodu ve pes etmem gerekiyodu senin dediklerine göre
ama ben ne öyle düşündüm ne de pes ettim
şuanda çok iyi bir noktaya geldim
herkes kendi kısmetini yer

hocam zaten bu işi giriştinmi ilk başta abonen olmuyor amaç aboneyi toparlayabilmek :D ben arkadaşın dediğin pes 2013 en iyi gollerini koyarım tutarsa tutar baktım videolarımı 50 kişi izliyor yine devam ederim önemli olan bana tık gelsin bende para kazanayım :D eğer bana tık gelmezse ben niye boşuna video yüklim ?? ben video yüklerim yinede pes etmemde önemli olan bana birazcık para gelsin :D

pes 2013 eskidi artık
çok fazla izlenim alacağını hiç zannetmiyorum
pes 2013 yeni çıktığında yapsaydın iyi izlenim alabilirdi

---------- Mesaj saat 17:37:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:32:01 civarında gönderildi. ----------

pes 2013 golleri mantıklı geliyor :D

Bak hocam benden sana fikir :)

Sen pes 2013 ve bunun gibi futbol oyunlarının videolarını at sonra abonen artıncada zaten pes 2014 çıkacak hemen onu oyna kontrolleri frikik kullanmayı vs videosunu yükle ozaman kanalın iyice tutulur.

Bide arada android oyunları falan at yani oyun üzerine kur :D kanalını

hayır hocam benim başladıgım 15 20 gün oldu. Haber videoları işe yarıyor ama erken kapanma şansı var para kazanma statünüzün. Onun da çözümünü buldum :) Telif vs gelince sürekli kaldırın. En sonda para kazanma statünüz tamamen gidecek gmail gelecek mail telif hakkı geldi engellendi diye. O zaman o videoyu ve o gün yükledikleerinizi kaldırın 3 saat sonra içinde yeniden aktif :) bu şekilde yabancı yarışmaların videolarını bile çekiyorum

---------- Mesaj saat 13:57:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:56:30 civarında gönderildi. ----------

hayır hocam benim başladıgım 15 20 gün oldu. Haber videoları işe yarıyor ama erken kapanma şansı var para kazanma statünüzün. Onun da çözümünü buldum :) Telif vs gelince sürekli kaldırın. En sonda para kazanma statünüz tamamen gidecek gmail gelecek mail telif hakkı geldi engellendi diye. O zaman o videoyu ve o gün yükledikleerinizi kaldırın 3 saat sonra içinde yeniden aktif :) bu şekilde yabancı yarışmaların videolarını bile çekiyorum

Hocam 3 saat sonra içinde yeniden nasil aktif oluyo, bunu biraz aciklarmisin. Bu arada bende yabanci haberlerle ilgileniyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri